Sizde biraz hata var. Ama ben kurtarilmayacak bir evlilik gormuyorum. Sizin icin onemli olan seyleri esinize olan sevginiz ile bir tartın. Mesela denize girmek mi agir basiyor? Yoksa esinizi kirmamak mi? İcki icmek mi agir basiyor? Esinizi kendinizden sogutmamak mi?
Siz bastan degisimi kabul etmissiniz ve su saatten sonra esinizin degil kendinizin bazi seyleri kabullenmesi gerekir. Biz de esimle cok farkli kulturdeniz. Benim esim de ayni giyim, icki, deniz vs... konularinda ayni esiniz gibi ve bende ayni sizin gibiyim. Ama esimle taa sevgililik zamanlarimizda hicbir seyime karistirtmadim. Evlilikte de karistirtmiyorum. Yaptigim sey ne biliyor musunuz? Dusundum, hangisi benim icin daha degerli. Esimin degeri her zaman üste cikti ve ben hic degistim imaji cizmedim. Ama bazi seylerden fedakarlik yaptim. Mesela evlendim evleneli agzima icki surmedim fakat bu beni hicbir zaman uzmedi ve yahut dusundurmedi. Neden esim icin sevdigim bir seyden vazgeciyorum ki? Diye. Cunku esimi bir kadehten daha cok seviyorum. Konusu gecince veya oyle bir ortama girdigimizde canim istemiyor dedim. Giyim konusunda artik oyle kiyafetleri sevmiyorum dedim oysa ki gogus dekoltesi hala en sevdigim Seydir. Ama neden giyip huzursuzluk cikartiyim ki evimde giyiniyorum o yetiyor.
Siz bastan onun icin degistiginizi belirtmissiniz, benim yaptigim kendim icin degismekti mesela. Siz de kendiniz icin degismeye cabalayin.
Gos sohbet muhabbete gelince de bazen iki kisinin gercekten konusacak bir seyi kalmiyor. Bu konuya takilmayin derim.