- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Canım bence biraz sakin ol seni çok iyi anlıyorum senin isteğin sadece biraz ilgi oda olmadığı için ve sıkıntılar üst üste geldiği için sunan bunalimdasin esin eve geldiğinde oturup tatlı tatlı konussan daha iyi olur bence bagirarak sorun çözülmez sadece zarar verirsin kendine
yazık kendine çok fazla içerliyorsun herşeye bu durum zor bir durum daha normal insanlar 1 yıl içinde daha çok tartışırken senin birde çocuk var eşinle yaş farkı çok fazla ailevi bir sürü sorunun var varda var yani....
sil baştan başla herşeye... çocuk için gelince sorun yapıyorsun gidince sorun yapıyorsun de... ki en başta nasıl anlaştınız sonuçta sen bekardın ve bu onun ikinci evliliği...
tatile mümkünse tekgit yada eşinle tek git.
kendi ailevi sorunlarını acil olarak çöz bu senin evliliğine de yansıyor çok belli... en azından sinirleri bile bozuluyor...
evdeki kırık dökük ne varsa at gördükçe sinirlerin bozuluyorsa at gitsin paran olunca yenisini alırsın...
koltukları lekeleri leke çıkarıcılar al bir güzel sil geçer... benim tükenmez kalem lekesi sile sile 2 ay geçti deri beyaz koltukta ki misafir çocuğu yapmıştı...
evine köşelere lavanta keseleri yap as. adaçayı al tütsünü yak ev de kimse yokken soracak bir şeyin olursa dön nasıl yapacağını anlatayım.
evliliğinin devamını istiyorsan geçmişe sünger çek bir dargın bir barışık değil hep iyi olmaya bak...
çocuk meselesi için annesi yada ablasıyla ki kiminle iyi anlaşıyorsan onunla konuş. anlat derdini seviyorum ama biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var de çocuk şimdilerde haftada iki gün gelsin daha ben bile eşime alışamadım inanın çok bunaldım deyin... umarım seni anlarlar onlarda biraz çocukla ilgilenirler...
Allah yardımcın olsun
22 yaşımdayken ben kendim çocuktum! Bence bulunduğun yaş için çok ağır bi evlilik yapmışsın. Yürümeyeceği baştan belliymiş. Çocuklu bi adamla evliliği kaldırabilecek bi kadının evlilik kararını alabilmesi için bile en az 30 yaş olgunluğuna erişmiş olması gerekir. Daha önceki konunu da hatırlıyorum. O zaman da dediğim gibi. Hiç bi şey değişmeyecek. Ya bunun bilincinde olarak ve boyun eğerek evliliğini eşinin istediği yönde devam ettiriceksin (ki bi babanın çocuğuyla sürekli birlikte olmak istemesi ve onu olası bir tehlikeye karşı (bu sen oluyosun, üzgünüm. Yanlış anlama, tehlikeli olduğun için değil, onların gözünde 3. kişi olduğun için) daha doğal bişey olamaz.) Ya da bu evliliği sonlandırıp, kendine, yaşına ve yaşanmışlıklarına daha uygun biriyle hayatını devam ettiriceksin.
Allah yardımcın olsun. Ailen nasıl karşılıyor evliliğini? Bu senin ilk evliliğin mi?
hiç kimse sınanmadığı günahın masuma saymasın kendini.
evlenmeden önce çocuklu bir adamla evleneceğini biliyorsa bile, hiç kimse geleceğini bilemez, göremez. her evlilikte sorun olabilir. eşinin çocuğundan değil de başka bir sebepten de olabilirdi. bu sadece bahane. yani bahane derken sebep o.
ne olur bu konu da üzerine gitmeyelim. çocuk olmayıp kocasıyla anlaşamıyor olabilirdi. ten uyuşmazlığı olabilirdi. gibi gibi.
hayatta neyin garantisi var ki evliliklerimizin olsun.
canım çok zor ya ne olursa olsun senin gösterdiğin özeni hiç bir zaman göremiyeceksin ne yazık ki böyle,seni çok iyi anlıyorum benim eşiminde ikinci evliliği. bizim gibi bakamazlar,çünkü onlar şu an bizim yaşadıklarımızı daha önce yaşadılar,tekrar ediyorlar.bizim de geçiyor mesala bu böyle,kabul etmeden mutlu olamayız.
velayet anne de ise sende tabiki anlayışlı olmalısın
ayda kaç gün sizde
bence çocukla ilgili eşini zorda bırakma
isteklerin gayet normal geldi bana..
eminim çok zordur....
eşin gerçekten anlayışsız...
güzelikle konuşa konuşa ikna edeceksin artık..
yok anlamıyosa güzel dilden anlayacağı bi dil vardır mutlaka...
kusura bakma ama sorunum cocuk degil cocugu seviyorum vs sorunu cozmek icin bunlarin aksini once kendine itiraf etmelisin.
actigin butun konulardan belli sorunun bu oldugu.
esine gelince; aynen kendi soyledigi gibi oz cocugun olsaydi da kizacaktir sana. cunku bazi erkek tipleri boyle malesef.
ben de boyleyim kendim bagiririm oglana esim bagirdiginda kizarimki oz cocugu yani.
bu arada sizde muhtemelen annesinde kaldigindan az kaliyordur cocuk, yani sen ne kadar disiplin etmek icin yapsanda cocuk zamanla senden nefret etmeye baslayacak.
cunku diger herkesten gordugu muameleyi normal senin gosterdigini de kotu bulacak.
bu sebeple birak egitimini anne babasi yapsin. sen seni rahatsiz edecek seyler yapmasina elinden geldigi kadar engel ol yeter.
Ayda mi.. haftada 4 gün bizde
ben çocucğa da çok üzüldüm
mutlaka hissediyordur
istenmediğini
diğer evdede bu şekilde ise
yazık günah
Cocuklu bir adamla evlenirken biliyordun da ne demek? Cocugu kAbul etmek cok guzel birdey seviyorsan edersin, ama adam økuzse asil sorun o.seni anlayabiliyorum onemli olan cocuk degil ki zaten olsa evlenmezdin sanirim sorun kocanin bunu anlamamasi...yani biraz yalniz kalmaya ihyiyacinizin oldugunu bunu guzel dille anlat bence.eger duzgun kelimeleri secersen seni anlayacagini dusunuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inan sadece oyle yaptığımda da esim çocuğu benimsemiyiaun sevmiyosun gibi kaptise giriyo iyice şaşırdım
haftada 4 gun sizdeymis. o halde 5 gun yapin madem sadece haftasonlari annesinde kalsin. boylece istediginiz etkiyi saglarsiniz. haftasonu da basbasa kalmis olursunuz esinizle.
bakin eger basarili olsaydiniz 1 yilda epey yol katetmeniz lazimdi. ama cocuk hala sizi takmiyor.
Tsk edrim yazdiklarimiz icin..amin..kırılanlari atiyrm zaten..ben derdimi anlatmaya çalıştıkça daha cok üstüme geliyorlar herkes sanki ben koleymisim gibi davranıyor...çok Biktirdilar..eşime anlatiyrm oda anlamiyr beni çok sabit fikirli...denemk icin bende çocuk doğurmak istiyrm madem hiç bi şekilde başbaşa kalamicaz bende doguriyiMdedim olmaz dedi cokzoruma gitti...
Konusmadan anlatamazsiniz derdinizi, bence en guzeli konusup icini dokmek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu karmaşaya sakin ama sakin çocuk yapma'!!!!!
İnanın böyle olacağını tahmin bile etmiyrdiEsim cokçok çok değişti..ben sanki gözüne batiyrm veya soyle soluyim ben ona Tamm dersem iyi ama ters düştüğümüz an canavarlasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?