Su an çevik kuvvet olarak çalışıyor İstanbul da bu yıl cevikte son yılı bitince düzelecek sistemi , buranın şartları kötü maalesef .. tayinde istedik .Bir cok acidan cok haklisiniz
Esinizi asla savunmuyorum ama 24 yasinda gencecik insana 1 bebek ve 20 saat calisma elbet agir geliyor.
Gunumuzde ergenligi tamamla yasi 25 olarak kabul ediliyor
Hakli demiyorum ama neden boyle davrandigini anlayabiliyorum
Allah askina 20 saat calismak ne? Siz ne zaman gorusuyorsunuz? Biz 7.5 saat calisiyoruz da pertimiz cikiyor. Etrafimda hic polis yok hep mi boyle olur? Hep boyle devam edecekse yasi henuz cok gencken baska seylere yonelsin derim.
Dün gece ona sevdiği yemekleri hazırladım eve geldi hoşgeldin dedim bana çikolata almış o da mutlu oldum gulumsedim sonra bana dedi ki haketmiyosun ama al , haketmiyosam neden aldın ki dedim ben de , sonra olay büyüdü gitti yemeklerden biri biraz acı olmuş bilerek mi yaptın falan demeye başladı ..Kafasının boş olduğu birgün tekrar konuşmayı deneyin. Onu çok sevdiğinizi, her şeyiyle size yetmeye çalıştığını gördüğünüzü, ne olursa olsun onun varlığıyla mutlu olduğunuzu anlatın önce.
Sonra iki tozun, bir çöpün insan psikolojisinden önemli olmadığını, kendinizi yarım ve yetersiz hissettiğinizi, insan yetiştirebilmek adına tüm sabır ve emeğinizi kızınıza verdiğinizi anlatın. Bir eksik görürse size bildirsin, siz ilk fırsatta yaparsınız.
Çok yoğun bi iş temposu var diyorsunuz. Ekstra baba ve eş olmanın sorumluluğu da var. Belki maddiyatı yetmiyor. Belki çocuğuyla geçirdiği vakit yetmiyor. Belki sizden gördüğü ilgi yetersizdir size sarıyordur. Ama şu bi gerçek, eşinizin bu tavrıyla ve sizin ona vereceğiniz çıkışmalarla evliliğiniz yürümez.
Teşekkür ederim canım inşallahSabrın sonu selamettir.herşey gönlünce olsun
Biraz takıntılı bir eşiniz var herhalde birazda mukemmelliyetcideDün gece ona sevdiği yemekleri hazırladım eve geldi hoşgeldin dedim bana çikolata almış o da mutlu oldum gulumsedim sonra bana dedi ki haketmiyosun ama al , haketmiyosam neden aldın ki dedim ben de , sonra olay büyüdü gitti yemeklerden biri biraz acı olmuş bilerek mi yaptın falan demeye başladı ..
Kızım uyuyordu emmek için uyanmıştı , sevmek istedi ben de göremiyor diye bir şey demedim ama biliyorum ki uykusu bolundugu için huzursuz olacaktı , 10 15 dk kadar sevdi sonra bana verdi tabi kızım durmuyordu sonra sinirlenip başka odada yattı gelmedi yanımıza .
Bir şeyleri düzeltmeye çalıştıkça sanki batiyorum nerde neyi yanlış yapiyorum bilmiyorum .
Düşünceniz çok mantıklı geldiği için bu olayı sizinle paylaşmak istedim
Bazen eşimde böyle sapıtıyor. Her şey bitmiş, asla toparlanamayız gibi düşünüyor. Onun mizacı; durup durup kafada kurmak. O yüzden olay büyürse biliyorum ki manyaklaşacak. Eşinizde öyleyse bazı şeyler kopmuş ve o gerginlik hiç bitmeyecek iş gibi düşünüyor olabilir.Dün gece ona sevdiği yemekleri hazırladım eve geldi hoşgeldin dedim bana çikolata almış o da mutlu oldum gulumsedim sonra bana dedi ki haketmiyosun ama al , haketmiyosam neden aldın ki dedim ben de , sonra olay büyüdü gitti yemeklerden biri biraz acı olmuş bilerek mi yaptın falan demeye başladı ..
Kızım uyuyordu emmek için uyanmıştı , sevmek istedi ben de göremiyor diye bir şey demedim ama biliyorum ki uykusu bolundugu için huzursuz olacaktı , 10 15 dk kadar sevdi sonra bana verdi tabi kızım durmuyordu sonra sinirlenip başka odada yattı gelmedi yanımıza .
Bir şeyleri düzeltmeye çalıştıkça sanki batiyorum nerde neyi yanlış yapiyorum bilmiyorum .
Düşünceniz çok mantıklı geldiği için bu olayı sizinle paylaşmak istedim
Benim tahsilim bitti sonrasında evlendim zatenbirini çocuk yaşında polis yapmışlar diğerini de okuyacak yaşta ev hanımı ne deriz ki biz o evliliğin evcilik olması çok normal
Çok teşekkür ederim gerçekten deneyecegim onerileriniziBazen eşimde böyle sapıtıyor. Her şey bitmiş, asla toparlanamayız gibi düşünüyor. Onun mizacı; durup durup kafada kurmak. O yüzden olay büyürse biliyorum ki manyaklaşacak. Eşinizde öyleyse bazı şeyler kopmuş ve o gerginlik hiç bitmeyecek iş gibi düşünüyor olabilir.
Benim önerim bir süre yükselmemek. Eşiniz sert ve dik bir şey söylerse “hayatım neden yükseldin şimdi? Ben seninle tartışmak istemiyorum” diyip kesin konuyu. Hep iyi davranın. Ve mümkün mertebe yan yna oturun. Saçını sevin, elini sevin. Temasta bulunun. Cinselliğiniz ne durumda bilmiyorum ama bu hafta içi muhakkak süslenip bi yaklaşın.
1-2 haftalık bi çaba içine girin. Bakalım bi değişim olacak mı. Ondan sonra gönül rahatlığıyla ben elimden geleni yaptım dersiniz.
Genelde susarim kavga sonrası ona trip diyor eşimde isteAcaba çok mu trip atıyorsunuz
Biz de ona trip diyoruzGenelde susarim kavga sonrası ona trip diyor eşimde iste
Günde 20 saat de çalışma bana sacma geldi polislerin çalışma rutinleri var 20 saat çalışıyorsa 2 gun çalışmazÇalışma şartlarından dolayı böyle olduğunu düşünüyorsanız tayinini daha küçük sakin bi yere isteyin iş yükü daha az olduğu için stresiz azalır
Benim esimde 10 yıllık polis 20 saat çalışıp 2 gün izin yaptığını hiç gormedim kusura bakmayin ama.Günde 20 saat de çalışma bana sacma geldi polislerin çalışma rutinleri var 20 saat çalışıyorsa 2 gun çalışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?