bu evlilikten biktimmm....

konu sahibi olmadigim halde son noktasina kadar okudum. kelimeleriniz ne kadar ozenli ne cok anlam barindiriyor 24 yasindayim nisanliyim ve kendime paylar cikardim.dört yas çocuğu uzerindeki izlenimlerinizi kendi yigenlerimle kiyasladim tesekkur ederim... sevgiyle kalin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya benim anlamadığım annesi olan bir çocuğa niye ayın 20 günü siz bakıyosunuz ne biçim bir anne o öyle. insan kıyamaz ya sonuçta siz daha 22 yaşındasınız bence başından savmış size bırakmış oh siz büyütün bakın oda anneyim diye gezsin ortalarda. hani anne vefat eder falan ozaman farklı eşinişzle severek evlenmediniz heralde yaşınız çok küçük genç kızlığınızı yaşayamadan evlilik sorumluluğu ve 4 yaşında bir çocuk sizi bıktırmış tabi doğal olarak.hatalar başta yapılmış sizi kaale alan yok yani eşiniz dahil.yapmanız gereken eşinizle konuşarak çözmek surat asmak ağlamak bunalıma girmek innaki çare değil. konuş anlat ama sabırla bağırmadan kavgasız gürültüsüz.eşle iletişim çok önemli 6 yıllık evliyim ve ancak iletişimi sağladık ilk yıllar kavgalar çok oluyor inşallah aşarsın bunları ama kendini ezdirme derim herşeye eyvallah dersen yılrca öyle gider tatlım sabırla eşine isteklerini anlat pes etme.........

Yazdiklariniz icin çok çok tsk ederim...çocuğa elimden gelenin en iyisini yapıyorum çocuğa dair en ufak sıkıntım yok benim sıkıntım esim çok anlayissiz bencil:'''(

Esimde babalık içgüdüsünun i si yok...çok bencil bana karşı iyice değişti herkese merhametli saygılı bana tam tersi

Seratonin,sen yaz,biz okuyalım.
Ne kadar duru ve samimi anlatımın var.

Dün konuştum tatlı bi dille çok ilgisizlestin ben çok uzuluyorm benimde hatalarım var falan dedim ayrıca çocuğa üvey anneymisim gibi davranıyorsun dedim açtı ağzını yumdu gözünü herşeyin hatası bendeymis ben hataliymisim obyuzden böyle davraniyormus be serfsizligim kaldı başka bişey çok kırdı:'(

Eşimle konuşmuyorum ve artık nereye gidebilirler nasıl başımın çaresine bakarım düşüncesindeyim...suan çocuk bizde...dün gece esim gece yarısı geldi kendi yemeğini koydu yedi..geldi yatti.ben uyumuyorm uyuyo gibi yaptım bakalım ne yapacak diye..sabhta erkenden kalktı gitti bende sadece kapıyı kapattım arkasından..içim içimi yiyor acayip bıktırdı böyle bi gerede varamayacagiz..ama ben tahmin ediyorum bi kaç gib sonra öfkesi geçince gelip sirnasicak ve ben istemeyince yine kizicak

polyanna....
devam et bakalım nekadar sürdürebileceksin

Üniversiteyi bıraktım.açıköğretim okuyrm..ailem yanımda değil su lanet olasi dünyada tekim..gidicek hiç bir yerim yok ya nasıl bi hayat ya bu bana ya :'''(

herhangi bişey mezunu olsaydın diploman yeter sana al çık evden girersin bir işe diyecektim ama değilmişsin
ama sende çok iyi biliyosun böyle bir ömrün geçmeyeceğini ne yapsan acaba:44:

herhangi bişey mezunu olsaydın diploman yeter sana al çık evden girersin bir işe diyecektim ama değilmişsin
ama sende çok iyi biliyosun böyle bir ömrün geçmeyeceğini ne yapsan acaba:44:

Suan sinir krizi geçirmek üzereyim..allah hepsinin belasını versin canımdan bezdirdiler isyana surukluyolar kocamdan da annemden de nefret ediyorum artik

Siz kocanizla evlenirken onu cocuksuz farzetmissiniz. Evet hersey cocuga gore ayarlaniyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu sadece kinustularimiz daha ilk aylar tokatta yedim teknede allah belasını versin ya :'''''(

birde sana şiddetmi uyguladı bu adamla hayatını mahfetme daha çok gençsin. neler çıkacak karşına. boşan kaç kurtul bir işe giryazık etme kendine

bence anneni de çok düşünme kıymaz anneler dön annenin kucağına. ayaklarının üzxtünde durup bir işe girince istersen ayrı eve çıkarsın

yada bir müddet bu evde kalıp işe girip sonra ayrılabilirsin. aman diyim bu adamdan çocuk yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…