bu evlilik aşaması çok mu zor ne!

Eğer birinden alıntı yapıp da cevap yazıyorsam bu sadece o kişiye demiş olduğum anlamına gelir. Burası anlaşıldı mı? Tek tek anlatacağım anlaşılan. He eğer alıntı yapmadan ortaya bir yorum yazmışsam herkes dahil olabilir ona. Bu da anlaşıldı mı şimdi? Net mi? Anlaşılmadıysa tekrar anlatabilirim, benim işim bu, gocunmam yani. Not: Kime diplomalı cahil demişim? İsim olarak yazarsan da çok mutlu olacağım. Ekstra not: Size de direkt olarak bir şey demiş oldum. Denebiliyormuş yani.

bi sakin olun hanımlar :) 1 saat girmedim neler olmuş öncelikle ailem beni verilen altınla bir tutacak değil benim tavrım daha bu konunun konuşulmadan bile kaynanamın bana ikidebir bunu söylemesi yoksa benim ailem illa bunu istiyoruz demedi ve sorun şu ki gelecek altınlarla iş kurulacak ona rağmen kaynanamın bana sürekli bunu söylemesi tamam onlara göre ekonomik durumumuz iyi olabilir ama biz bu duruma kaçak göçekle gelmedik! annem babam kendi alın teriyle geldi konuyu siyasete taşıyıp doğulu şöyle doğulu böyleye getirmişsiniz herşey olması gerektiği gibi o konuda konuşmayın çok konuşmak istiyosanız özelden tartışın. Benim altındada gözüm yok sorun yapılan haksızlık herkes görmek istediğini görmüş ama olay bu yanlış anlayanda yanlış anlasın ben kendimi biliyorum paraya çok düşkünlüğüm olsaydı kaynanam yada sevgilim bana bu muhabbetleri yaparken kestirip atardım ben böyle bi durumda napabilirim diye fikir danışmak için yazdım
Hah hele şükür canım ya biz de burada on saattir derdimizi anlatmaya çalışıyoruz seni koruyalım derken münasebetsiz seviyesiz kişilerle muhattap olduk. Güya benimde işim bu rehberim ama insanı çıldırtıyorlar yani şekerim.Ne güzel açıklık getirmişsin canım iyi olmuş senin için hayırlı olmasını diliyorum her şeyinn :)

Hah hele şükür canım ya biz de burada on saattir derdimizi anlatmaya çalışıyoruz seni koruyalım derken münasebetsiz seviyesiz kişilerle muhattap olduk. Güya benimde işim bu rehberim ama insanı çıldırtıyorlar yani şekerim.Ne güzel açıklık getirmişsin canım iyi olmuş senin için hayırlı olmasını diliyorum her şeyinn :)
sağol canım burda değişik değişik görüşleri aldım iyi oldu biraz tartışmaya sebep oldum kusura bakmayın hakkınızı helal edin. İlgin için teşekkür ederim canım :) durumu anlatım az çok kafamda bişeyler oluştu haksızlık yapıyorum galiba biraz onları da anlamam lazım kaynanam gelininden çok çekiniyo bi şey fazla yapılsa laf yapcak diye buda bi gerçek şimdi bunu tamamen unutmuşum kimse husuzsuz olsun istemem bakıcaz bi çaresine ama önersi yada düşüncesi olan varsa yine de öğrenmek isterim

sağol canım burda değişik değişik görüşleri aldım iyi oldu biraz tartışmaya sebep oldum kusura bakmayın hakkınızı helal edin. İlgin için teşekkür ederim canım :) durumu anlatım az çok kafamda bişeyler oluştu haksızlık yapıyorum galiba biraz onları da anlamam lazım kaynanam gelininden çok çekiniyo bi şey fazla yapılsa laf yapcak diye buda bi gerçek şimdi bunu tamamen unutmuşum kimse husuzsuz olsun istemem bakıcaz bi çaresine ama önersi yada düşüncesi olan varsa yine de öğrenmek isterim
onlar fazlasını yapmaz tamı tamını yapar bu kadar basit tatlım.

Bizdede altının lafı olmaz.ne kadar yapabilirse erkek tarafı..egeliyiz biz..ikimizinde gözünde yok.altınları hatta bedelli askerlik çıktığında hiç lafını bile etmeden verdim hepsini.ondan önemli değil.

Bizdede altının lafı olmaz.ne kadar yapabilirse erkek tarafı..egeliyiz biz..ikimizinde gözünde yok.altınları hatta bedelli askerlik çıktığında hiç lafını bile etmeden verdim hepsini.ondan önemli değil.
:) doğrudur benimde derdim başka zaten okuduysanız belki anlarsınız

ne yapıyım ki yapmicaklar zorlada yaptıramam sonuçta..
Gelinlerine yaptıklarının aynısını yaparlarsa ne ala yapmazlarsa canını sıkma muhtaç değilsin öyle düşün. ''Takmadıkları başımın gözümün sadakası olsun'' de içinden geç.
Sağlık olsun.

kızlar madem para pul altın sizler için bu kadar önemli,kendi kültürünüzden insanlarla ilişkiye başlayın ki karşılıklı üzülmeyin:KK66:

ayrıca bir kaç sene önce bir tanıdığın kız kardeşi doğulu biriyle evlendi gayet de zengin bir aile hiç denenler gibi takı yapılmadı.gayet olağandı takıları.8 düz bilezik,bir orta kalınlıkta set ve ufak tefekler.demek ki sadece kendi kültürünüzdeki insanlara çok takı takılıyoro_O

Back
X