Bu evlilik bitti mi hiç mi başlamadı

Boyle
40 a merdiven dayadım. Yaklaşık 9 yıllık evliliğim var. Eşimle artık anlaşamıyoruz ve boşanmayı düşünüyorum
Şöyle anlatayım
Bişwy istesem yok demek imkanı varsa yapar
Evliliğimizdw ilişkş çok çok az o kadar ki artık olmuyor. 40 yılda bir birliktw olmak isteriz ama olmuyor. Anlarsınız swbebini. Doktpra git dedim gitmedi, kullandığı ilaçlardan olabilir ama o ilacı da neredeyse 4 yıldır kullanıyor. Daha önce dedim bak bu ilaç swbwp olabikir diye galiba inanmadı, geçen ay diyo ki internette okudum bu ilaç ikt..sızlok yaparmış diyo. Kaç defa dedim oysa

Ondan önce bi dönem bende sorun olmultu ama ben doktor doktor gezdim çözüm için. Şimdi o gitmiyor doktora.
Tembel. 2 bazwn 3 haftada zor banyo yapar. Kaç krre cinsel sorunu çözwlim diye bal deneywlim yapmadıkça da etkilenirsin dedim tamam haftasonu banyo yapayım sonra diyor, pazar günü gece yapıyor banyoyu. Bu arafa banyosu 2 hatta 4 saati gwçiyor çoğunlukla. Tuvaleti de öyle.
Araba arızalı haftalardır tamir ettirmedi. Hadi kapanma girdi araya dedik 1 haftadır ona da bakmadı. Memur zaten bikaç gün gidiyo sadece.
Buna benzer bi sürü şey.
Boyle bir adamla 9 sene iyi yasamissiniz size madalya takmak lazim

40 a merdiven dayadım. Yaklaşık 9 yıllık evliliğim var. Eşimle artık anlaşamıyoruz ve boşanmayı düşünüyorum
Şöyle anlatayım
Evliliğimizdw ilişkş çok çok az o kadar ki artık olmuyor. 40 yılda bir birliktw olmak isteriz ama olmuyor. Anlarsınız swbebini. Doktpra git dedim gitmedi, kullandığı ilaçlardan olabilir ama o ilacı da neredeyse 4 yıldır kullanıyor. Daha önce dedim bak bu ilaç swbwp olabikir diye galiba inanmadı, geçen ay diyo ki internette okudum bu ilaç ikt..sızlok yaparmış diyo. Kaç defa dedim oysa

Ondan önce bi dönem bende sorun olmultu ama ben doktor doktor gezdim çözüm için. Şimdi o gitmiyor doktora.
Tembel. 2 bazwn 3 haftada zor banyo yapar. Kaç krre cinsel sorunu çözwlim diye bal deneywlim yapmadıkça da etkilenirsin dedim tamam haftasonu banyo yapayım sonra diyor, pazar günü gece yapıyor banyoyu. Bu arafa banyosu 2 hatta 4 saati gwçiyor çoğunlukla. Tuvaleti de öyle.
Araba arızalı haftalardır tamir ettirmedi. Hadi kapanma girdi araya dedik 1 haftadır ona da bakmadı. Memur zaten bikaç gün gidiyo sadece.
Buna benzer bi sürü şey.
Ay içim fenalaştı 4 saat banyo ne ya. 40 yaşında değil de 85 yaşında bir dede anlattınız sanki. O dedeler haftada bir cuma namaz öncesi yıkanıp 2 saat falan kalıyolar banyoda

Şöyle anlatayım

Buna benzer bi sürü şey.
Çocuğunuz var mı? Varsa onunla arası nasıl? Boşanma isteğinize nasıl karşılık verdi

2-3 hafta yıkanmamak ne yahu.
Nasıl katlandınız buna 9 sene boyunca. Kusura bakmayın da zaten kokarca gibi bir adamdan cinsellik beklemezdim ben.
Soğurdum da zaten bir şey yapasım da gelmezdi.

Çocuk yok anladığıma göre , bu çok büyük bir kolaylık. Hemen boşanıp kendi düzeninizi kurun . Annem üzülür vs diye düşünmeyin adamın 2-3 hafta banyo yapmadığını artık pisliğine dayanamadığınızı söyleyin .

3 haftada bir banyo yaparsa 4 saatte ancak temizlenir tabi:)
iktidarsız olduğu için, olmayacağını bildiği için istemiyor erteliyor. O psikolojiyi anlıyorum, bende vajinismus vardı, olmayacağını bildiğim için hep erteliyordum, yarın deneriz, haftaya tatilde deneriz fln filan... Ama bu şekilde devam etmez tabi, daha çok gençsiniz. Siz randevu alın doktordan zorla götürün onu

İçim karardı ...
En çok 4 saat banyoda nasıl durulur onu merak ettim. Ayakta mı duruyor 4 saat? Banyoda 4 saat dediğin su akıyor mu sürekli? Yoksa sessizce oturarak mı?

Yazıp gitmişin ya bişi anlaşılmıyor

Bence banyoda baska şeyler yapiyordur basarili olmasi uzun sürüyorsa ondan oluyordur

İçim karardı ...
En çok 4 saat banyoda nasıl durulur onu merak ettim. Ayakta mı duruyor 4 saat? Banyoda 4 saat dediğin su akıyor mu sürekli? Yoksa sessizce oturarak mı?

Yazıp gitmişin ya bişi anlaşılmıyor

Bence banyoda baska şeyler yapiyordur basarili olmasi uzun sürüyorsa ondan oluyordur

O da 4 saat sürmez ayol...
Hem konu sahibi 4 saat orda napıosun diye içeri dalmıyor mu ki ya?

Ya bi de şu annem kalp hastası, boşanırsam bişi olur bahanelerini bırakın bence ya...Bu bahaneyi o kadar çok konuda okudum ki...Boşanma 1 günde olan biten bişey mi ki dan diye annene söyleyince kalp krizi geçirsin...Zaten annen haberdardır bu durumlardan az çok, anlata anlata söylersin konuya giriş.yapıp alıştırırsın vs...Anneme bişi olur diye boşanamıyorum saçma...Sen istemiyorsun sadece ama seni bu adama bağlayan şey ne hiç anlamadım...3 hafta banyo yapmayan bi insana karşı her duygu ölür be

Ayyy ben 3-4 hafta banyo yapmayan biriyle degil ayni yatakta uyumak ayni evde kalmam...bu arada is yerindekilerede acidim... Hic normal degil, esinizin yardim almadi lazim.

Hadi siz aynı evin içinde kala kala kokusuna alışıp artık duyarsizlasmissinizdir. Peki ya çalıştığı yer? Orada hiç mi uyaran olmadı. Ona da tamam hadi uyarmadilar uzak dururlar insan utanır da banyo yapar ya. Adam yaşayan ölü..

Obsesif bozukluk olabilir onlar da bir çok işi erteler ve uzun saatlerde yaparlar. İlaç kullanıyor demişsiniz, kullandığı ilaç psikolojik bir rahatsızlık için mi? Eşiniz ya hasta ya da sizi aldatıyor duşu da başka yerde alıyor. Sağlıklı bir insan 2-3 hafta arayla duş almaz mümkün değil

çocuğu olan çocuğum için, annesi olan annem için boşanamam diyor. anneniz için boşanmak çok şok edici bir olay mı? yani çok büyütüyorsunuz bence. bana bahane gibi geliyor annem üzülür babam üzülür, anneniz bilse bunları o üzülür diye düşünüp devam ettirdiğinizi şu an daha çok üzülür bence halinize. kimse evladı mutsuz olsun istemez. konuya gelince 3 haftada bir duş almak, duşta 4 saat durmak, ilişkiye girmemek için bahaneler üretmek nedir.. ya gerçekten bir terapiye gidin ya da ömrünüzü çürütmeyin

Bence obsesif esiniz.Dort haftada bir banyo yapmasinin sebebide banyonun cok uzun surmesi bence.Dort saatte ancak temizlendigine kanaat getiriyordur ama 4 hafta banyo yapmadan durmak ona anormal gelmiyordur

Şöyle anlatayım

Buna benzer bi sürü şey.
Eşinizin tedavı olması gerekıyor

Back
X