Bu evden kurtulmam lazım.

Bu ara zaten duygusal bi süreçten geçiyorum. Konuyu gözlerim dolu dolu sinirlerim bozuk okudum. Ya bir baba bir erkek kardeş bir kız evlada nasıl sırt çevirebilir de böyle bir zulme ortak olur? Aklım almıyor.
Ne yaptı acaba kız çıkabildi mi? Kararlı durabildi mi? Yoksa o pislik herife razı mı olacak? Keşke bizi de haberdar etsee

Burdaki yoneticiler eger yanlis bilmiyosam telf kadar bulup arayip konusuyolar.
Bu konuda yardimci olsunlar.Bu konuyla ilgilensinler cunku konu sahibinin yasi kucuktu.

Burdaki yoneticiler eger yanlis bilmiyosam telf kadar bulup arayip konusuyolar.
Bu konuda yardimci olsunlar.Bu konuyla ilgilensinler cunku konu sahibinin yasi kucuktu.
Tlf nosunu paylaşmayanları nasil bulabileceklerki ? tlf no seçeneğı kayıt bilgilerinde varmiydi, isteyen paylaşıyomuydu onu hatirlayamadım ki varsa bile kimse paylaşmamıştır.
En fazla mail adresi..

Bir de bilmediğim için soruyorum, kadın sığınma evine hemen girebiliyor di mi??
Parası da yoktu çünkü inşallah dışarıda kalmazlar

Tlf nosunu paylaşmayanları nasil bulabileceklerki ? tlf no seçeneğı kayıt bilgilerinde varmiydi, isteyen paylaşıyomuydu onu hatirlayamadım ki varsa bile kimse paylaşmamıştır.
En fazla mail adresi..
yinede buluyorlar.ip adresi vs.

En fazla mail adresi..
Bi konu vardi herkes yalan demisti.sonra konu sahibi demistiki kazen beni aradi konustuk diye.
Bazen konularda konusuluyor ya istese yonetim ev adresine kadar bulur diye.
İp adresi felan belki saglikli olmayabilir ama baska bi yontemi vardir belki.

Bir de bilmediğim için soruyorum, kadın sığınma evine hemen girebiliyor di mi??
Parası da yoktu çünkü inşallah dışarıda kalmazlar
evet hemen gidebilir. hatta suan siginma evleri suistimal edenlerle dolu, sırf kocasina ders vermek ya da kafa dinlemek icin bile gelenler var. devlet kimseyi geri ceviremez. yasalar cok net.

insallah iyisinizdir insallah basit sebeplerden girememissinizdir baska turlusunu hayal etmek dusunmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…