- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
canım bu ucuncu konunu okuyorum merak ettım esın cocugunu senden sakladımı evlenmeden once ? yoksa cocuklu bı adamla evlılıgı bılerekmı kabul ettın?
Tatlım yanlış anlama ama evlenirken bir çocuğu olduğunu bilmiyor muydun? Bu çocuk senin de olsa aynı problemleri yaratacaktı çünkü çocuk.. Ama tabi başkasının çocuğu olunca katlanmak daha zor olabilir.. Sen de haklısın evliliğin ilk yılları.. Çiftler kendileri bile özellikle ilk 1 yıl çocuk yapmıyor yani insan kendi çocuğunu bile birsüre erteliyor bu bakımdan haklısın ama o da henüz bir çocuk.. Bu durumda dengeyi babanın sağlaması gerek,yanlış anlamazsan sen kaç yaşındasın? Çocuk kaç yaşında?
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
Keşke bazı olayları yaşamadan geleceği görebilsek sen 4 yaşında çocuğu olan bir adamla evlenmekle hata yapmışsın kaldıramıyorsun bu durumu baş başa tatil olayında haklısın ama diğer konularda yapacak bir şey yok çocuk bu kırar döker eşin de bu konuda bir şey yapamaz ki ne yapsın çocuğunu terk mi etsin eve bir daha getirmesin mi?
anlamaya çalışıyorum evet
yeni evlisin ve eşinle romantik ve size özel zamanlar geçirmek istiyorsun
hakkın yok değil
haklısın
lakin çoccuklu bir adamla evlenirken bunları göze almış olmalıydın
annesi hayattamı velayet kimde
sürekli sizde kalmıyor anladığım kadarı ile
birde şikayet ettiğin evinin durumu
evlendiğinde eşyaların eskimiydi
yoksa
çocuğun marifetimi bunlar
Biliyordum canım çocuğu bak ne güzel söylüyorsun bende çocuk doğurmak istemiyorum evliliğinin tadını cikrayim diye...ama esim anlamiyi...he çocuğu çok seviyorum evladım o benim...ben 22 cocik 4 yaşında..
Esim bana hiç hak vermiyor veriyosada ben hissetmiyrm...çocuğun velayeti annede ben babasi görsün diye aliyrm ama esim en çok bizde kalsin diyo...eşyalarınızı yeni aldık evlenirken tek tük eşyalar eski..genelde cocik kirdi dokti lekeleri he tabi arkadaşlarımızın çocukları veya gorumcemin cocugununda payı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?