- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
birde sana şiddetmi uyguladıbu adamla hayatını mahfetme daha çok gençsin. neler çıkacak karşına. boşan kaç kurtul bir işe giryazık etme kendine
bence anneni de çok düşünme kıymaz anneler dön annenin kucağına. ayaklarının üzxtünde durup bir işe girince istersen ayrı eve çıkarsın
yada bir müddet bu evde kalıp işe girip sonra ayrılabilirsin. aman diyim bu adamdan çocuk yapma
Allah yardımcın olsun zor durum ben 32 yaşındayım bi evlilik geçti başımdan benzer bi durum başımda ve şu an kararsızım çocuk 10 yaşında olmasına rağmen sen bir karar vermişsin ve hatalı bir kararmış ne olmuş dünyanın sonu değil ki en güzeli dediğin gibi bir işi bulup hayatını düzene koyduktan sonra boşanman bu adamdan daha kaç yaşındasın ki bu günlerde geçer ve burada çocuğu olduğunu bilmiyor muydun diyenlere de hiç aldırış etme sonuç olarak sen adamın çocuğu ile yaşama sartıyla evlenmemişsin annesi hayattayken ne bu böyle ayın 20 günü yanın da oldu ben mi doğurdum bana ne hiç takma kafanı inan hepsi düzelir hiç yaşamamışa dönersin tez vakitte inşallah
o zaman uygun bi iş araştır Allah büyük belli olmaz öyle bi iş ayarlayınca bir iki aylığına ailenin yaına gidebilirsin sanırım o arada hayatını düzene koyarsın sıkma canını inan değmiyor yaşadığın olumsuzluklar böyle herşeye negatif bakmana sebep olmuş şu an ki ruh halin sağlıklı değil çaresiz değilsin bi silkelen kendine gel
Kocamu arayıp agzima geleni sayıp al evinide çal başına diyip çıkıp gidesim var..pskolojimi herşeyimi bozdu ya insanlıktan çıktım...
haklısın valla iyi bile çekiyosun.
sakin ol keskin sirke küpüne zarar haklısın ne yapsan da haklısın ama sen şu an kendi çıkarın açısından bakman lazım olaylara hiç belli olmaz sen önemsemediğin ve kendi hayatını kurmaya çabalarken bakmışsın öküz eşinin aklı başına gelmiş vs vs hayat çok sürprizlere gebe çok gönülden diliyorum şu mübarek günler hatrına allah gönlünü ferahlığa kavuştursun
Nasıl bı ıs bakıyorsun evlerde yatılı temızlık ıslerı var.Kalacak yer sorunun da otomotık hallolur.Iyı bır aıle araştırılır,bulunur.Ne dersın
ya bacım sen dünde açmışsın ya bir konu daha çok üzülüyorum senin durumuna
dolmuş dolmuş taşmışsın artık elalemin sıpasına bakmak zorundamısın kıymetinde bilinmiyor üstelik hakaret şiddet mutsuzluk ne ararsan var maşallah erteleme bence artık bişeyleri faaliyete geçirmenin vakti çok önceden gelmişte geçiyo bile gencecik kızsın ömrünü çürütme sanada yazık o acımaz sana sen acı kendine
Kocam oyle fatzetmeme sebep oldu..
O zaman bunu nasil garipsemediginize sasiriyorum ben de... Cocugunu kenara atacakmis gibi olan adam beni niye umursasin diye bir dusunce akliniza gelmedi mi?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Esimde babalık içgüdüsünun i si yok...çok bencil bana karşı iyice değişti herkese merhametli saygılı bana tam tersi
Suan evde otutuytm sadece ortalığı topladım cocik istediği gibi oynuyor kırdığını döktüğünü hiç ellemicem toplayıp kenara koyucam.hiç bisy yapasim gelmiyor akşam içinde yemek yaparmiym bilmiyrm zaten gelip gidicek gecenin bir yarısı gelicek...artık hiç birvsekilde umursamicam..onun öfkesi gecip yanastiginda da yüz vermicem isterse yine laf etsin yime sesimi cikarmicam..ortam biraz yatisimca çalışmak istediğimi dileyip calisicam biraz kendimi dogrultuncada yol vericem...ilk kez bu kadar kararliyi. Evlilik böyle olmaz çünkü evlilik bu demek değil...koca olmak bu değil..
Bakın ben ne çocuğunu kenara atsın bakmasın demiyrm ki çocukla ilk başlarda hiç ilgilenmiyordu ben kıza kıza çocukla artık ilgili...benim kızdığım esimin tavırları zaten bende bilincindeyim çocuğunu veya anasını babasını atan insandan kadında olsa erkekte olsa hayır gelmez benim derdim eşimin tavırları bakın hiç bir sayfada çocuğa bakıyorum diye dert yanmadim..gerçekten benim dedim başka
Bu da ilginc, herkese merhametli, saygili ama size degil. Siddet de olmus... Bu gencecik yasta cocuklu, kendinizden o kadar buyuk bir adam...kocanizin maddi durumu mu iyiydi? Nesi akliniza yatti da evlendiniz merak etmeden duramadim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
tabiki evlilik bu değil canım mutlu evlilik böyle olmaz bak canım ben ebeyim 2 güne bir nöbete giderim eşim gece yarısına kadar konuşmak ister artık kulaklıkla konuşuyrm hem işimi yapıyrm ertesi gün akşam işten eve gelir nekadar özlediğini belirtir devlet memuru olsana hayatta çalıştırmam seni diyo zaten yani normal bir evlilik böyle olur eşler birbirini sever özler küfür,şiddet olmaz.
saygı sevgi bitmişse bir evlilikte dahada sürdürmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?