- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Kızlar çok duygulandım gerçekten..
Iyi insanlar gerçekten hala var..
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Tlf nosunu paylaşmayanları nasil bulabileceklerki ? tlf no seçeneğı kayıt bilgilerinde varmiydi, isteyen paylaşıyomuydu onu hatirlayamadım ki varsa bile kimse paylaşmamıştır.Burdaki yoneticiler eger yanlis bilmiyosam telf kadar bulup arayip konusuyolar.
Bu konuda yardimci olsunlar.Bu konuyla ilgilensinler cunku konu sahibinin yasi kucuktu.
Yokyok mu bir haber?
yinede buluyorlar.ip adresi vs.Tlf nosunu paylaşmayanları nasil bulabileceklerki ? tlf no seçeneğı kayıt bilgilerinde varmiydi, isteyen paylaşıyomuydu onu hatirlayamadım ki varsa bile kimse paylaşmamıştır.
En fazla mail adresi..
Siz ulaşabildiniz mi konu sahibine??Bana ozelden yaz sana yardim edicem ...
Bi konu vardi herkes yalan demisti.sonra konu sahibi demistiki kazen beni aradi konustuk diye.Tlf nosunu paylaşmayanları nasil bulabileceklerki ? tlf no seçeneğı kayıt bilgilerinde varmiydi, isteyen paylaşıyomuydu onu hatirlayamadım ki varsa bile kimse paylaşmamıştır.
En fazla mail adresi..
Hayir maalesef ..Siz ulaşabildiniz mi konu sahibine??
Hayir maalesef ..
evet hemen gidebilir. hatta suan siginma evleri suistimal edenlerle dolu, sırf kocasina ders vermek ya da kafa dinlemek icin bile gelenler var. devlet kimseyi geri ceviremez. yasalar cok net.Bir de bilmediğim için soruyorum, kadın sığınma evine hemen girebiliyor di mi??
Parası da yoktu çünkü inşallah dışarıda kalmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?