bu evlilik mantıklımı yürürmü ???

Oha! Evlenmek için kızını annesine mi bırakacak?????

Bırakın ne hali varsa görsün!

Siz ne desenizde boş. Baksanıza kaptırmış kendini ama öyle bi adama güvenio de 6 yaşındaki kızımı tehlikeyr atmazdım.

Kızı için düsünürsek sacma bi evlilik. Allah inşallah gözünü açar.

yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor.

adamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş

Yok artık ya.
Nasıl evladını gözden çıkarabilir böyle bir adam için. Kıyamam.
Nasıl bir bu kadar kör olabilir. Aklı yıllar boyu hep geçmişte kalmış içinde büyütmüş belli ki.
Sizin evladını bile gözden çıkaran biri için yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum, yaşayıp görecek anca öyle içi soğuyacak belki ama çocukta kırıklar oluşmaz umarım... Çocuk için üzüldüm gerçekten.
Psikolojisi iyi durmuyor.

Kuzeniniz kafayi yemis sanirim. Bu adamdan da ayrilit kesin.

36 yasina gelip de hic calismamis birinin evlenince hayatini kazanmayi ogrenecegine, duzelecegine inaniyorsa, senin elinden son bir kez uyarmaktan baska birsey gelmez. Hickimse gormek istemeyen biri kadar kor olamaz. Umarim cok gec olmadan anlar.
Yoksa kendisini burada yeni bir konu basligi altinda gormemiz cok mumkundur
Boyle seyleri duyunca bu nasil sevmek diyorum bu kadar korcesine... Ben hic sevememisim belki de. Kendimce gozu kara yaptigim seyler vardir ask adina ama yok bu kadarini almiyor aklim. Allah yardimcisi olsun, zihin acikligi versin kendisi ve cocugu icin en dogru karari vermesine.

Evlenince calışır artık mecbur olur diye düşünüyorum.evliliğin yükünün farkındaysa tabi..hiç bir kadın çalışmayan adam istemez kuzenimin öyle dediğine bakma emin ol adama calış diyip duruyordur.Size yansıtmıyor.Yada adamın dışarıdan yaptığı bi işi yada bi kazancı vardır illaki hersey göründüğü gibi olmaz ...sizin müdahaleniz bi işe yaramaz.ikisi de gayet yetişkinler..yasamadan da bazı seyleri öngörebilecek kadar hemde..yaş 30 olmuş boru değil.o yüzden siz onlara bırakın

Asıl bu evlilik yürürse, sasiririz.
İşin sonu, başından belli.
Çok kısa sürecek ve daha büyük hüsranla bitecek. Allahım, hakkında hayırli kararlar almayı nasip etsin.
İlk evliliğinden ağzı yananin, ikincisinde daha mesafeli ve dikkatli olmasını bekleriz ama öyle olmuyormus demek..

Çocugun dan vazgeçecek kadar nasıl aşık olabilir ya . Anne olmadan önce belki bi nebze anlayabilirdim ama bi anne evladın dan El Oğlu İçin neden vazgeçebilir ? Hele ki bu profil deki bi adam için ...
Eskilerin dediği gibi "Koca her zaman bulunur da evlat bulunmaz " Kız büyüyünce aklı ermeye başlayınca nefret duyacak annesine . Annem beni bi adam uğruna bıraktı gitti diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…