- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
witch ne yaptınız merak ediyorum konu sahibini.???Bana ozelden yaz sana yardim edicem ...
witch ne yaptınız merak ediyorum konu sahibini.???
çok üzülüyorum, mahvoluyorum. hele o yavru düşünmek bile istemiyorum.
witch hunt görüşebildiniz mi konu sahibi ile?
inşallah yazar. inşallah bişeyler olur. inşallah o yavru kurtulur bu huzursuzluktanYazmadi ki
size de üzüldüm ama çocuğunuza on kat daha çok üzüldüm o evden o çocuğu kurtarmak istiyorum şu an.bu gece ya kendimi mutfakta tavandaki demire asacam yada bi şekilde kızımı alıp bu gece kaçacam ama nasıl kaçacağımı bilmiyorum cüzdanımda sadece 45 tl var nereye kadar giderim bu şehirden nasıl çıkarım herkes o adamı tanıyor. Artık eşim demek isttemiyorum.
Yine dayak yedim küfür yedim kızımın yanında, o bağıra bağıra ağlarken o adamda üzerime üzerime gelip küfürler savuruyordu.
Yine ağlıyorum yine kırgınım yine üzgünüm yine pişmanım yine darmadağınım.
KV nin üstte oturduğunu yeni okudum ayrıca, uzaklaştırma pek işe yaramaz sanırımBu neki yaa, anladık doğa gereği daha güçlüsün pislik..
Hoşuna gitmiyorsa boşan, çek kapıyı defol git..Offf sabah sabah çok üzüldüm yeminle
Hicbiryere gitme evinden..
Rapor al, polisi çağır uzaklaştırma iste.
Çocuğnla rezil olma, o defolsun gitsin..
Eşşek gibi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.
Sen değil o düşünsün..
KV nin üstte oturduğunu yeni okudum ayrıca, uzaklaştırma pek işe yaramaz sanırım
Maddi yardım yapsak bi çözüm olurmu acaba? yani bilemedim, özelden ulaşabilirmisiniz acaba? Ama tek sorun para dil sanırım, nasıl devam edeceğiniz önemli, ne yapacağınıza bi karar verin tekrar bize yazın lütfen..KV nin üstte oturduğunu yeni okudum ayrıca, uzaklaştırma pek işe yaramaz sanırım
Eğer talep ederse zaten gidişi için elbette el atarız maddi olarakMaddi yardım yapsak bi çözüm olurmu acaba? yani bilemedim, özelden ulaşabilirmisiniz acaba? Ama tek sorun para dil sanırım, nasıl devam edeceğiniz önemli, ne yapacağınıza bi karar verin tekrar bize yazın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?