- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Yani canım şimdi boşanmak kimine göre çocuk oyuncağıdır ama bana göre çok zor Rabbim göstermesin uçlarda yani benim için. Ben kimseye boşan dşyemem. Ha sevgilisin anlaşamıyorsun ayrıl gitsin derim o başka. Bazen insanlarda muhalefet olmak iiçin yazıyorki benim de yazdıklarım çok oldu sanırım o anki ruh halimle ilgili belki arkadaşlarınkide öyledir. Senin konunda ben eşinin pasifliğini göremedim ne yapsın yani babasına bağırsın çağırsın mı o zaman da saygısız diye yaftalanırdı. Ayrıca eşinin ailesi kötü diye eşten boşanmak nedirkiValla bilmiyorum ben konularımı anlatırken bi yol bi akıl veya dertlesmek için paylasım yapıyorum ama hep bir yargılama var, genelleme yapmıyorum bir cogu eşimi pasif görüp boşan bunla ömür yürümez dediler Allah Allah demekki sadece benim eşimde problem var herkesin eşi dört dörtlük dedim boşanmaya kalktım geri dönme sakın dediler ailemin evine 3 gün sıgabildim geri döndüm suanda mutluyum. Tabi eşimin ve benim hataları var ben yaptıkları dogru demiyorum ama yorumları okurken herkes özgür hepsinin eşi arkasında duruyor durmasa boşanıyor bu tür yorum cok alıyorum. Malesef hayat bu sekilde ilerlemiyor kadın cinayetleri ilerledi, kimisin eşi karısının arkasında durur ama aldatır, şiddet vardır, bende isterim ki eşim arkamda dursun cogu zaman durmuyor. O yüzden biraz hayatta var olan durumlardan kınusalım