Neden gülüp geçiyor ya çok can sıkıcı bence bu, biraz ciddiye alsın seni hayat hep onun istediği gibi olamazYuzde yuz güler gecer :)) olgunluk hakkindaki dusuncesini nasil ogrenebilirim ki? Boyle ozguvensiz cocuk gibi de davranmak istemiyorum.
Bence olgun görmüyor bunu anlayabiliyorumNeden gülüp geçiyor ya çok can sıkıcı bence bu, biraz ciddiye alsın seni hayat hep onun istediği gibi olamazValla bilemiyorum ki canım ben olsam açık açık sorarım ama doğru cevap alınır mı öyle bilemem. Bunu anca yaptıklarından gözlemleyebilirsin ya da üstü kapalı bişeyler sorarak.
Bunlar sorun değil güzelim . Varsın eksik olsun . Temel ihtiyaçlar dışında , evin süsü püsüde hemen olmayıversin . Bu konunun çalışıp çalışmamakla ilgisi yok . Adam almıycam demiyoki . Ben sana uygun zamanı söylerim diyor . Bence çok üstelersen darıltırsın adamı . Bu Konuları kavga yapma başka sorunlar yoksa bunlar dert değil bir evlilikteKonu calisan kadin calismayan kadina baglanirsa esas sorunum gozardi edilecek. Görüşleriniz icin teşekkür ederim. Esimin cogu konuda böyle davrandığını belirtiyorum esas sorunumuz bu.
Aynı aynı bnmkide aynı zamanla düzelir inşallah.canmGüzel bi noktaya degindiniz. Her seyi alabiliyorum derken abartmadan tabii ki. Ihtiyacım olan kisisel bakima dair her seyi aliyorum bunu da arti olarak görmüyorum zaten olmasi gereken bu. Eve hali abajur alsam gidip muhtemelen bu ay degil de su ay alsaydin diyebilirdi. Yani olumlu yaklasmazdi. Bu arada evin duzenine de karışır yemege de gidecegimiz yere de. Her konuda boyle.
kocan seni "toy" görüyor anlattıklarına bakılırsa. o yüzden çok ciddiye almıyor. bir de sen onu haklı çıkaracak şekilde "mızmız, sabırsız ve bir çocuk gibi inatçı" davranıyor musun?
önce kendine dürüstçe eleştirel gözle bir bak bakalım. eğer olgun olduğun sonucuna varırsan, eşinin bunu anlamasını sağla olgun davranışlarla.
Arada 10 yaş var demişsin sen 22 isen o 32 ve senin hayat teceübesizliğinden senin kararlarıno önemsemiyor ama iyide yapmıyor yani ne demişler akıl akıldan üstündürüzülüyorum böyle 4-5 aylık evliyiz şöyle soğudum böyle kötü beklentim bu değildi die açılan konulara . Sayenizde sıcak bakmadığım evliliğe artık dönüp hiç bakmıyorum
Mesela benimki evlenmeden önce çok farklıydı evlendikten sonra tanıyamaz oldum. böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim mesela.evlenince düzelir meselesi tamamen saçmalık insan 7. Nyse 70. O . Evlenmeden görüp anlayan varsa hemen geri dönüş yapsın bnce.benimki tam bi melekti kanatları eksik bi melek.Evlenmeden önce de böylemiydi? Anlaşarak evlenmediniz mi? Çünkü kızlar baştan bazı şeyleri görmezden gelip, evlenince düzeltirim diye evleniyor. Ama hayatının hatasını yapıyor. Çünkü bir insan nasılsa öyle kabul etmek gerekiyor. Değiştirmeye çalıştığınızda çatışma çıkıyor, sizde, evliliğinizde çok yıpranıyor. Baştan her şeyi çok iyi düşünmek gerekir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evlendikten sonra kendinizden cok mu taviz verdiniz? Ne yaparsan yap ben burdayim şeklinde mi yansidi esinize acaba?Mesela benimki evlenmeden önce çok farklıydı evlendikten sonra tanıyamaz oldum. böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim mesela.evlenince düzelir meselesi tamamen saçmalık insan 7. Nyse 70. O . Evlenmeden görüp anlayan varsa hemen geri dönüş yapsın bnce.benimki tam bi melekti kanatları eksik bi melek.
Sizin eşiniz size dürüst davranmamış. Olduğu gibi davranmamış. Çünkü sizi kaybedeceğini biliyordu. İşte bu hatalar yüzünden evlilikler bitiyor. Allah hayırlı, dürüst insanlarla karşılaştırsın.Mesela benimki evlenmeden önce çok farklıydı evlendikten sonra tanıyamaz oldum. böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim mesela.evlenince düzelir meselesi tamamen saçmalık insan 7. Nyse 70. O . Evlenmeden görüp anlayan varsa hemen geri dönüş yapsın bnce.benimki tam bi melekti kanatları eksik bi melek.
Teşekkür ederim ilk aylardan bile daha iyi duruma geldik birkaç büyük tartışma bize birbirimize kötü söz soylemememiz gerektiğini net ogretti. Ama su kuslukler tamamen iletisim kopuklugu yoruyor ciddi manada.Belliki kocan bu dönem borç istemiyo.Anlayis göstermeye çalış.Eğer gereksiz paralar harcayıp har vurup harman savurmuyorsa sigarasına da laf etme.Bunlar hep gereksiz tartışma sebebi ikinizi de yorar.Ilk bir sene daha zor.Sonrası inanki daha keyifli.Düzen oturunce götürmek daha kolay oluyo.Ben anlattığın kadarıyla eşinde çok sıkıntılı bir taraf görmedim.Seviyosan idare ediceksin.Ufak şeylere takılma.Ne kocalar var.Gereksiz yere yıpratmayın birbirinizi.Kv.kp.desteği de var.Şanslı sayılırsın bence.
Aynen de öyle.gercek yuzunu hep saklamis.durustlgun d si yok. Bırak işte kabullenen seven öyle sevsin.ahhh bu erkeklerr derlerdide inanmazdm bnmki bambaşka degismez derdim.Sizin eşiniz size dürüst davranmamış. Olduğu gibi davranmamış. Çünkü sizi kaybedeceğini biliyordu. İşte bu hatalar yüzünden evlilikler bitiyor. Allah hayırlı, dürüst insanlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?