bu evlilik mantıklımı yürürmü ???

kuzenim eşinden şiddet falanda görmüştü. mutlu olamadı onunla. ama bu sevgilisi konuşmayı çok iyi baceriryor. ağzı acayip laf yapıyor. zaten kuzenimide böyle bağladı kendine.

ağzı laf yapabilir bazısı diliyle yılanı deliğinden çıkarır ama daha önce evlilik yaşamış bunu deneyimlemiş biri daha dikkatli olmalı sanki.
koca kadın karışamazsınız. kendisi yaşayıp görecek ne yazık ki.

Evlenince düzelmez. Simdilik aşktan gözü kör hicbirsey batman gozüne ama evlendikten sonra zamanla batmaya başlayacak. Çekilmez bır hal alacak. Olmaz yani. Çocuğunu düşünsün rizkini adama yedirmesin pişman olur

Hadi kuzenini geçtim o çocuğun ne kabahati var??

Kızının rıskını adama yedirecek. 3 gün sonra ateşi sönünce batmaya başlayacak ama adam da onu bırakmıyacak.

Bulmuş bakıcak adam bırakır mı??? Ondan sonra seyireyle olanları.

Kızından girmek lazım olaya bence.Sakın evlenmesin öyle yaşasın evine , nikahına almasın.

Hevesi geçince mantık dışı olduğunu görür zaten.Nikah falan olmayınca da kurtulmak daha kolay.

adamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
adamı o kadar sevmiyor aslında yaşayamadığı mutlulukların kaynağı olarak onunla ayrıldıklarını düşünerek sanki herşeyin çözümü onunla evlenmekmiş gibi davranıyor kuzenin ama evlenirse gözü açılır

Çocuğa yazık gerçekten

Kadının parasını yiyecekse çocuğunu da kabul etmeli en azından

Aynı evin içersine girsinler ne aşk kalır ne anlayış zamanla adamın sorumsuzlukları kadının aşkını öldürür. Hemen vazgeçmeli bu işten çocuğa yazık.

Evlenince düzelmez
Kuzenin küçük de değil , nasıl bu kadar aşktan gözü kör olmus ilginç.
Adam resmen maaş kartıyla evleniyor kuzeninin, yazık , evlenirse yine üzülecek bence

Kuzenin 30 yaşın verdiği olgunluğa sahip değil, bir kere ağzı yanmış ama akıllanmamış bir kere daha uygun olmayan biri ile bir yola girmiş. Yapabileceğin hiç bir şey yok, ben çocuğa üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…