sesli guldum yaaDört günlüğüne bi yere giderken niye hacca gider gibi vedalaşmaya gidiyorsunuz ki. Eşiniz liseli değil kocaman adam her adımını haber vermesin
Kayınpederim in 5 dairesi var 3 kira geliri var. Eşim 12 yasından beri calısıp evimizi kendisi almıs tapusu üstümüze. Ama kayınpederim oturdugu eve taksit ödüyor onun kredisini ortak ödüyoruz. Ödemeyin dersiniz evet ama Malesef parayı ödemeyin ce eşimle aramı acıp boşanma noktasına kadar getirdiler bizde ödüyoruz. Eşim fabrikada calısıyor bos vaktinde babasının islerine yardım edip parasını almıyoruz evin taksitinden kesiyor. Bu ayda taksitin yarısını ödüyemedik. Memleketime gidicez 4 5 gün kalıcak eşim erken dönde gel bana calıs taksitinden düşüyüm dedi bende erken gelemeyiz kalıcaz diyince de parasını verin ozaman dedi tamam veririz parasını dedim sustu. Eşimde erken gelemeyiz dedi.Anlamadım ne taksiti ödüyor eşiniz babasına
kız yok eşim baska iste calısıyor babasına daire falan da almadı adamın 5 dairesi var 3 kirası sadece oturdugu ev kredili ortak ödüyoruz. Eşim fabrikada calısıyor boş vaktinde babasına calısıp o da parasını vermeyip taksitten düşüyor. 200 TL ödememiz kaldı sadece. 5 günlük fabrikadan izni var memleketimize gidek dedik kayınpederim erken gel bana calıs biraz diyor. Acelesi de yok yani erken dönemeyiz dediğim de sinirlenip parasını verin dedi tamam veririz dedim bendeEşiniz babasina ev almış
Taksitle ödüyor
Babasının yanında çalıştığı zaman verdiği paradan düşülüyor
Diyelim 2bin verecekse 1900 veriyor
4 günlük seyahat için vedalasmaya gidiyorsunuz
Izinli olduğunda arayıp baba 3 gün izinliyim diyor.
Kusura bakmayın da hepsini hakediyosunuz.ne bekliyorsunuz ki
Uzun yolculuğa gidiyoruz canm onun için vrdalastık ölüm var kalım var4 günlük izin için aileyle vedalaşmaya gitmek bile manasız bana göre. Bu karışmayı, her zaman çağırmayı sağlayan eşiniz oluyor esasında.
O nasıl baba yaaa. Allah ıslah etsin. 5 tane evi varmış heralde öbür dünyaya götürebileceğini sanıyor terbiyesiz. Yok siz neden eşinizle kötü olasınız ödeyin belki gün gelir utanır kp olacak.Kayınpederim in 5 dairesi var 3 kira geliri var. Eşim 12 yasından beri calısıp evimizi kendisi almıs tapusu üstümüze. Ama kayınpederim oturdugu eve taksit ödüyor onun kredisini ortak ödüyoruz. Ödemeyin dersiniz evet ama Malesef parayı ödemeyin ce eşimle aramı acıp boşanma noktasına kadar getirdiler bizde ödüyoruz. Eşim fabrikada calısıyor bos vaktinde babasının islerine yardım edip parasını almıyoruz evin taksitinden kesiyor. Bu ayda taksitin yarısını ödüyemedik. Memleketime gidicez 4 5 gün kalıcak eşim erken dönde gel bana calıs taksitinden düşüyüm dedi bende erken gelemeyiz kalıcaz diyince de parasını verin ozaman dedi tamam veririz parasını dedim sustu. Eşimde erken gelemeyiz dedi.
Ev taksidini ödemeyince iş boşanmaya kadar gidiyorsa sizin evliliğinizde, bu ayrıntılara çokta takılmayın. Baştan yanlış bazı şeyler.Uzun yolculuğa gidiyoruz canm onun için vrdalastık ölüm var kalım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?