Bu evlilik beni yoruyor

yas farki cok aranizda ben 22 cok farkiydim 32 cok farkiydim cok fazla buyuk sizden
Tahmin edebiliyorum benim 2 yıl onceki dusuncelerimle simdiki arasında bile daglar var. Suyuna gidersem üzmüyor esim beni. Ama ben her seye tamam diyecek kadar sabırlı degilim.

Bana otorite kurma cabasi gibi gelmedi acikcasi. Bos yere birbirinize bilenmeyin. Yoksa geri dönülmez sıkıntılariniz baslayacak.
Su dönem de borcunuz varmis. Adam kredi kartini da vermis. E o zaman bazi eksiklerde kaliversin zamanla çözülür.
Siz calismaya basladiktan sonra benim param istedigimi yaparım moduna girerseniz iyice top patlar diyeyim size.
Iki tarafta birbirinin hassasiyetlerini en gec bir yılda anlar. Bu süreçte birbirinize evet demeyi, idare etmeyi ogrenmediginiz sürece bir ömür huzursuzluk pesinizde olur.
Hic birimiz mükemmel degiliz. Onun da sizi idare ettigi yada idare etmesi gereken durumları vardir illa ki.
Ancak adam sizi mağdur etmemis uygun bir dille de anlatmis. Bence gerek yok fazla kurcalamaya..

Tahmin edebiliyorum benim 2 yıl onceki dusuncelerimle simdiki arasında bile daglar var. Suyuna gidersem üzmüyor esim beni. Ama ben her seye tamam diyecek kadar sabırlı degilim.
iste 10 yil bir asir ayni düsünmeniz imkansiz. senin yasinda ben evlilkk degil üni oluyordum. evlilik aklimin ucundan dahi gecmiyordu. esin ise daha olgun yasta. 22 gezmek tozmak üni arkdas ne evliligi ya ne yaptin sen. niye kizlarimiz bukadar eceleci. herzaman derim 25 önce evlenmeyin diye .

Benim diplomam var okulu bırakıp evlenmek gibi bi saçmalık yapmadım.

söylemeden geçemiycem profil resminiz tam 5 aylık evlilik profil resmi

sanırım erkekler para konusunu konuşmayı sevmiyor. sende biraz sabret bakalım daha ne kadar bekletecek. sürekli şunu alalım bunu alalım deme. bol bol para harcamak istiyorsan da biran önce iş bul

Ama her yas farkının oldugu evlilik böyle degil ki

tabi ki değil. zaten yaş farkı olursa büyük olan illa "tüm kararları ben vereceğim!" diye tutturacak diye bir şey yok sonuçta. ama eşinizin bu davranışında yaş farkının etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum ben

Ben de yuzde 50 yas farki diyorum. Kalan yuzde 50yi karakterine baglamak istemiyorum :/ baglarsam umudumu yitircem çünkü

çalışmıyosunuz. çalışmadığınız sürece de söz hakkınız olmayacak bence.
bunun calisip calismamakla ilgisi yok kari koca arasinda hic bir sey gizli olmamali. kadin calissin veya calismasin. bir de burda goruyoruz çalışıp da karti elinden alınan kadınları yada calistigi halde kocasi bu evin reisi benim ben yonetirim butceyi diyen habersiz kredi ceken kocalari.

o da kadının pasifliği artık. sadece çalışıp çalışmamakla ilgili değil ama etkisi olduğu çok açık.
şimdi bu konu özelinde bakarsak, konu sahibi çalışıyo olsa alacağı üç beş parça eşya için eşinden izin almayı beklemez gider alırdı. değil mi? o zaman da bu kadar kafaya takmasına gerek kalmazdı.

Konu calisan kadin calismayan kadina baglanirsa esas sorunum gozardi edilecek. Görüşleriniz icin teşekkür ederim. Esimin cogu konuda böyle davrandığını belirtiyorum esas sorunumuz bu.

Konu calisan kadin calismayan kadina baglanirsa esas sorunum gozardi edilecek. Görüşleriniz icin teşekkür ederim. Esimin cogu konuda böyle davrandığını belirtiyorum esas sorunumuz bu.

evlenmeden önce bu reislik özelliğinden eser yok muydu? çok iyi gizlemiş olması lazım. yani karakter meselesi. bilmiyorum değiştirebilir misiniz...

Herkeste bi idealist ki anlam veremiyorum! Çalışmadığın halde herşeyi alıyorsun ne demek ? Alacak tabii ki kocası bu imkanı sunmuşsa alır!
Ayrıca çok çalışan var aldığı maaşı takır takır kocasının eline sayan ve ondan harçlık alan !

Konu sahibi arkadaş yaşın daha çok genç heveslerin olabilir elbette ama evdeki hesap çarşıya uymuyor bu işleri kocana bırak boşver rahatına bak madem karar mercii kendisi sende topu ona at.
Ha bu arada çalışmak tabii ki çok güzel ama kocanın tutumu sen çalışınca değişecek mi değişmeyecek mi hiç belli olmaz.

evlenmeden önce bu reislik özelliğinden eser yok muydu? çok iyi gizlemiş olması lazım. yani karakter meselesi. bilmiyorum değiştirebilir misiniz...
Evlilige yaklaştığımız son aylarda da tartışıyorduk maddi konuda. Yanyanayken konusarak cozerdik hepsini. Beni en cok yoran da iletisimsizligimiz kusmeler zaten.

Gözlemlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim erkekler evde kimin borusu öter hesabına giriyorlar önce,sonra ellerine boru teslim edilince bir affalayıp tekrar iade ediyorlar;maksat boruyu almak,bırakın alsın ne yapacakmış bir görün....Emin olun bu tip çatışmaları hemen hemen her evlilikte yaşamıştır bir çoğumuz...Ortak kararlar almak bende varım demek! onlar için tehlike arz ediyor başta, sonrada saçmaladıklarının farkına varıyorlar, tabi bu farkına varma olayı tamamen teslimiyetçi olmanızı gerektiriyor,yapınızdan buna müsaade edemeyeceğiniz kanısına vardım;umarım olmaz ama dolayısıyla daha çok kavga görünüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…