Bu eş ailesi hep mi böyle

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
32
Ben gurbetten eşimin ailesine geldim. Eşim nezaman istesem ailemin yanına gönderir. Boş zamanı olursa kendisinde gelir. Örnek veriyorum 5 günlük izni var ailemin yanına gidiyoruz hemen eşimin ailesi arıyorum oğlum acele gel acil iş var. Her seferinde böyle. Eşimin 3 günlük izni bile olsa utanmadan arayıp oglum yarın gel diyen bir insan. Bu arada acillik işi yok istese eşimin yerine baskası nı bulabilir. Bugün eşimin ailesine vedalasmaya gittik 4 gün memlekette kalıcaz arabamozla gidiyoruz kayınpederime kendi oturduğu evin taksitini ödüyoryz eşim boş vaktinde babasına calısıp kayınpederim de taksitten düşüyor. Oğlum erken gel bari işlerime yardım et dedi eşimde kalırım biraz dedi. Bende susamadım gitmişken kalırız biraz erken gelemeyiz dedim. Ozaman taksitini parasını verirsiniz dedi tamam maası alınca eşimTaksitin geri kalanının parasını verir dedim sustu. Sinir oldum ya kızları gelsin kalsın damatları kalsın ister ama eşimi ailem sanki satın alacak diye korkuyorlar. Ailem de asırı saf hergün arar kaynanlara git onlar büyügün buraya gelirken izin isteyin diyen insanlar ama ailem yanıma ziyarete gelse bile evlerine doğru düzgün cagırmazlar bile. Sizde de bu sekilde mi? Umursamamı gerektiren bir durum var mı

Son düzenleme:
Her izin aldığında ben şu kadar gün izin aldım diye haber mi veriyor ailesine?

Okurken çıldırdım allah yardimcin olsun hepimiz yaşıyoruz neredeyse bunlari çare bulan olursa bna da yazsin :işsiz:

iş eśinizde bitiyor maalesef
ne alaka 4 gun bi yere giderken vedalasmak falan
benim esimde ilk zamanlar arar ne yedigini bile soylerdi
kac kez s.ctiginida soyle bari dedim bir gun
ondan sonra ses kesildi
izin aliyor haberleri olmuyor ayda bie gidiyordu simdi bayramdan bayrama zamanla duzeliyor ama iste erkeklerin akli yanimdaki bu durumdan memnun mu acaba diye dusunmeye basmiyor

Kayınpederiniz oglunu calıstırıp para verir gibi sizin evin taksitinimi düşüyor
Dogru mu anladım
Naısl bir ticari ilişkileri var anlamadım
Ayrıca üc bes günlük seyahatlerde neden haber veriyorsunuz vedalaşıyorsunuz siz artık ayrı bir ailesiniz yahu hesap vermek zorunda değilsiniz kimseye

Eşiniz babasina ev almış
Taksitle ödüyor
Babasının yanında çalıştığı zaman verdiği paradan düşülüyor
Diyelim 2bin verecekse 1900 veriyor
4 günlük seyahat için vedalasmaya gidiyorsunuz
Izinli olduğunda arayıp baba 3 gün izinliyim diyor.
Kusura bakmayın da hepsini hakediyosunuz.ne bekliyorsunuz ki

Anlamadım ne taksiti ödüyor eşiniz babasına
Kayınpederim in 5 dairesi var 3 kira geliri var. Eşim 12 yasından beri calısıp evimizi kendisi almıs tapusu üstümüze. Ama kayınpederim oturdugu eve taksit ödüyor onun kredisini ortak ödüyoruz. Ödemeyin dersiniz evet ama Malesef parayı ödemeyin ce eşimle aramı acıp boşanma noktasına kadar getirdiler bizde ödüyoruz. Eşim fabrikada calısıyor bos vaktinde babasının islerine yardım edip parasını almıyoruz evin taksitinden kesiyor. Bu ayda taksitin yarısını ödüyemedik. Memleketime gidicez 4 5 gün kalıcak eşim erken dönde gel bana calıs taksitinden düşüyüm dedi bende erken gelemeyiz kalıcaz diyince de parasını verin ozaman dedi tamam veririz parasını dedim sustu. Eşimde erken gelemeyiz dedi.

Eşiniz babasina ev almış
Taksitle ödüyor
Babasının yanında çalıştığı zaman verdiği paradan düşülüyor
Diyelim 2bin verecekse 1900 veriyor
4 günlük seyahat için vedalasmaya gidiyorsunuz
Izinli olduğunda arayıp baba 3 gün izinliyim diyor.
Kusura bakmayın da hepsini hakediyosunuz.ne bekliyorsunuz ki
kız yok eşim baska iste calısıyor babasına daire falan da almadı adamın 5 dairesi var 3 kirası sadece oturdugu ev kredili ortak ödüyoruz. Eşim fabrikada calısıyor boş vaktinde babasına calısıp o da parasını vermeyip taksitten düşüyor. 200 TL ödememiz kaldı sadece. 5 günlük fabrikadan izni var memleketimize gidek dedik kayınpederim erken gel bana calıs biraz diyor. Acelesi de yok yani erken dönemeyiz dediğim de sinirlenip parasını verin dedi tamam veririz dedim bende

Kayınpederim in 5 dairesi var 3 kira geliri var. Eşim 12 yasından beri calısıp evimizi kendisi almıs tapusu üstümüze. Ama kayınpederim oturdugu eve taksit ödüyor onun kredisini ortak ödüyoruz. Ödemeyin dersiniz evet ama Malesef parayı ödemeyin ce eşimle aramı acıp boşanma noktasına kadar getirdiler bizde ödüyoruz. Eşim fabrikada calısıyor bos vaktinde babasının islerine yardım edip parasını almıyoruz evin taksitinden kesiyor. Bu ayda taksitin yarısını ödüyemedik. Memleketime gidicez 4 5 gün kalıcak eşim erken dönde gel bana calıs taksitinden düşüyüm dedi bende erken gelemeyiz kalıcaz diyince de parasını verin ozaman dedi tamam veririz parasını dedim sustu. Eşimde erken gelemeyiz dedi.
O nasıl baba yaaa. Allah ıslah etsin. 5 tane evi varmış heralde öbür dünyaya götürebileceğini sanıyor terbiyesiz. Yok siz neden eşinizle kötü olasınız ödeyin belki gün gelir utanır kp olacak.
allahım nasıl insanlar var ya gerçekten hayret ettim. Kendi oturduğu evin taksitini ödetmek ne kadar iğrenç bişey gerçekten ağzıma daha çok şey geliyor ama la havle. Allah size sabır eşinize sabır o kp de vicdan merhamet ve akıl versin

Back
X