Canım bunların hepsı yasandı seneler once tarafımca.Anlattıgın benım kocam olur.Yalnız çocuk sayısı az sende ve bıraz kucuk.Hele buyuşun bak gor o zaman ıkıncı planda nasıl kalınır,dıs kapının mandalı nasıl olunur.Sen ıstedıgın kadar cocugu sev,sahıplen hatta ona kotu davrandığı ıcın kavga et,cocugu koru yıne de EN BUYUK KOTU SENSIN.O çocuk ılerde besle kargayı olacak bılesın.Erkek mı kız mı bılemedım ama kız ıse zaten hıc sansın yok.Babasını elınde oynatır.Annesı de hayatını yasıyor sen çocuk bakıyorsun.Cocuk yüzünden sıddet dahıl,her turlu anlattığın olaylara sahıdım.DUZELMEYECEK,daha beter olacak.Ben bekledim düzelecek dıye hala bekliyorum kendı cocugum var o da ıkıncı planda.
Iste cocugu vardı bılmıyomuydun?Boyle sacma bı soru daha olamaz.Evlenmeden once tamamen çocuksuz gıbı davranıp evlendikten sonra cocugum da cocugum oluyor.Vaatler,hayaller solda sıfır.Cevap hazır E böyle bırıyle evlenmeyecektın sankı benı kandırmak ıcın kırk takla atan kendısı degıldı.Daha cooookkkk uzatırım da manasız olur.
BENIM GOSTEREMEDIGIM CESARETI GOSTER COK GENCSIN.KURTUL,DEVAMI DAHA ACI OLACAK.KURTUL,KURTUL,KURTAR KENDINI LUTFEN BENIM ICIN.BU FILM BI DAHA OYNAMASIN.