Aldık onlari ödüyoruz.5 ay daha en güzel zamanlarınız. evlenmeden önce eşya alınmamış mıydı peki
Ben çalışmaya başlayınca tersine mi dönecek her sey?çalışmıyosunuz. çalışmadığınız sürece de söz hakkınız olmayacak bence.
Is tecrübem oldu meslegim de var is arıyoruz.Adam akıllı baştan ipleri eline almaya çalışıyor.Evin reisi ama eski Türk usulu reisi olmak istiyor.Kendince haklı.
Yaşın küçük diye tecrübesiz olarak görüyor,ayrıca çalışmıyorsun da parayı getiren o.
Eşi idare etmek iyidir cefasını şimdi çekersen sefasını çekersin ileride,alışırsınız birbirinize vs ,fakat;
Sen ne almak istiyorsun eve ,bu önemli.Sadece süs olsun diye atıyorum abajur alacaksan saçma.Halı yoktur üşürsün almak istersin,o ihtiyaç.
Ailenizin evinden hiç iş tecrüben vs olmadan evlendi iseniz size bu anlamda hak vereceğini sanmıyorum,
Evlilik ağır geliyor , orası baba evi değil canım kızma ama adam geçim derdine dusmus
Kart sende olmasa odun a bak derdim ama kart da sende çalışıp da maaşını kocasına sayan var yada kartı kocada duran ,he evet yanlis zaten
Ama önceliğin önceliği var dort dortluk bekleme hayat bu, toz pembe bakınca ve beklentin çok olunca mutsuz olursun
Olumlu yerlerden bak
Evet eşimi seviyorum surekli yanimda olsun istiyorum ama evliliği sevemedim :/ teşekkür ederim
Teşekkür ederim ben de umutluyumBelki zamanla oturucak kafanda mesela kendin de çalışmaya başlayınca şu değişecek, belki maaşın nasıl havaya gttiğini ev geçindirmenin zor olduğunu anlayıp eşine hak vericeksin. Biraz bekle ben alışacağını düşünüyorum evliliğe. Daha çok yeni.
Aynı temalı 2.mesajinizBir iş bul bence kafayı kocanla yemişsin....
orasını net bilemem ama herhangi bişey alınacak olduğunda eşinizin ve kayınvalidenizn ağzına bakmak zorunda olmayacaksınız.Ben çalışmaya başlayınca tersine mi dönecek her sey?
Temalar değişmezse benim yorumum da değişmez ki ama :)Aynı temalı 2.mesajiniz
Haksız değilsiniz ama ben de tamamen haksız değilim
yas farki cok aranizda ben 22 cok farkiydim 32 cok farkiydim cok fazla buyuk sizdenAldık onlari ödüyoruz.
Demirbaslar alındı da eksiklerimiz var baya.
Temalar değişmezse benim yorumum da değişmez ki ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?