Ben gurbetten eşimin ailesine geldim. Eşim nezaman istesem ailemin yanına gönderir. Boş zamanı olursa kendisinde gelir. Örnek veriyorum 5 günlük izni var ailemin yanına gidiyoruz hemen eşimin ailesi arıyorum oğlum acele gel acil iş var. Her seferinde böyle. Eşimin 3 günlük izni bile olsa utanmadan arayıp oglum yarın gel diyen bir insan. Bu arada acillik işi yok istese eşimin yerine baskası nı bulabilir. Bugün eşimin ailesine vedalasmaya gittik 4 gün memlekette kalıcaz arabamozla gidiyoruz kayınpederime kendi oturduğu evin taksitini ödüyoryz eşim boş vaktinde babasına calısıp kayınpederim de taksitten düşüyor. Oğlum erken gel bari işlerime yardım et dedi eşimde kalırım biraz dedi. Bende susamadım gitmişken kalırız biraz erken gelemeyiz dedim. Ozaman taksitini parasını verirsiniz dedi tamam maası alınca eşimTaksitin geri kalanının parasını verir dedim sustu. Sinir oldum ya kızları gelsin kalsın damatları kalsın ister ama eşimi ailem sanki satın alacak diye korkuyorlar. Ailem de asırı saf hergün arar kaynanlara git onlar büyügün buraya gelirken izin isteyin diyen insanlar ama ailem yanıma ziyarete gelse bile evlerine doğru düzgün cagırmazlar bile. Sizde de bu sekilde mi? Umursamamı gerektiren bir durum var mı
Son düzenleme: