Bu evlilik nereye gidiyor..

Kafasının boş olduğu birgün tekrar konuşmayı deneyin. Onu çok sevdiğinizi, her şeyiyle size yetmeye çalıştığını gördüğünüzü, ne olursa olsun onun varlığıyla mutlu olduğunuzu anlatın önce.

Sonra iki tozun, bir çöpün insan psikolojisinden önemli olmadığını, kendinizi yarım ve yetersiz hissettiğinizi, insan yetiştirebilmek adına tüm sabır ve emeğinizi kızınıza verdiğinizi anlatın. Bir eksik görürse size bildirsin, siz ilk fırsatta yaparsınız.

Çok yoğun bi iş temposu var diyorsunuz. Ekstra baba ve eş olmanın sorumluluğu da var. Belki maddiyatı yetmiyor. Belki çocuğuyla geçirdiği vakit yetmiyor. Belki sizden gördüğü ilgi yetersizdir size sarıyordur. Ama şu bi gerçek, eşinizin bu tavrıyla ve sizin ona vereceğiniz çıkışmalarla evliliğiniz yürümez.

Su an çevik kuvvet olarak çalışıyor İstanbul da bu yıl cevikte son yılı bitince düzelecek sistemi , buranın şartları kötü maalesef .. tayinde istedik .
Ben onun yorgunlugunu anlayabiliyorum ona sorumluluk çok vermiyorum zaten her şey bende , çocuk sahibi olmadan önce 1 yıl bekledik kendini hazır hissettiğini baba olmak istediğini hatta ilk kendisi söyledi ben yaslarimiz küçük diye 3 yıl kadar beklemek dusuncesindeydim , arkadaşlarının baba olduğuna şahit olunca kendide istedigini söyledi sonra karar aldık .
Bilmiyorum ki ne yapsam illa var benimde eksiğim ama eşimin uslubu çok kötü

Dün gece ona sevdiği yemekleri hazırladım eve geldi hoşgeldin dedim bana çikolata almış o da mutlu oldum gulumsedim sonra bana dedi ki haketmiyosun ama al , haketmiyosam neden aldın ki dedim ben de , sonra olay büyüdü gitti yemeklerden biri biraz acı olmuş bilerek mi yaptın falan demeye başladı ..
Kızım uyuyordu emmek için uyanmıştı , sevmek istedi ben de göremiyor diye bir şey demedim ama biliyorum ki uykusu bolundugu için huzursuz olacaktı , 10 15 dk kadar sevdi sonra bana verdi tabi kızım durmuyordu sonra sinirlenip başka odada yattı gelmedi yanımıza .

Bir şeyleri düzeltmeye çalıştıkça sanki batiyorum nerde neyi yanlış yapiyorum bilmiyorum .
Düşünceniz çok mantıklı geldiği için bu olayı sizinle paylaşmak istedim

Allah evladınızı bağışlasın, analı babalı büyütsün. Sizin enerjiniz normal olarak çok fazla çocuğa gidiyor ki diş dönemleri oldukça sıkıntılı olabiliyor, yeri gelir dolaptaki peynir de görülmez başka bir şey de gözden kaçabilir. Eşinizin değişimi ne zaman başladı onu bilmek gerektiğini düşünüyorum. Evlenince mi yoksa çocuk doğunca mı? Ya da başka bir zaman diliminde mi? İşte çok fazla yoruluyor orası kesin, eve gelince de her şey hazır olsun biraz da onunla ilgilenmenizi istiyor belki. "Günün nasıl geçti? Çok yoruluyorsun biliyorum." gibi cümleler belki eşinize kendini daha iyi hissettirebilir, tabii daha derin bir problem yoksa.

Edit: Son bir kaç mesajınızı şimdi gördüm, sanırım işi eşinizi çok yoruyor ve mesaisini düzeltmeden eşinizin toparlanması zor olacak gibi.

Biraz takıntılı bir eşiniz var herhalde birazda mukemmelliyetcide
Ne yazıkki ne yapsanız yaranamazsiniz
Ya söylediği şeyleri duymamazlıktan gelip içten içe uzuluceniz yada cata cat gidiceniz
Benim kp böyle bir insan ne yaparsak yaranamayiz kv senelerce susmus çok çekmiş kadın halada cekiyo
Duzele bilceni sanmıyorum canım yapı meselesi bu

birini çocuk yaşında polis yapmışlar diğerini de okuyacak yaşta ev hanımı ne deriz ki biz o evliliğin evcilik olması çok normal

Oki simdi dediklerimi aynen uygula. Once insan gibi derdini anlatmak icin karsina aliyorsun adami. Ve anlatmaya basliyorsun. Dinlerse ne ala. Baktin yine sus dinleyemem seni dedi. Mutfaga gidiyorsun orta boy teflon tavayi aliyorsun. Orta ateste hafifce isitiyorsun. Daha sonra atesten aldigin teflon tavayi sogumadan agzinin ortasina orta hizda ve kuvvette yapistiriyorsun.anlarsa ne ala. Anlamazsa hizi vr kuvveti arttirarak yapistirmaya devam..

Bazen eşimde böyle sapıtıyor. Her şey bitmiş, asla toparlanamayız gibi düşünüyor. Onun mizacı; durup durup kafada kurmak. O yüzden olay büyürse biliyorum ki manyaklaşacak. Eşinizde öyleyse bazı şeyler kopmuş ve o gerginlik hiç bitmeyecek iş gibi düşünüyor olabilir.

Benim önerim bir süre yükselmemek. Eşiniz sert ve dik bir şey söylerse “hayatım neden yükseldin şimdi? Ben seninle tartışmak istemiyorum” diyip kesin konuyu. Hep iyi davranın. Ve mümkün mertebe yan yna oturun. Saçını sevin, elini sevin. Temasta bulunun. Cinselliğiniz ne durumda bilmiyorum ama bu hafta içi muhakkak süslenip bi yaklaşın.

1-2 haftalık bi çaba içine girin. Bakalım bi değişim olacak mı. Ondan sonra gönül rahatlığıyla ben elimden geleni yaptım dersiniz.

Çok teşekkür ederim gerçekten deneyecegim onerilerinizi

Aslinda bu konularda erkeğe yüklenen bir tipimdir AMA yaklaşık günde 20 saat çalışan bir insandan ne beklenir bilemedim.
Adamin hayati sönmüş resmen. 24 yasinda ve 20 saat polis olarak pür dikkat çalışıyor... kendimden yola cikarsam ben bu tempoda 3 ay sonra kafayi yerdim. Bu net.

Evin durumu nasil bilemiyorum ama böyle bir ortamda size düşen yük büyük oluyor. Bunun altindan belki kalkamiyorsunuz ama eşinize yuklenmeniz bence doğru değil

Çalışma şartlarından dolayı böyle olduğunu düşünüyorsanız tayinini daha küçük sakin bi yere isteyin iş yükü daha az olduğu için stresiz azalır

Çalışma şartlarından dolayı böyle olduğunu düşünüyorsanız tayinini daha küçük sakin bi yere isteyin iş yükü daha az olduğu için stresiz azalır
Günde 20 saat de çalışma bana sacma geldi polislerin çalışma rutinleri var 20 saat çalışıyorsa 2 gun çalışmaz

Günde 20 saat de çalışma bana sacma geldi polislerin çalışma rutinleri var 20 saat çalışıyorsa 2 gun çalışmaz
Benim esimde 10 yıllık polis 20 saat çalışıp 2 gün izin yaptığını hiç gormedim kusura bakmayin ama.
Masa başı çalışan polisler ayrı tabiki onlar normal memur gibi çalışıyorlar saatleri belli yani.

Kardeş çoğu polisin çalışma saatleri insanlık dışıdır. Kaç yıldır ülke gündemi hop oturup hop kalktığı için doğru düzgün senelik izin kullanabilen de yok.
Eşiniz de çok gençmiş.
Hem iş yoğunluğu,hem bebek,evlilik gelmiştir üstüste. Küflü peyniri dert edip kavga çıkaracağını sanmam yoksa.
Benim eşimin kavga etmeye,tartışmaya bile mecali yok valla. Sizinkinde yine enerji kalıyormuş demek

Babam da böyle benim. Evde olsun mutfağa girmiş olsun yeter ki.
Bu niye burada şu niye şurada, şu küflenmiş, bu bozulmuş diye başlar.
Annem bazen tepki verir, sen karışma her şeye kaynana gibi der.
Bazen susar, bazen güler, bazen haklısın bakamadım elim değmedi der.
Ama bu mizansen bile yani ne bilim bir hoşluk var onların arasında.
10dk sürer bu durum.
Sonra yine herkes normal halinde sohbetinde muhabbetinde
Bide benim babam aşırı titiz olduğu için takar böyle şeylere.

Kısacası ben çok büyütülecek, böyle giderse evliliğiniz biter diyecek bir şey göremedim.
Bunlar ufak tefek şeyler,hayatta neler neler var.
Eşiniz size sizde ona alışacaksınız bence, sabırlı olmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…