bu evlilikten biktimmm....

Ayni seyi tekrarlayacagim, ben siz dert yandiniz demedim. Cocuga basta boyle ilgisizken akliniza gelmedi mi bu adam oz cocuguna boyle ilgisiz beni hic onemsemez diye...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Gelmedi eger gelseydi zaten çevremdeki insanlatida dinlerdm..bu yaşta herşeyi geri atip böyle bir evlilik yapmazdım:'''(

Itham etmek icin soylemedim, cok gencsiniz koskoca bir hayat varken onunuzde ne buldunuz bu adamda merakim bu. Yani tam caginiz, guzelce herseyi yasamak varken cocuklu biriyle evlilik, bu tarz problemler... Ee bir de maddi anlamda cok da iyi degil... Neresinde tutulsa elde kalir. Sizi incitmek icin yazmadim yanlis anlamayin. Ama bu adam sizin beklediginiz, ihtiyaciniz olan ozeni, simartmayi size gostermez...

Senı cooook ıyı anlıyorum.Hala ıcerde bır yerde kırıntılar var vazgeçmek ıstemıyorsun,umut edıyorsun.OLMAYACAK GUZELIM umudun sönsün.Hala ondan ızın mı ısteyeceksın Ne zaman ıstedıgın bı sey oldu kı bu olsun?Zaman gecırıyorsun parabırıktırınce yol vercem.Ertelıyorsun,bunların hepsını yaptım CARE OLMADI.Arkanda cocugun yok kı neyı düşünüyorsun?Yatılı bı ıs bul yardımcı da olurum ayrıca ıstersen ortadan kaybol.Bak bakalım ne yapacak,ne tepkı verecek?Uzakta daha sağlıklı dusuneceksın.Cesur ol nolur benım ıcın.Acık pencere yanda beklerken sen kapalı olandan çıkmaya calısma çıkamazsın.Hazırlıgını yap,kararlı ol evden ayrıl Bılıyorum ıtıraf edemiyorsun hala sevıyorsun cunku arkanı donemıyorsun ama ınan kı hakettıgın sevgıyı hıc alamayacaksın

Gelmedi eger gelseydi zaten çevremdeki insanlatida dinlerdm..bu yaşta herşeyi geri atip böyle bir evlilik yapmazdım:'''(

Zararin neresinden donseniz kar, kipir kipir caginizi heba etmeyin. Gencliginizi binbir turlu problemin icine salmayin. Hayat zaten yeterince acimasiz, bir de kendi elinizle kendinize kotuluk yapmanin ne geregi var ki.

Karşılamıyor zaten..bende neyine tutuldum bilmiyrm ama çok ilgiliydi sevgi doluydu yada oyle göründü bilmiyorum..zaten hayatıma girdi hayatımda kimse kalmadı yavas yavas çevremden herkesi uzaklaştırdı..çok pişmanim artık :''(

Olmuyor zaten.. suan birden çıkıp gitmek geliyor içimden yapmasına yaparimda..ama geride her ne kadar annem beni düşünmesede dusunmem gerken annem var.sua onunda sıkıntıları var şehir dışında zaten...eşime ödül verir gibide çıkıp gitmek istemiyorm acı çeksin benim neler yaşadığımı anlasın istiyotm..bird sessiz kalıp umursamayip para biriktirivem..aslında bakarsanız hiç sağlıklı değilim sağlıklı dusunmuyrm da bu evlilik çık şey alıp götürdü benden ama artık izin vermicem

Aci ceksin sizi anlasin... Ahh ahh ne aci ceker ne de sizi anlar...

cok doğru konusmussun canım benim aynen böyle!

Çocuğunun olduğunu bilerek evlenmişsiniz. Velayet annede olsa bile çocuk onun çocuğu. 4 yaşında bir çocuk o . Sürekli görmek istemesi çok doğal. Sizin çocuğunuz olsa ve eşiniz haftada 4 gün geldi 5 gün geldi hesabı yapsa üzülmez miydiniz? Hayalin neydi ? Adamın evlendikten sonra çocuğu bırakması mı. Ya da uzaktan yabancı gibi babalık yapması mı. Yaşadıklarınız ve hayalleriniz çok farklı olabilir. Sizin için çok zorlu bir yolculuk olabilir. Evlenmeden önce bütün bunları düşünmediniz mi? Çocuğa üzülüyorum...

yanlış anlamayın sorunum çocuğuyla değil kocamla demişsiniz ama herkcümlenizde eşinizin çocuğunu yazmışsınız.
siz bunları bilerek evlendiniz.insanın çocuğunu sürekli yanında istemesinden daha doğal ne olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…