- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.519
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Ah içimden diyorum ama kırmak istemiyorumAnnenize haddini bildirin, kimse laf söyleyecek diye temizlik yapmak zorunda değisiniz, kış günü çıkılıp oturulmayan balkonu temizlemek zorunda hiç değilsiniz zaten,
Bebek mevzusunda da "olmayacak anne kısırım ben sorma artık" deyip kestirin atın, kimse size evinizin temizliği ve sağlığınız konusunda bu şekilde baskı yapamaz
O sizi kiriyor ama?Ah içimden diyorum ama kırmak istemiyorumhayır yani cahil bir kadında değil mesela aynı şeyi komşu sorsa kızının gebelik var mı diye sinirlenir sana ne be kadın der ilginci o birde
Evimiz cadde üstü çok tozlanıyor mermerler filan uzun süre beklediği zaman zor çıkıyor maalesef en fazla 15de bir yıkamak gerekiyor. Yoksa tellerle cifle baya uğraştırıyorKışın niye balkon yikiyorsunuz ki?
Ben de yıkarım balkonu sürekli.Kışın niye balkon yikiyorsunuz ki?
Diyorum zaten anne bırak her geldiğinde süpürgeye beze yapışma hemen diye huy edindi artıkO sizi kiriyor ama?
Siz neden kirmaktan cekiniyorsunuz?
Onun uzerine mi vazifeymis sizin evinizi temizlemek?
Boyle yaparsaniz daha cokk konu acarsiniz.
Kırmak gerekiyorsa kırınız.
Benim tavsiyem bu nacizane.
Söylüyorum tabii kirli ev görmedin sen herlde diyorum ama yaptığımı beğenmiyor kadın bekarkende öyle peşimden tekrar yapardı ne biçim iş yapıyorsun diyeBen de yıkarım balkonu sürekli.
Yıkamasam bile her gün mutlaka çilesiyle silerim .
Konu sahibi annenizle konuştunuz mu ?Bu şekilde konuşmasının Sizi üzdüğünü anlattınız mı?
Aynen o sıkıntıda var yatak odamda iç çamaşır ne bileyim jeller filan var valla nereye sokacağımı şaşırıyorumAnne de olsa bazı sınırlar vardır, kimsenin bunları aşmaya hakkı yok. İnatla aşıyorsa aşmamayı öğreteceksin. Biraz kırılmayı da hak etmiş gibi zaten. 12 yaşımdan beri anne babam benim düzenime karışamazlar. Odalarımın, oturduğum evlerin. Ben böyle olmasını istiyorum diyeceksiniz. İnatla devam ederse siz de onun evine gidince onun düzenine karışın. Bebek konusuna gelince de, olunca sana haber veririm diye kestirip atın.
Büyük sıkıntı işte ya. Nasıl odanıza mutfağınıza giriyor mesela bir şey alacağım diye mi? Sen zahmet etme ben getiririm falan deseniz? Temizlemeye çalışınca da katı bir tavırla gerektiğinde ben temizliyorum anne deseniz?Aynen o sıkıntıda var yatak odamda iç çamaşır ne bileyim jeller filan var valla nereye sokacağımı şaşırıyorum
Çekmeceleri düzenleyeyim diye çatır çatır açıp döküyor tekrar katlıyor her şeyi ev dublex kızcagımı bildiği için WC ye çıkayım ben diyor bir bakmışım dökmüş bastan topluyorBüyük sıkıntı işte ya. Nasıl odanıza mutfağınıza giriyor mesela bir şey alacağım diye mi? Sen zahmet etme ben getiririm falan deseniz? Temizlemeye çalışınca da katı bir tavırla gerektiğinde ben temizliyorum anne deseniz?
Şey mi yapsanız acaba gıcık gıcık sizin evinizde nereye gitse siz de peşinden gitseniz?Çekmeceleri düzenleyeyim diye çatır çatır açıp döküyor tekrar katlıyor her şeyi ev dublex kızcagımı bildiği için WC ye çıkayım ben diyor bir bakmışım dökmüş bastan topluyor
Öyle yapıyorum artık çıkıyor 2 dk sonra peşine bende çıkıyorum olacak gibi değil yoksaŞey mi yapsanız acaba gıcık gıcık sizin evinizde nereye gitse siz de peşinden gitseniz?
Hadi ya ona rağmen hâlâ bıkmadı yani vay beÖyle yapıyorum artık çıkıyor 2 dk sonra peşine bende çıkıyorum olacak gibi değil yoksa
Tabi çoğu zaman öyleydi hatta zaten evliliği bile daha önceye aldık bu sebepten eşimle 5 sene sevgililik dönemimiz oldu hep yalanla buluşurdukHadi ya ona rağmen hâlâ bıkmadı yani vay bekontrolcü bir ebeveyn miydi peki siz çocukken de her şeyinize müdahale eder miydi?
Kaynanam ile mesafeliyim yani sütten ağzım yandığı için normal olarak taviz ve samimiyet vermedim hiç ondan müdahale edemez. Annemde ne dersem diyeyim bildiğini okumaya devamCanım okurken kaynanan sandım vallahi.
Anne bu kadar kızının üstüne gitmemeli onu anlamalı.
Alın küs istediğini yap araya mesafe koy anlasın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?