Bu erkekleri anlayan var mı?

Belki de ilgisini söylese vereceğin tepkiden bir anda muhabbeti kesip atmandan çekiniyor ve bu yüzden Kanka ayağına yatıyor...olabilir yani biraz tanıdıktan sonra sonunda da açılabilir.. başta kanka dediği için sonunda sevgilisi olamazsın diye bi kural yok ne abiler arkadaşlar koca oluyor ne bacılar kardeşler karı oluyor :)
Var böyle tipler ..

Belki de ilgisini söylese vereceğin tepkiden bir anda muhabbeti kesip atmandan çekiniyor ve bu yüzden Kanka ayağına yatıyor...olabilir yani biraz tanıdıktan sonra sonunda da açılabilir..
Var böyle tipler ..

Şimdi bana sen bana ben yazmadan yazmıyorsun deyince bende ona böyle sürekli her dakika ne vasıfla konuşacağız dediğim için bozuldu. Kendimce iyi oldu dedim önce uzak dururum dedim. Ama yazmalı mıyım tekrar? yani bana eziyet oluyor evet ama böyle de kalp kırıcı mı oldu? Ya da onun taktiğiyle mi hareket etsem arkadaşız biz ayağına kusura bakma mı desem. Of bıktım valla

Bana enteresan geldi lönk diye senden hoşlandım demesindense böylesi bilmem farklı ..hemen kötüye yormadım ben bu durumu hani sevgilisi var yedektesin gibi bi düşünce oluşmadı zihnimde..
Belki de ben alışık değilim kanka lafına ondan olabilir.
Sevgilisi yok zaten olsa muhakkak bilirim.

Bizde ilk başta bir tartışma yaşadık büyük bir tartışma. Çok saçma ama bende de ondan sonra alevlendi bir şeyler. Tabi geri çektim kendimi ama ben çektikçe o geliyor kanka diyerek.
Burcu ne bu arkadaşın. Bazı erkekler karşısındakini sinir etmekten hoşlanır..

Yani öyle dümdük seni seviyorum denilmesindense uğraşılması vs benim de hoşuma gider..
ilk görüşte aşktır adı ama öncesinde biraz çekişme falan olsa yaz dizisi tadında ..iyi hoş yani

Yani öyle dümdük seni seviyorum denilmesindense uğraşılması vs benim de hoşuma gider..
ilk görüşte aşktır adı ama öncesinde biraz çekişme falan olsa yaz dizisi tadında ..iyi hoş yani

Biz ilk tanıştığımızda büyük bir kavga ettik zaten onda da bende de birazcık sinir var. Ama sonra iki tarafta özür diledi. belki de bende böyle böyle başladı hoşlantı

''İnsanız '' derdim

Ya orda yanlış anlaşıldım direkt biz neyiz demedim hesap sorunca başkasının evine gittiğim için e üstüne de bana yazmıyorsun hep ben yazıyorum dedi bende sürekli konuşmak zorunda değiliz deyince bozuldu bende haliyle üstüne ne vasıfla her gün her gün konuşacağız dedim.

Şu an burcunuda öğrendikten sonra emin oldum ki ilgiyi gizlemeye de çalışmıyor aslında ımmm nasıl desem farklı bşy seviyor bunu yapmayı....uğraşır uğraştırır.. sonunda sana alıştım der

Koç burcu birini ilk kez tanıyorum özellikle bir erkeği. Ama bir öyle bir böyle anlayamıyorum.

Peşinden koşturmayı çok sever
Koç burcu birini ilk kez tanıyorum özellikle bir erkeği. Ama bir öyle bir böyle anlayamıyorum.
tam da dediğiniz gibi bir öyle bir böyle
Ve çabuk sıkılır .
Biraz zordur ..
Siz de su grubuysanız eğer anlayamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…