Bu evlilik bitti mi hiç mi başlamadı

Eşiniz, bir felsefeci değilse, wc de 4 saat kalması normal bir durum değil, wcye veya banyoya telefonla girip girmemesine dikkat etmenizi öneririm, eğer telefonla giriyorsa birisiyle konuşmakta olduğunu çoktan anlamanız gerekir, 2 3 haftada bir banyo yapması tembellik değil pisliğin göstergesidir, evlilikte cinsellik olması gerekir, bu size yapılan bir işkence değil mi? ne demek istemiyor veya yapamıyor

Problem ne olursa olsun çözüm isteyen uğraşan birisi halleder ama bu konuda da uğraşmayan birisi nasıl düzelir bilemiyorum.
Durumun ciddiyetinin farkında mı peki?
Yani sizin boşanmayı düşündüğünüzü biliyor mu?
Belki bunu öğrenirse kendisine çeki düzen verir.
Psikolojik problemi olabilir yorumlarına katılıyorum ben de. Bir uzmana gitmeli.

Allah yardımcınız olsun.

Bu sıcak günlerde bigün bile banyo yapmadan geçirmek zorken düşünemedim yani eşinizin cinsel isteksizliği olmasa bile bu durumda siz istemeyebilirsiniz onu da geçtim sorumsuz hareketleri var bence evlilik terapisi almalısınız olmuyorsa da zorlamanın da alemi yok bence

Eşiniz, bir felsefeci değilse, wc de 4 saat kalması normal bir durum değil, wcye veya banyoya telefonla girip girmemesine dikkat etmenizi öneririm, eğer telefonla giriyorsa birisiyle konuşmakta olduğunu çoktan anlamanız gerekir, 2 3 haftada bir banyo yapması tembellik değil pisliğin göstergesidir, evlilikte cinsellik olması gerekir, bu size yapılan bir işkence değil mi? ne demek istemiyor veya yapamıyor
Bence kokuyu umursamiyor,hatta alismis bile olabilir konu sahibi,zaten kokuyu alabilse cinsellik aklina bile gelmez.Surekli ayi mekanda olduklari icin kokuya bagisiklik kazanmis,bu yuzden cinsel acidan cozum ariyor :) Yani normal sartlarda o sekil dus duzeni olan ile birakin seks,yanyana yatmak bile zor gelir.

Bence kokuyu umursamiyor,hatta alismis bile olabilir konu sahibi,zaten kokuyu alabilse cinsellik aklina bile gelmez.Surekli ayi mekanda olduklari icin kokuya bagisiklik kazanmis,bu yuzden cinsel acidan cozum ariyor :) Yani normal sartlarda o sekil dus duzeni olan ile birakin seks,yanyana yatmak bile zor gelir.
pis koktuğunu yazmamış acaba başka yerde mi banyo yapıyor diye düşündüm , yoksa dediğiniz gibi imkansız yani:KK57:

Uzmana gitti ama devlete. Kabuzlığı var tuvalette. Telefonda da bildiğim youtube a falan bakıyo. Banyo için gitti uzman ne olursa olsun banyonu yap çıkma demiş
Kabızlık bu hayat tarzının bir getirisi olabilir mi? Çok hareketsiz anladığım kadarıyla.

Kabızlık tuvalette 4 saat kalınarak halledilecek bir şey değil ki. Daha fena hatta hemoroid olur allah muhafaza.

Hayır aslında seviyorum, özünde iyi biri ama aşırı derecede tembel. Ailemi de swviyor. Ama boşanırsam annem üzülecek. Annem kalp hastası. Bişey olur diye korkuma hep vazgeçtim. Aöa kimswye anlatamıyorum derdimi. Adliyedeyim bilgi aldım şimdi para pul istemiyorum yeter ki uzatmadan bitsin ama diğer yandan da ya ilerde pişman olursam acaba düzelecek mi korkusu var.

hepimiz özünde iyi birisiyiz ama recep ivedik i anmadan edemeyeceğim ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.
insan önce kendine özen göstermezse karşısındakine hiç göstermez tezi için eşiniz muazzam bir örnek.
tedavi olmaya yanaşmıyorsa, ki tek tedavi olması gereken kısım iktidarsızlığı değil pisliği de resmen bi hastalık, hayat kısa hayatınızı bu şekilde çöpe atmayın derim..

Siz yanında bile isteye kalıyorsunuz da iş arkadaşlarına üzüldüm ya o kokuyla nasıl çalışıyorlar. Umarım burunları çabuk alışıyordur da kısa süre dayanmak zorunda kalıyorlardir

40 a merdiven dayadım. Yaklaşık 9 yıllık evliliğim var. Eşimle artık anlaşamıyoruz ve boşanmayı düşünüyorum
Şöyle anlatayım
Bişwy istesem yok demek imkanı varsa yapar
Evliliğimizdw ilişkş çok çok az o kadar ki artık olmuyor. 40 yılda bir birliktw olmak isteriz ama olmuyor. Anlarsınız swbebini. Doktpra git dedim gitmedi, kullandığı ilaçlardan olabilir ama o ilacı da neredeyse 4 yıldır kullanıyor. Daha önce dedim bak bu ilaç swbwp olabikir diye galiba inanmadı, geçen ay diyo ki internette okudum bu ilaç ikt..sızlok yaparmış diyo. Kaç defa dedim oysa

Ondan önce bi dönem bende sorun olmultu ama ben doktor doktor gezdim çözüm için. Şimdi o gitmiyor doktora.
Tembel. 2 bazwn 3 haftada zor banyo yapar. Kaç krre cinsel sorunu çözwlim diye bal deneywlim yapmadıkça da etkilenirsin dedim tamam haftasonu banyo yapayım sonra diyor, pazar günü gece yapıyor banyoyu. Bu arafa banyosu 2 hatta 4 saati gwçiyor çoğunlukla. Tuvaleti de öyle.
Araba arızalı haftalardır tamir ettirmedi. Hadi kapanma girdi araya dedik 1 haftadır ona da bakmadı. Memur zaten bikaç gün gidiyo sadece.
Buna benzer bi sürü şey.
Allah sabır versin, temizlik meselesine hiç girmiyorum o kısım korkunç zaten ama böyle üşengeç bir insanla ben asla yaşayamam. Arabayı bile tamire götürmeye (ki pek çok erkeğin canıdır arabası) üşenen adamdan ancak ömür törpüsü olur

Hayır aslında seviyorum, özünde iyi biri ama aşırı derecede tembel. Ailemi de swviyor. Ama boşanırsam annem üzülecek. Annem kalp hastası. Bişey olur diye korkuma hep vazgeçtim. Aöa kimswye anlatamıyorum derdimi. Adliyedeyim bilgi aldım şimdi para pul istemiyorum yeter ki uzatmadan bitsin ama diğer yandan da ya ilerde pişman olursam acaba düzelecek mi korkusu var.
9 yılda düzelmeyen sonrasında düzelmez boşa vakit kaybetmeyin. Ayrıca kimse üzülmesin diye ömür boyu mutsuz olunmaz, hayat bu kadar ucuz olmamalı. Annenize boşanınca daha mutlu olacağınızı, dünyanın sonu olmadığını anlatabilirsiniz pekala

40 a merdiven dayadım. Yaklaşık 9 yıllık evliliğim var. Eşimle artık anlaşamıyoruz ve boşanmayı düşünüyorum
Şöyle anlatayım
Bişwy istesem yok demek imkanı varsa yapar
Evliliğimizdw ilişkş çok çok az o kadar ki artık olmuyor. 40 yılda bir birliktw olmak isteriz ama olmuyor. Anlarsınız swbebini. Doktpra git dedim gitmedi, kullandığı ilaçlardan olabilir ama o ilacı da neredeyse 4 yıldır kullanıyor. Daha önce dedim bak bu ilaç swbwp olabikir diye galiba inanmadı, geçen ay diyo ki internette okudum bu ilaç ikt..sızlok yaparmış diyo. Kaç defa dedim oysa

Ondan önce bi dönem bende sorun olmultu ama ben doktor doktor gezdim çözüm için. Şimdi o gitmiyor doktora.
Tembel. 2 bazwn 3 haftada zor banyo yapar. Kaç krre cinsel sorunu çözwlim diye bal deneywlim yapmadıkça da etkilenirsin dedim tamam haftasonu banyo yapayım sonra diyor, pazar günü gece yapıyor banyoyu. Bu arafa banyosu 2 hatta 4 saati gwçiyor çoğunlukla. Tuvaleti de öyle.
Araba arızalı haftalardır tamir ettirmedi. Hadi kapanma girdi araya dedik 1 haftadır ona da bakmadı. Memur zaten bikaç gün gidiyo sadece.
Buna benzer bi sürü şey.
2-3 haftada bir banyo yapan biri :( düşünemiyorum

Özünde iyi olan insan kokuyor, iyi insansa size saygısı olur ve yıkanır. Size zerre saygı duymayan bir adamı sevdiğinizi söylüyorsunuz . Bir de merak ediyorum haftalarca yikanmiyor , hiç işyerinde bir şey demiyorlar mi? Çalıştığı oda leş gibi kokar. Anneniz çok seviyormuş ailenize karşı iyiymiş ama onların burnu yok mu kokuyu almıyorlar mi? Bir de bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz , hadi oldu diyelim . Çocuğu haftalarca yıkanmayan bir adamın olduğu evde nasıl büyüteceksiniz. SiZin eşinizin ciddi psikolojik sorunları var , ama bunları siz düzeltmesiniz. Adam kokuyor yaw kokuyor. Ay içim fena oldu .,🤮🤮

Adamin kendine hayrı yok, sana nasıl olsun bacım?
Olay adamin kendinde bitiyor. Daha cok depresyonda gibi duruyor. Hep mi böyleydi? Son zamanlarda mi oldu?

Back
X