- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Belki de ilgisini söylese vereceğin tepkiden bir anda muhabbeti kesip atmandan çekiniyor ve bu yüzden Kanka ayağına yatıyor...olabilir yani biraz tanıdıktan sonra sonunda da açılabilir..
Var böyle tipler ..
Bana enteresan geldi lönk diye senden hoşlandım demesindense böylesi bilmem farklı ..hemen kötüye yormadım ben bu durumu hani sevgilisi var yedektesin gibi bi düşünce oluşmadı zihnimde..Ama bu itici bir şey
Belki de ben alışık değilim kanka lafına ondan olabilir.Bana enteresan geldi lönk diye senden hoşlandım demesindense böylesi bilmem farklı ..hemen kötüye yormadım ben bu durumu hani sevgilisi var yedektesin gibi bi düşünce oluşmadı zihnimde..
Burcu ne bu arkadaşın. Bazı erkekler karşısındakini sinir etmekten hoşlanır..Bizde ilk başta bir tartışma yaşadık büyük bir tartışma. Çok saçma ama bende de ondan sonra alevlendi bir şeyler. Tabi geri çektim kendimi ama ben çektikçe o geliyor kanka diyerek.
O zaman dediğim gibi sana ilgilisi kanka kelimesiyle gizlemeye çalışıyor olabilirBelki de ben alışık değilim kanka lafına ondan olabilir.
Sevgilisi yok zaten olsa muhakkak bilirim.
Bazı kadınlarda öyle ...mesela bende öyleyimBurcu ne bu arkadaşın. Bazı erkekler karşısındakini sinir etmekten hoşlanır..
Yani öyle dümdük seni seviyorum denilmesindense uğraşılması vs benim de hoşuma gider..
ilk görüşte aşktır adı ama öncesinde biraz çekişme falan olsa yaz dizisi tadında ..iyi hoş yani
Koç.Burcu ne bu arkadaşın. Bazı erkekler karşısındakini sinir etmekten hoşlanır..
O zaman dediğim gibi sana ilgilisi kanka kelimesiyle gizlemeye çalışıyor olabilir
Ama bunlar ihtimal..
Bu arada yaşlarınız kaç?
''İnsanız'' derdim
Ahanda bende bi Koç Burcuyummm
Ahanda bende bi Koç Burcuyummm
Sana ilgisi var
Şu an burcunuda öğrendikten sonra emin oldum ki ilgiyi gizlemeye de çalışmıyor aslında ımmm nasıl desem farklı bşy seviyor bunu yapmayı....uğraşır uğraştırır.. sonunda sana alıştım der
tam da dediğiniz gibi bir öyle bir böyleKoç burcu birini ilk kez tanıyorum özellikle bir erkeği. Ama bir öyle bir böyle anlayamıyorum.
Bencil, hatasını hiç kabul etmeyen, sürekli yönetmek isteyen bir otoriter.. Akrepten sonra en zor erkek tipi
Aynennn kadınlar da öyle bende öyleyim tam dediğiniz gibiBencil, hatasını hiç kabul etmeyen, sürekli yönetmek isteyen bir otoriter.. Akrepten sonra en zor erkek tipimeraklı yapısını kullanmak lazım onların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?