- Konu Sahibi agresifkiz
-
Muhabbetini seviyordur grup harici de konuşmak istiyordur. Şimdi biz neyiz en sevmediğim muhabbet benim de. Bir şeyseniz zamanla belli olur zaten.
Karşı cinsten iki insan sevgili olmadan arkadaş olabiliyorlar
Bence siz çok güzel bir cevap vermişsiniz. Muhabbet tamam da kanka ne oluyor? Tam bir gerzekmiş. Öyle yaklaşmaya çalıştı herhalde. Maalesef yanlış yola sapmış.
Şimdi kanka demese flört ediyor olcaksınız
Eleman da bunu istemiyor kapılar kapansın istemiyor yani
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı
Bence iyisini yapmışsın
Aklını karıştırmasına izin vermemişsin en azından
Yoksa nur topu gibi bi platoniğin olacaktı
Ayy arkadaş ortamları tanışmasıeşimle tanışma hikayemiz geldi aklıma.. Başta birbirine gıcık olan bir tiplerken birkaç vakit geçirmeden sonra hoşlanmıştım ama o itiraf edene kadar belli etmedim sonunda itiraf geldi tabi..
Belli etmemek iyidir karşıdaki sürünür ve istiyorsa kendi eder.. Olacağı varsa oluyor vesselam..
Bence haklısın; ama ilgisi varsa ,erkekler ürküyor genellikle biz neyiz muhabbetinden
Dur bacım kankadan sonra açılır sana terslemeseydin hemen
Erkekleri anlayan var mı demissiniz yani her erkek farklı demek istedim öncelikle.
Diğer konuda da doğru olanı yapmışsınız açıkça sorarak, kanka olayi da tamamen kendine bağlamamak adina olabilir. Önce arkadasca durumu.ilerleteyim sonra işi baska sekle çeviririm.demistir ama elinde patlamış. Kanka ayagina yazılmış kisaca
Bu işler böyle yeni nesilBana kanka diyen biri daha sonra bana nasıl aşkım diyecek
Yok kanka ayagi sevgili ayagi diye bir sey var da siz duymamissinizBen hiç anlamadım açıkçası. Hem yakın davranıyor hem kanka diyor. Biz kadınlara derler anlamak güç diye ama bence tam tersi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?