Bu ev beni delirtecek :(

Haaaaa bu arada unuttuğum bi şey var buzdolabım da sizlere ömür.
Nofrost bölümü karlama yaptı
Kapağı kapanmıyor
Alt taraf soğutmuyor gerçekten her şey üst üste yaaa

Ne var biz de iki sebepleniyoz surda:/
Koltuk değiştirmeye 6000 demişsin öheheheh
Ben 6bine komple salon yaparım o yuzden öneri vermicem
Yakın zaman da düğün yaptım bi salon koltuk takımına 4 bin lira verdim. Evet köşe takımları falan ucuza da var ama salon yok gezmediğim yerde kalmamıştı.

İnstagram decotrend tacihan var Facebook’ta geridönüşüm projeleri. Boyamak basit iş ama senin esas sorun mobilyalar taksitle yenilemeye bak

Yok be beyaz pembik gelinler gibi değil de böyle manyak evi gibi her şey ayrı telden caliyo...
Ayrıca kırık kanepe de totomu acitiyo
Yenisini alsam 6000
Kaplatsam 3000
Şuan mobilyalarda güzel indirimler var taksitte yapılıyor bence değiştirin.

Witchimmm oncelikle oyle guzel yazmissin ki, gulsem mi uzulsem mi bilemedim
az az yap, bir ay birseyi yap diğer ay birseyi. Hepsini birden kimse yapamaz zaten

Evi değiştirmeden eşya almayın bence taşınırken mahvoluyor eşyalar
Ama baktiniz olacak gibi değil ilk başta koltuk takımıyla başlayın
Eve geldiğimde yaylanacağım rahat bir koltuğum olmali
Ve perdeleri tek renk açık hafif tullerden alın

Son düzenleme:
Bence hepsini yavas yavas yenileyin. Her ay biraz biraz artırın atın üç beş bisey kenara. Biriktikce bir yeri yenileyin. Atıyorum birikti biraz gidin bi koltuk takımı alın. Biraz daha biriksin beyaz esya. Hepsini bir anda almaya çalışıp kendinizi de yormayın.

Ben ist da koltuklarımi 1400 TL ye kaplattim kumaş dahil. Hasarli kisimlari da tamir edebikirler. Beninki Çok da iyi oldu. Mutfagi dolap fayans masa ne varsa boyayabilirsiniz. Hatta salonda vitrin vs bile. Dekotrend sayfasında var.

Hangi birini düzelteyim
Oturdum ağladım bi güzel
Tamam rahatlamisindir simdi mantikli dusunelim bir ay bi battaniye al bir ay yolluklari değiş. Mutfak dolapları folyo ile kaplanıyor canım dur ben sana foto gondericem

Çocuk düşünmüyorsanız,gelen gideniniz de yoksa 1+1 veya 2+1 temiz yeni bir eve taşının. Ben çocuklarım olmasaydı 1+1 evde otururdum.
Eşyayı da zamanla yenilersiniz.
Ya da krediyle ev alın.
Tamam faiz maiz çok ama bizim gibi para biriktirmeyi beceremeyenler için en mantıklı çözüm.

Koltukları kaplatabilirsin. Onarırlarda. Yolluklar aslında uygun fiyata değişebilir. İnstagramda çok güzel dolap fayans vs kaplama kağıtlar satılıyo. Alanlarda bayaa memnun. Hem yatak odandaki dolabı hemde mutfak dolaplarını ve fayanslarını kaplayabilirsin. Ev kira olduğu için parke falan diyemeceğim ama kiradan düşürebilirseniz ev sahibini ikna ettirip yaptırabilirsiniz.

Bence hesabı iyi yapmalısınız
Kirada oturuyorsunuz sanırım planlarda ev almak var mi
Yada başka bir eve kiraya çıkabilir misiniz

Ev sahibi evdeki yenilikler icin ne diyor

Kesin olarak iki sene bu evde yaşayacağız diyorsaniz girişin tamamen yeniliğe
En mantıklisi yine koltuk takiminin ve buzdolabinin alınması
Hem en aciliyetli ve pahali olanlar onlar hem taşınırken dolaptan daha az hasara uğrarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…