- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi willedwoman
-
Öz evladını bile gözden çıkaran kadın, sizin tavsiyenizi mi dikkate alacak?adamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
Oha! Evlenmek için kızını annesine mi bırakacak?????bende kızına üzülüyorum öyle aşıkki çocuğundan bile vazgeçebiliyor. babanneside iyi bakar eminim diyor. hafta sonları alırım diyor. ama bencede evlenirse kızını yanına almasın çünkü bu sabah işe gidecek adamla kızı akşama kadar yalnız kalacak dünyanın binbir türlü hali var.
Siz ne desenizde boş. Baksanıza kaptırmış kendini ama öyle bi adama güvenio de 6 yaşındaki kızımı tehlikeyr atmazdım.kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor.
adamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
Kuzeniniz kafayi yemis sanirim. Bu adamdan da ayrilit kesin.kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
Ohaaaaaaaaadamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?