- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
şuan mantıklı düşünemiyor. ve tamamen duygusal yaklaşıyor.Herşeyi bildiği halde hala istiyorsa hiçbir şey yapamazsınız. Kendi kararlarının sonucuna katlanacak yaşta.
kuzenim eşinden şiddet falanda görmüştü. mutlu olamadı onunla. ama bu sevgilisi konuşmayı çok iyi baceriryor. ağzı acayip laf yapıyor. zaten kuzenimide böyle bağladı kendine.
aynen öyle ben desem mutlaka bir cevap buluyor.Ben zaten karşıyım üvey baba komseptine. Helede yavru daha küçükse. Bu durumda babada kalmasi daha iyi kizin.
Kuzeniniz resmen kör olmuş. Caydirmaya calişdikca ters tepecek gibi duruyor
Çocuğunu babaannesine verecek kadar bu adamı seviyor oylemi? Üniversite okumuş iş hayatı olan bir evlilik geçirip yurutemedigi için ayrılan bir kadın nasıl bu kadar cahilce davranabilir anlamıyorum
Evlenince düzelmez. Simdilik aşktan gözü kör hicbirsey batman gozüne ama evlendikten sonra zamanla batmaya başlayacak. Çekilmez bır hal alacak. Olmaz yani. Çocuğunu düşünsün rizkini adama yedirmesin pişman olurkızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
adamı o kadar sevmiyor aslında yaşayamadığı mutlulukların kaynağı olarak onunla ayrıldıklarını düşünerek sanki herşeyin çözümü onunla evlenmekmiş gibi davranıyor kuzenin ama evlenirse gözü açılıradamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
Hadi kuzenini geçtim o çocuğun ne kabahati var??
Kızının rıskını adama yedirecek. 3 gün sonra ateşi sönünce batmaya başlayacak ama adam da onu bırakmıyacak.
Bulmuş bakıcak adam bırakır mı??? Ondan sonra seyireyle olanları.
Kızından girmek lazım olaya bence.Sakın evlenmesin öyle yaşasın evine , nikahına almasın.
Hevesi geçince mantık dışı olduğunu görür zaten.Nikah falan olmayınca da kurtulmak daha kolay.
Evlenince düzelmezkızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
Tebrikler ne kadar doğru bir karar.adamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?