Bu evlilik bitti mi hiç mi başlamadı

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
40 a merdiven dayadım. Yaklaşık 9 yıllık evliliğim var. Eşimle artık anlaşamıyoruz ve boşanmayı düşünüyorum
Şöyle anlatayım
Bişwy istesem yok demek imkanı varsa yapar
Evliliğimizdw ilişkş çok çok az o kadar ki artık olmuyor. 40 yılda bir birliktw olmak isteriz ama olmuyor. Anlarsınız swbebini. Doktpra git dedim gitmedi, kullandığı ilaçlardan olabilir ama o ilacı da neredeyse 4 yıldır kullanıyor. Daha önce dedim bak bu ilaç swbwp olabikir diye galiba inanmadı, geçen ay diyo ki internette okudum bu ilaç ikt..sızlok yaparmış diyo. Kaç defa dedim oysa

Ondan önce bi dönem bende sorun olmultu ama ben doktor doktor gezdim çözüm için. Şimdi o gitmiyor doktora.
Tembel. 2 bazwn 3 haftada zor banyo yapar. Kaç krre cinsel sorunu çözwlim diye bal deneywlim yapmadıkça da etkilenirsin dedim tamam haftasonu banyo yapayım sonra diyor, pazar günü gece yapıyor banyoyu. Bu arafa banyosu 2 hatta 4 saati gwçiyor çoğunlukla. Tuvaleti de öyle.
Araba arızalı haftalardır tamir ettirmedi. Hadi kapanma girdi araya dedik 1 haftadır ona da bakmadı. Memur zaten bikaç gün gidiyo sadece.
Buna benzer bi sürü şey.

4 saat wc nasıl ya? Tuvalette başka bir işle uğraşıyordur telefonla falan mesela. Mümkünatı yok. Bacakları uyuşur insanın yahu.

Bence eşinizin derin sıkıntıları var. Bir uzmana mı görünse?
Uzmana gitti ama devlete. Kabuzlığı var tuvalette. Telefonda da bildiğim youtube a falan bakıyo. Banyo için gitti uzman ne olursa olsun banyonu yap çıkma demiş

4 saat banyoda kalıyorsa cinsellik istememesi normal...Bunca yıldır nasıl katlandınız siz böyle birisine?

bu nasıl evlilik güzel kardeşim? cinselliği geçtim adamın kendine hayrı yok yahu.. gerçekten devam etmeye niyetli misin?
Hayır aslında seviyorum, özünde iyi biri ama aşırı derecede tembel. Ailemi de swviyor. Ama boşanırsam annem üzülecek. Annem kalp hastası. Bişey olur diye korkuma hep vazgeçtim. Aöa kimswye anlatamıyorum derdimi. Adliyedeyim bilgi aldım şimdi para pul istemiyorum yeter ki uzatmadan bitsin ama diğer yandan da ya ilerde pişman olursam acaba düzelecek mi korkusu var.

4 saat bidigimiz 4 saat yani,240 dakika olan,14.400 saniyeye tekabul eden.
Tmm adam usengec,himbilda 4 saat de degildir o.
Siz biraz zorlayin bir doktora gorunun,bir cozum yolu bulamay calisin olmuyorsa daha sonra ayrilik dusunulebilir.Size karsi siddet uygulamayan,evine zamaninda gelip giden biriyse bir sans verin.Bu bir saglik problemi,sizin bir hastaliginiz olsa esiniz hemen sizi birakmaya calissa ne hissederdiniz.Evet tembel,usengec ve bakimsiz haklisiniz.Oncelikle bunlari duzeltmeli zaten. Sonrasinda bir doktor,eger duzelmez ise daha ileri duzeyli dusununebilirsiniz,9 yillik evliliginizi bir saglik problemi icin firlatip atmayin.

Son düzenleme:
Öz bakımdan eksik insanı bir zahmet üroloğa falan göndermeyin
Çocuk yaşta kazanılması gereken öz bakımını yapma durumu adamda zaten yok
Her şeyden önce bu

Banyosu 4 saati geçiyordur evet kendisi ve kendisiyle birlikte yaşayan bakteriler için falan zor durum tabi
Uu kese falan yapıyorsa birde(zannetmiyorum)

adam pis siz hala doktora gitsin diyorsunuz bir zahmet annesinin karnına tekrar koysunlar tekrar yetişsin olmamış çünkü
Buradaki en büyük sorun pis olması pis
Yani
2. Cinsellik

e ben de tembelim aa kimse de karışmasın

çok zor ya....zorla duş aldırılan bir insan tanıyorum ben de şimdi detay vermeyeyim. ev halkını kanser ediyor. maalesef yapılabilecek pek bir şey yok anca uzman yardımı alması lazım. onu da kabul etmesi gerek önce.

Back
X