- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Görseniz dünyada onlardan baska vicdanlı kul hakkı yemeyen insan yoktur kızlarının damatları, kaynanaları hepsi fesat kızlarına dirlik düzen vermiyorlar, ama benim eşimin ailesi bir melake görseniz öyle dersiniz öyle kendilerini iyi bellemişler. Önceden kafama takar saflık ederdim mesela, baba eşim erken dönemez diyemezdim. Suanda yeri gelince laflarımı cat cat söylüyorum. Ne sakin ne de sinirli bir dille eşime oğlum erken dön dediğinde. Malesef erken dönemez gitmişken biraz kalıcaz hepi topu 4 5 gün dururuz 2 günlüğüne geri dönemez boş vaktinde yardımcı olur işlere dedim. Tabi böyle demem zoruna gidince parayı istedi, bende tamam bu ay manasını alıcak hemen veririz parasını dedim. Eşimde Allah var susturmadı beni. Oda tamam baba erken dönerim deseydi futtırımdım ordaO nasıl baba yaaa. Allah ıslah etsin. 5 tane evi varmış heralde öbür dünyaya götürebileceğini sanıyor terbiyesiz. Yok siz neden eşinizle kötü olasınız ödeyin belki gün gelir utanır kp olacak.
allahım nasıl insanlar var ya gerçekten hayret ettim. Kendi oturduğu evin taksitini ödetmek ne kadar iğrenç bişey gerçekten ağzıma daha çok şey geliyor ama la havle. Allah size sabır eşinize sabır o kp de vicdan merhamet ve akıl versin
Bana göre ev taksitinden ama. Eşimin ailesi baska sebeplerden doldurmuş eşimi. Bu arada ailesi iyi de olsa kötü de olsa eşler biyerde hanımı nı tutup biyerde ailesini de tutabiliyor. Yaptıgı dogru degil ama. Eşimin ailesi doldurur gibi degil ince ince biz gelinim izi cok seviyoruz diyerek aglıyarak beynini yıkıyorlar. Gercekten ben bile haklı oldugum konuda onları dinlerken aa haksızmısım diyorum. Bunu ben beceremiyorum ama kimi gelinler haksız oldugu durumda eşlerine öyle saf ayagına yatıp dediklerini yaptırıyorlarki. Ben de sinirlenince patlıyorum senin ailen şöyle böyle o da benden uzaklaşıyor. Eskisi kadar yapmıyorum tabi o yüzden Allaha sükür Bayadır güzel geciniyoruzEv taksidini ödemeyince iş boşanmaya kadar gidiyorsa sizin evliliğinizde, bu ayrıntılara çokta takılmayın. Baştan yanlış bazı şeyler.
Neydim bacım o utanmadan asgari ücret alan eşimden istiyorsaKp 5 dairesi var. Hala oglundan para aliyor. Gözünü toprak doyursun
Ay kız ne susacan. Susuna eziyorlar gerçekten. Çat çat söyle. Sonra gelinler kötü oluyor. Nasıl bir mantık ya oğlundan para almak. Hadi durumu olmaz anlarımdaGörseniz dünyada onlardan baska vicdanlı kul hakkı yemeyen insan yoktur kızlarının damatları, kaynanaları hepsi fesat kızlarına dirlik düzen vermiyorlar, ama benim eşimin ailesi bir melake görseniz öyle dersiniz öyle kendilerini iyi bellemişler. Önceden kafama takar saflık ederdim mesela, baba eşim erken dönemez diyemezdim. Suanda yeri gelince laflarımı cat cat söylüyorum. Ne sakin ne de sinirli bir dille eşime oğlum erken dön dediğinde. Malesef erken dönemez gitmişken biraz kalıcaz hepi topu 4 5 gün dururuz 2 günlüğüne geri dönemez boş vaktinde yardımcı olur işlere dedim. Tabi böyle demem zoruna gidince parayı istedi, bende tamam bu ay manasını alıcak hemen veririz parasını dedim. Eşimde Allah var susturmadı beni. Oda tamam baba erken dönerim deseydi futtırımdım orda
Ne bilim ya her ailenin bir adeti var demekki kayınpederim de 3 saatlik yola gitse arar bizi helallik ister. Eşimle gezmeye gideriz günü birlik tatile gideriz ailesine söylemez de izin de istemez. Sadece uzun yolculuklarda vedalasırız bu durum beni rahatsız etmiyorHayır böyle değil. Bizim çoğu zaman nereye ne zaman gittiğimizden bile haberleri olmaz. Onlara ne ki? Aileme de eşim “göndermez” ben istersem kendim giderim. Ama şimdiye kadar hiç yalnız gitmek durumunda olmadım. Siz de her şehirden çıkışınızı haber vermeyin. Vedalaşmak niye ayrıca?
Valla 5 dairesi arabası maşallah Allah daha cok versin ama öyle bir paramız yok diye aglıyor ki sen dinlesen inanırsın bak yemin ediyorum. Ben bile bizden para istediklerinde demekki paraları yok diyorum günahlarını almayım diyorum öyle acındırıyorlarAy kız ne susacan. Susuna eziyorlar gerçekten. Çat çat söyle. Sonra gelinler kötü oluyor. Nasıl bir mantık ya oğlundan para almak. Hadi durumu olmaz anlarımda
Var yemezler deseneValla 5 dairesi arabası maşallah Allah daha cok versin ama öyle bir paramız yok diye aglıyor ki sen dinlesen inanırsın bak yemin ediyorum. Ben bile bizden para istediklerinde demekki paraları yok diyorum günahlarını almayım diyorum öyle acındırıyorlar
Aynen canm bu beni rahatsız etmiyor eşimde attıgımız adımı ailesinden izin isteyerek cıkmaz zaten. 12 saatlik yola gidiyoruz ölüm kalım var benim acımdan rahatsız edici bir durum degilVedalaşmayı sorun yapanlar olmuş. Çokta büyütülecek bi mesele değil yani biz gidiyoruz Allaha ısmarladık denebilir. İzin almıyorki zaten konu sahibi haber veriyor. Bu seferde başına buyruk derler
Bence de canım. Bizde bi uzun bi yere birden fazlangün gideceksek hem kayın aile ile hemde kendi ailem ile vedalaşırım çünkü ve bana gayet doğal geliyorAynen canm bu beni rahatsız etmiyor eşimde attıgımız adımı ailesinden izin isteyerek cıkmaz zaten. 12 saatlik yola gidiyoruz ölüm kalım var benim acımdan rahatsız edici bir durum degil
Eşin niye sesini çıkarmıyor canım benim? Sizinle alakalı olmayn bir borcu ödemek istemediğiniz için boşayacaksa eşin boşasaydı keşke.kız yok eşim baska iste calısıyor babasına daire falan da almadı adamın 5 dairesi var 3 kirası sadece oturdugu ev kredili ortak ödüyoruz. Eşim fabrikada calısıyor boş vaktinde babasına calısıp o da parasını vermeyip taksitten düşüyor. 200 TL ödememiz kaldı sadece. 5 günlük fabrikadan izni var memleketimize gidek dedik kayınpederim erken gel bana calıs biraz diyor. Acelesi de yok yani erken dönemeyiz dediğim de sinirlenip parasını verin dedi tamam veririz dedim bende
Eşiniz asgarî ücretle, kaç tane evin olan babasına yardım etmek zorunda değil mi? Buna itiraz edemiyor. Yanında çalışarak vereceği paradan düşüyor. Yani bağımsız bir birey değil, evliliğiniziBana göre ev taksitinden ama. Eşimin ailesi baska sebeplerden doldurmuş eşimi. Bu arada ailesi iyi de olsa kötü de olsa eşler biyerde hanımı nı tutup biyerde ailesini de tutabiliyor. Yaptıgı dogru degil ama. Eşimin ailesi doldurur gibi degil ince ince biz gelinim izi cok seviyoruz diyerek aglıyarak beynini yıkıyorlar. Gercekten ben bile haklı oldugum konuda onları dinlerken aa haksızmısım diyorum. Bunu ben beceremiyorum ama kimi gelinler haksız oldugu durumda eşlerine öyle saf ayagına yatıp dediklerini yaptırıyorlarki. Ben de sinirlenince patlıyorum senin ailen şöyle böyle o da benden uzaklaşıyor. Eskisi kadar yapmıyorum tabi o yüzden Allaha sükür Bayadır güzel geciniyoruz
Valla bilmiyorum ben konularımı anlatırken bi yol bi akıl veya dertlesmek için paylasım yapıyorum ama hep bir yargılama var, genelleme yapmıyorum bir cogu eşimi pasif görüp boşan bunla ömür yürümez dediler Allah Allah demekki sadece benim eşimde problem var herkesin eşi dört dörtlük dedim boşanmaya kalktım geri dönme sakın dediler ailemin evine 3 gün sıgabildim geri döndüm suanda mutluyum. Tabi eşimin ve benim hataları var ben yaptıkları dogru demiyorum ama yorumları okurken herkes özgür hepsinin eşi arkasında duruyor durmasa boşanıyor bu tür yorum cok alıyorum. Malesef hayat bu sekilde ilerlemiyor kadın cinayetleri ilerledi, kimisin eşi karısının arkasında durur ama aldatır, şiddet vardır, bende isterim ki eşim arkamda dursun cogu zaman durmuyor. O yüzden biraz hayatta var olan durumlardan kınusalımBence de canım. Bizde bi uzun bi yere birden fazlangün gideceksek hem kayın aile ile hemde kendi ailem ile vedalaşırım çünkü ve bana gayet doğal geliyor
Sizde de böyle mi diye sormuşsun biz de ona cevap verdik. Ay hep böyle kız napıcan idare edicen demedik diye neden hemen sosyal mesaj vermeye başladın ki?Valla bilmiyorum ben konularımı anlatırken bi yol bi akıl veya dertlesmek için paylasım yapıyorum ama hep bir yargılama var, genelleme yapmıyorum bir cogu eşimi pasif görüp boşan bunla ömür yürümez dediler Allah Allah demekki sadece benim eşimde problem var herkesin eşi dört dörtlük dedim boşanmaya kalktım geri dönme sakın dediler ailemin evine 3 gün sıgabildim geri döndüm suanda mutluyum. Tabi eşimin ve benim hataları var ben yaptıkları dogru demiyorum ama yorumları okurken herkes özgür hepsinin eşi arkasında duruyor durmasa boşanıyor bu tür yorum cok alıyorum. Malesef hayat bu sekilde ilerlemiyor kadın cinayetleri ilerledi, kimisin eşi karısının arkasında durur ama aldatır, şiddet vardır, bende isterim ki eşim arkamda dursun cogu zaman durmuyor. O yüzden biraz hayatta var olan durumlardan kınusalım
Herkesin hayatında var olan olanlar farklı ama.Valla bilmiyorum ben konularımı anlatırken bi yol bi akıl veya dertlesmek için paylasım yapıyorum ama hep bir yargılama var, genelleme yapmıyorum bir cogu eşimi pasif görüp boşan bunla ömür yürümez dediler Allah Allah demekki sadece benim eşimde problem var herkesin eşi dört dörtlük dedim boşanmaya kalktım geri dönme sakın dediler ailemin evine 3 gün sıgabildim geri döndüm suanda mutluyum. Tabi eşimin ve benim hataları var ben yaptıkları dogru demiyorum ama yorumları okurken herkes özgür hepsinin eşi arkasında duruyor durmasa boşanıyor bu tür yorum cok alıyorum. Malesef hayat bu sekilde ilerlemiyor kadın cinayetleri ilerledi, kimisin eşi karısının arkasında durur ama aldatır, şiddet vardır, bende isterim ki eşim arkamda dursun cogu zaman durmuyor. O yüzden biraz hayatta var olan durumlardan kınusalım
Canm ben fikirlere acıgım uygulamakta bana kalmıs bir durum. Ben hepiniz için demiyorum ama cogu insan akıl vermekten cok yargılıyor. Şimdi niye para veriyorsunuz diye soruyorlar acıklamasını yapıyorum, mantıklı bir durum degil evet size de eşimin para vermesi mantıklı GELMİYOR, çünkü vermek zorunda degil iz ama veriyor. Akıl vermek yerine pasif, bundan adam olmaz, niye böyle yapıyor demenizin bana bir faydası oluyormu hayır! Napayım adamı da boşamıyorum. O yüzden sizlerden yapıcı eleştiri bekliyorum mesela, ben eşime şu taktiği uyguluyorum bu sekilde davranmanız daha doğru olur. Herkesin yorumu farklı olucaktır ama yargılarken ben bir seyleri düzeltemem. Anlatabildim heraldeSizde de böyle mi diye sormuşsun biz de ona cevap verdik. Ay hep böyle kız napıcan idare edicen demedik diye neden hemen sosyal mesaj vermeye başladın ki?Eşi arkasında duranlar da illa aldatılıp şiddet görmüyor. Sahi eşin pasif değilse neden babasına yok diyemiyor da 5 evi olan adamın taksitlerini kuzu kuzu asgari ücretle ödüyor?
Allah mutluluğunuzu bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?