- 3 Nisan 2014
- 36.420
- 148.875
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Tamam rahatlamisindir simdi mantikli dusunelimbir ay bi battaniye al bir ay yolluklari değiş. Mutfak dolapları folyo ile kaplanıyor canım dur ben sana foto gondericem
Yok be beyaz pembik gelinler gibi değil de böyle manyak evi gibi her şey ayrı telden caliyo...
Ayrıca kırık kanepe de totomu acitiyo
Yenisini alsam 6000
Kaplatsam 3000
Kafayi yiyenlere de cevap vermiyoz demeyi cok isterdim su an amaNe mesajı be
Ikili koltuk sordum 4 sene once 1500 tl dediler sungeri vs degismeyecekti dusunun.Istanbulun sanirim en pahali semtinde yasiyorum. Gecen yil buradaki bir dosemeciye koltuk kaplattik ama hic boyle bir rakam degildi.
Iyice arastirdiniz mi?
Gozumuzun onunde hik dedi gittiVe gene banlanir
Gene kime naaptin kiz
Hahahaha depresyona girmis manyak battaniye rengine kadar sardigina goreGozumuzun onunde hik dedi gitti
Oha naptin kiz kapıyı ahahahfolyo mu? buraya eklesene fotoyu merak ettim..
witch gel benim evi gör
3 sene fazla artı 2 çocuk farkıyla
geçen yatak odasının kapısı elimde kaldı
Yeni aldığımız sıfır daireyi kiraya vericez.folyo mu? buraya eklesene fotoyu merak ettim..
witch gel benim evi gör
3 sene fazla artı 2 çocuk farkıyla
geçen yatak odasının kapısı elimde kaldı
Buyrun :)boya adini bana yazarmisin
2400 aldım koltukları 3 sene oldu kaplatmaya 2400 istediler Yaman çelişki içindeyimIkili koltuk sordum 4 sene once 1500 tl dediler sungeri vs degismeyecekti dusunun.
Istanbulun en pahali semti neresi bu arada :)
Engellemis seniHahahaha depresyona girmis manyak battaniye rengine kadar sardigina gore
Bir hafta oldu mesaj attim daha iletilmedi bile
Bana dosemeci yenisini al demisti :))2400 aldım koltukları 3 sene oldu kaplatmaya 2400 istediler Yaman çelişki içindeyim
Hiç olmadık birşey yapmış, birkaç konusunun içeriğini silmiş. İçerik silmekten uyarı aldı, halbuki yeni kavuşmuştuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?