- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
Kuzeniniz bile bile ateşe yürüyor. Sevgi aşk bir yere kadar. Aynı ev içine girince işlerin farklı olacağının farkında olması lazım. Üstelik tek kişilik düşünemez çocuğu da var diyorsunuz.kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
kendi zamanla anlar pişman olur ama ben hata yapmadan dönsün istiyorum.hcbisi yapamazsin. kendi bigun anlar.
adamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmişKuzeniniz bile bile ateşe yürüyor. Sevgi aşk bir yere kadar. Aynı ev içine girince işlerin farklı olacağının farkında olması lazım. Üstelik tek kişilik düşünemez çocuğu da var diyorsunuz.
kuzenimin sevgisinden eminim okadar çok seviyorki adamdan tek istediği yanında olsun başka birşey istemiyor. evlilikle ilgili tüm sorumlulukları kuzenim üstleniyor.2. evliliği yapacak ve böyle düşünüyor! yapacak bir şey yok gerisi Takdir-i İlahi.
Adama uzak kalıp başkası ile evlendiği için adamı o kadar sevdiğini zannediyor. Kavuşamazsan aşk olur mantığıadamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
bende kızına üzülüyorum öyle aşıkki çocuğundan bile vazgeçebiliyor. babanneside iyi bakar eminim diyor. hafta sonları alırım diyor. ama bencede evlenirse kızını yanına almasın çünkü bu sabah işe gidecek adamla kızı akşama kadar yalnız kalacak dünyanın binbir türlü hali var.Kuzeniniz cakilacak ama ben şahsen kizina üzüldüm.
Bu evlilik bence yürümez
kuzenim eşinden şiddet falanda görmüştü. mutlu olamadı onunla. ama bu sevgilisi konuşmayı çok iyi baceriryor. ağzı acayip laf yapıyor. zaten kuzenimide böyle bağladı kendine.maşallah ideal eş.
sanırım kuzeniniz sevgi açlığı yaşadığı için şu noktad mantıklı düşünemiyor ki benim de zamanında öyle bir hatam olmuştu.
hiç mantıklı görünmüyor açıkçası adam sorumsuz çünkü.
inşallahAdama uzak kalıp başkası ile evlendiği için adamı o kadar sevdiğini zannediyor. Kavuşamazsan aşk olur mantığıİnşallah gözü açılır
bende kızına üzülüyorum öyle aşıkki çocuğundan bile vazgeçebiliyor. babanneside iyi bakar eminim diyor. hafta sonları alırım diyor. ama bencede evlenirse kızını yanına almasın çünkü bu sabah işe gidecek adamla kızı akşama kadar yalnız kalacak dünyanın binbir türlü hali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?