- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Tepkiaini ölçmek icin soledim zaten...gördüm tepkisinide üzüldüm:'(
Esinizin silkelenip kendine gelmesi lazim. İsi nasil yogun mu calisiyor? Yorucu mu? Cocuk bugun sizde degilse Aksam esiniz isten geldiginde guzel bir yemekten sonra cayinizi yudumlarken sorunlarinizi konusabilirsiniz. Hic bir sorun cozulmeden ustu kapanmamali. Yoksa biriktikce birikiyor. Ve asla kararinizdan donmeyin, evliliginizden vaz gecmeyin. Son raddeye gelene kadar savasin. Siz savastikca esiniz de farkina varacaktir. Sakin kavga etmeyin, laf sokmayin. Sadece guzel cumlelerle sorununuzu anlatin. Yuva yikmak cok zor. Rabbim o konuma gtirmesin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendinizi benim yerime koyup düşünun lutfen o kadar basit olmuyo beş gün kalsin falan geçenlerde aldım 10 gün falan kaldı ama bende insanım arkadaslrim gelmek istiyo ee onlara zaman ayirmk istiyrm veya eşimle başbaşa olmak istiyrm veya dışarı çıkıp hava almak istiyrm veya evimde kalıp kafa dinlemek iatoyrm.he bu cocugu istemiyrm demek değil ben bunları yapmak icin dogurmuyrm...
üzülür insan ama sen en baştan çok taviz vermişsin yine sen ailesiyle otur konuş daha etkili olur inan bana
İş yoğunluğu çok çok yok kendi işi sayılır ayın belirli zamanltinda yoğunlaşıyor...biz konuşmaya kalksak kavga ediyrz daha önce denedim kavga ediyrz beni haksız bulup susturuyo veya dinlemiyor ..mektup yazsam okumadan yirtar atar en iyisi Msj atmak okur nasıl olsa diye düşünüyrm
Ailesiyle konuştum onlarda bana üvey anne muamelisi yapiyo fakat hiç biri çocuğu segmiyo benim yanımda gösteriş sadece
Konusamiyorsaniz sorun haddinden buyuk. Bu da basli basina bir problem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu genç yaşta bu yük sana çok fazla be güzelim eşinle açık açık konuş bak kaldıramıyorum psikolojim çok kötü de bir evlilik terapistine gidin sende ayrıca bir psikoloğa madem dışardan yardım yok kendi elinle yapacaksın
Kendinizi benim yerime koyup düşünun lutfen o kadar basit olmuyo beş gün kalsin falan geçenlerde aldım 10 gün falan kaldı ama bende insanım arkadaslrim gelmek istiyo ee onlara zaman ayirmk istiyrm veya eşimle başbaşa olmak istiyrm veya dışarı çıkıp hava almak istiyrm veya evimde kalıp kafa dinlemek iatoyrm.he bu cocugu istemiyrm demek değil ben bunları yapmak icin dogurmuyrm...
söyle düsünün, siz evlenip bosanmis olsaydiniz ve cocugunuz olsaydi o cocuk hep sizinle olucakti,
ve ikinci esiniz bunu kabul ettiyse her nereye giderseniz gidin o cocukta sizinle gelcekti, siz de kabul
etmissiniz, simdi de onu hayatinizin bir parcasi olarak görmelisiniz kac gün sizde kaldigini saymadan
diger türlü yürümez
birde cocuk her zaman ilk siradadir bu da hep böyle gidecek esiniz icin.
tatile gidiyorsaniz onu da götürecekseniz belki, siz özgür olmak istiyorsunuz ama esiniz birine bagli bir
insan hic bir zaman sizin istediginiz özgürlükte olamaz
bunun disinda esiniz de anlayissiz bir insan olabilir, ben olaya cocuk yönünden bakiyorum.
Madem hiç biseyi basbasaya yapamayacagiz o zamn benim de dogurmama izin versin...veya biliyordu benim bekar bi kız olduğumu böyle hayallerim olduğunu o zamn benden niye vazgeçmedi Bana başta herşeyi farklı gösterip niye farklı seyler yaaatiyrm...çocuğu istemiyrm demiyrm sadece kocamida istiyrm ilgi istiyrm sevildigimi hissetmek istiyrm :'(
bu vaadleri verip yerine getirmemesi esinizin odunlugundan tabi, siz cocuk mu istiyorsunuz suan? dogurmama izin versin
diyorsunuz, bence bu karmasinin icine birde cocuk yapmayin zaten mutsuzsunuz suan, üc kisilik bir aile oldugunuzu esinizin
de sizin de anlamaniz gerekiyor, cocugun size geldigi günleri saymamakla baslayin, tatile gidiyorsaniz da esiniz cocugunu da
getirmek istiyorsa bunu kabul edin, cocukla ilgili extra kavga konusu cikarmamaya bakin. 4 yasindaki cocuk yaramazsa zaten
dinlemez, annesini de dinlemiyordur, annesi babasi terbiye veremiyorsa sizin vermenize izin vermezler.
ben size hak veriyorum..sonuçta gerçek annesi değilsiniz ama çok emek veriyorsunuz..bravo size...allah yaptıklarınızı görür inşallah..bu çocuğun bir de annesi var değil mi...bu kadın ne iş yapıyor allah aşkına?haftanın 4 günü niçin babada kalır bir çocuk?bir çocuğun anneye daha çok ihtiyacı vardır..anası nerde?ben de eşinden ayrılmış bir kadınım.ama eşime yani eski eşime asla çocuğumu bir kadının olduğu bir eve sokamazsın dedim.çünkü istediğiniz kadar iyi davranın o çocuk aranızda bir diken..ve hep öyle olacak..yani genç bir insanın da bu kadar üstüne gidilmez ki..
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
böle bi eşe karşı çocuk yapmak istemezsin zaten anlıyorum seni, ama biraz sende suç var, çocuğu kabullenerek evlendin sanırım,
çocuklu bir eş çok başkadır , zor olur, yani buna çözüm yöntemi biraz zor, sen pençelerini çıkarttıkça eşin hep çocuktan böle yaptığını sanacak.
ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.
Beni iyice bezdirdi ya az önce yine aradı tartıştık elimde kalicaksin ağzına bilmm naparim diyo bıktım ya biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?