bu evlilikten biktimmm....

Evet sadece birz ilgi bekliyorum eve geldiğinde sarilsin bana ili güzel laf etsin bana beni sevdigini en azından değer verdiğini hissettirain istiyrm

kusura bakma ama sorunum cocuk degil cocugu seviyorum vs sorunu cozmek icin bunlarin aksini once kendine itiraf etmelisin.
actigin butun konulardan belli sorunun bu oldugu.

esine gelince; aynen kendi soyledigi gibi oz cocugun olsaydi da kizacaktir sana. cunku bazi erkek tipleri boyle malesef.
ben de boyleyim kendim bagiririm oglana esim bagirdiginda kizarim ki oz cocugu yani.

bu arada sizde muhtemelen annesinde kaldigindan az kaliyordur cocuk, yani sen ne kadar disiplin etmek icin yapsanda cocuk zamanla senden nefret etmeye baslayacak.
cunku diger herkesten gordugu muameleyi normal senin gosterdigini de kotu bulacak.
bu sebeple birak egitimini anne babasi yapsin. sen seni rahatsiz edecek seyler yapmasina elinden geldigi kadar engel ol yeter.

Tsk edrim yazdiklarimiz icin..amin..kırılanlari atiyrm zaten..ben derdimi anlatmaya çalıştıkça daha cok üstüme geliyorlar herkes sanki ben koleymisim gibi davranıyor...çok Biktirdilar..eşime anlatiyrm oda anlamiyr beni çok sabit fikirli...denemk icin bende çocuk doğurmak istiyrm madem hiç bi şekilde başbaşa kalamicaz bende doguriyiMdedim olmaz dedi cokzoruma gitti...

Amin ailem onaylamadı cunku benim ilk evliliğimdi...diyorum ya ben esim icin okulundan arkdaslarimdan herşeyimden vazgeçtim ama suan pişmanligin dibindeyim

İnanın böyle olacağını tahmin bile etmiyrdiEsim cokçok çok değişti..ben sanki gözüne batiyrm veya soyle soluyim ben ona Tamm dersem iyi ama ters düştüğümüz an canavarlasiyo

Sizin ilk evliliğinizmi peki...inanın acayip bunaldim her yandan sorunlarim var

isteklerin gayet normal geldi bana..
eminim çok zordur....
eşin gerçekten anlayışsız...
güzelikle konuşa konuşa ikna edeceksin artık..
yok anlamıyosa güzel dilden anlayacağı bi dil vardır mutlaka...

Az evvel telde konuştuk annemin sorunuyla alakalı oyle bo noktaya gelmişim ki artık tartıştık
..esim çok anlayissiz güzel bi Msj ayip yollucam cunku konusmayida beceremiyrz

Inan sadece oyle yaptığımda da esim çocuğu benimsemiyiaun sevmiyosun gibi kaptise giriyo iyice şaşırdım

Cocuklu bir adamla evlenirken biliyordun da ne demek? Cocugu kAbul etmek cok guzel birdey seviyorsan edersin, ama adam økuzse asil sorun o.seni anlayabiliyorum onemli olan cocuk degil ki zaten olsa evlenmezdin sanirim sorun kocanin bunu anlamamasi...yani biraz yalniz kalmaya ihyiyacinizin oldugunu bunu guzel dille anlat bence.eger duzgun kelimeleri secersen seni anlayacagini dusunuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben çocucğa da çok üzüldüm
mutlaka hissediyordur
istenmediğini
diğer evdede bu şekilde ise
yazık günah

Ben çocuğu seviyorum istiyrm..ki cocik da beni seviyo annem bebeğim der..bizimleyken yeri geliyo kendim yemeyip yavruma yesiriyrm veya bizdeyken sırf onun sevdiği seyleri pisiriyrm.elimden geleni yapmaya calisiyorum..sorun cocik değil esim

Aynen bak bense bunu diyrorm derdim çocuk değil çocuğu seviyrm hatta çocuğa bende uzuluyrm esim çocuga başlarda vururdu pek sevmezdi bile ben kıza kıza çocukla ilgilenmeye başladı simdide ben kötü oldum ki ben o kdar çabalarımız yazık cocugun suçu günahı yok diye..bende diyorum biraz yanlız kalmaya ihtiyacımız var..inanın bir sürü sorunla bogusuyrm ve artık iyice bunaldim

Inan sadece oyle yaptığımda da esim çocuğu benimsemiyiaun sevmiyosun gibi kaptise giriyo iyice şaşırdım

haftada 4 gun sizdeymis. o halde 5 gun yapin madem sadece haftasonlari annesinde kalsin. boylece istediginiz etkiyi saglarsiniz. haftasonu da basbasa kalmis olursunuz esinizle.
bakin eger basarili olsaydiniz 1 yilda epey yol katetmeniz lazimdi. ama cocuk hala sizi takmiyor.

Konusmadan anlatamazsiniz derdinizi, bence en guzeli konusup icini dokmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendinizi benim yerime koyup düşünun lutfen o kadar basit olmuyo beş gün kalsin falan geçenlerde aldım 10 gün falan kaldı ama bende insanım arkadaslrim gelmek istiyo ee onlara zaman ayirmk istiyrm veya eşimle başbaşa olmak istiyrm veya dışarı çıkıp hava almak istiyrm veya evimde kalıp kafa dinlemek iatoyrm.he bu cocugu istemiyrm demek değil ben bunları yapmak icin dogurmuyrm...

bu karmaşaya sakin ama sakin çocuk yapma'!!!!!

İnanın böyle olacağını tahmin bile etmiyrdiEsim cokçok çok değişti..ben sanki gözüne batiyrm veya soyle soluyim ben ona Tamm dersem iyi ama ters düştüğümüz an canavarlasiyo

Esinizin silkelenip kendine gelmesi lazim. İsi nasil yogun mu calisiyor? Yorucu mu? Cocuk bugun sizde degilse Aksam esiniz isten geldiginde guzel bir yemekten sonra cayinizi yudumlarken sorunlarinizi konusabilirsiniz. Hic bir sorun cozulmeden ustu kapanmamali. Yoksa biriktikce birikiyor. Ve asla kararinizdan donmeyin, evliliginizden vaz gecmeyin. Son raddeye gelene kadar savasin. Siz savastikca esiniz de farkina varacaktir. Sakin kavga etmeyin, laf sokmayin. Sadece guzel cumlelerle sorununuzu anlatin. Yuva yikmak cok zor. Rabbim o konuma gtirmesin ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…