Bunları yapmaya devam ettiğimi söylemedim ki zaten. Dediklerinin hiçbiri yapılmıyor şu anda. Cevap vermediğimi de söylemedim merak etme karşılığıno alıyor o. Sorun bunların hiçbirini umursamamasıSorry kardesiM ama niye ağzının payını vermiyorsun. Yok küfür ediyorda, kalp kiriyorda. Ağzından burnundan getirirdim. Ne bulaşık, ne yemek, ne kıyafet öyle adamlara. Seksten hiç bahsetmiyorum. Ruhumu oksamayan insana neden bedenimi oksatayim. Biraz bir duruşunuz olsun.ailelere niye anlatiyorsunuz. Esiniz çocuk mu biri gelip kulağını ceksin? Sorun size saygısızca davranan herife hala eşlik yapmanizda. Siz böyle devam ederseniz değişmeye ne gerek var. Cocuk konuya hic girmiyorum. Her çocuk mutlu bir yuva hak eder. Doğmuş olsun, olmasin bu fark etmez
Çocuğunuzun her dediğini yapiyor musunuz ? O yasta kardes istemeyen cocuk var mi ?Niye 2.çocuk diye soranlara cevabım: kızım kardeş eksikliği hissediyordu. Tek kalmasını istemedim. Sadece sebep bu. Yoksa onu çok sevdiğimden değildi.
Mesela bir psikiyatrist bu tani icin 11 yil okur ama kk kadinlari oyle mi ?Evet esiniz narsist. Narsistle bas etmeyle ilgili kitaplat var tavsiye ederim. Madem bosanamiyorsunuz kendinize deger vermekle ise baslayin, adami umursamayin ondan ilgi beklemeyin. Kendinize ve cocuklariniza odaklanin
Hıc kimse niye cocuk yaptın dememısAllah gül gibi iki cocuk vermis maasinda var
Bu anenbaba beraber yasayip çocuk büyütecek masalindan sikildim ben.birkadin maasi olduğu surece çocuğuna bakar
Birde niye cocuk yaptın diye elestirenlere de kızıyorum.birdaha evlilik düşünmeyen ortayas üstü kaidn icin çocuk nimet hemarkadas hem biramac
Zaten belliyas üstü cocuk isteswnde yapamiyorsun.paran varsa çocuğuna bakarsın da yetesinde.
Cözdük evet, cogu kadin bir narsistle evli cunku.Mesela bir psikiyatrist bu tani icin 11 yil okur ama kk kadinlari oyle mi ?
2 cumlede bakin çözdü hemen esinizi !
Cografya kaderim gerçekten.Cözdük evet, cogu kadin bir narsistle evli cunku.
Cogu kadın onları sevmeyen adamlarla evlı bana kalırsa.Cözdük evet, cogu kadin bir narsistle evli cunku.
Birde niye cocuk yaptın diye elestirenlere de kızıyorum.birdaha evlilik düşünmeyen ortayas üstü kaidn icin çocuk nimet hemarkadas hem biramac
Şu düşüncenin mantıklı bir tarafı var mı?Niye 2.çocuk diye soranlara cevabım: kızım kardeş eksikliği hissediyordu. Tek kalmasını istemedim. Sadece sebep bu. Yoksa onu çok sevdiğimden değildi.
Ben kimseyi hedef almadim evlilik kismettirHıc kimse niye cocuk yaptın dememıs
İkinciye hamileyim artık hıc bosanamam dedıgı ıcın, ikinciyi sızı sevmeyen Sızınde Sevmedıgınizi soyledıgınız adamla neden yaptınız demısler.
Aynen oyle. Sevgisiz saygısız evliligi inatla surdurmek sacma sıze katılıyorum.Ben kimseyi hedef almadim evlilik kismettir
Nasibtir illa sonuna kadar gidecek diye birsey yok.valla ben cocugu nasib gördüm çalışan bayan iicn zor degil ama inatla surdurmek evlilik sacma
ben oyle düşünmüyorum size saygi duyarimHer çocuğun mutlu bir ortamda büyümeye hakkı var. Konu sahibi belki düzeliyoruz diye yaptı. Ama burda kaç sefer "evliliğim b* ama hamileyim" diye okuyoruz. Sırf egoistliktir o durumda o zaman o çocuğu yapmak! Başka amaçlar bulsunlar kendilerine.
Öğretmen olduğum için o kadar çok boşanmış aile çocuğu gördüm ki..ve hepsinin gözlerinde gördüğüm aynı eksiklik hissi. Davranış bozuklukları. Farklı problemler.. hayatlarına çok sağlıklı devam ettiklerini mi sanıyorsunuz siz. Ben bu noktada sadece kendimi düşünemem. Sorun cesaretli olmak kendine yetmek falan değil. Yoksa bu konuda özgüvenin de imkanım da var çok şükürAllah gül gibi iki cocuk vermis maasinda var
Bu anenbaba beraber yasayip çocuk büyütecek masalindan sikildim ben.birkadin maasi olduğu surece çocuğuna bakar
Zaten belliyas üstü cocuk isteswnde yapamiyorsun.paran varsa çocuğuna bakarsın da yetesinde.
Sorun tamda bu, cesaretli olmamak.Öğretmen olduğum için o kadar çok boşanmış aile çocuğu gördüm ki..ve hepsinin gözlerinde gördüğüm aynı eksiklik hissi. Davranış bozuklukları. Farklı problemler.. hayatlarına çok sağlıklı devam ettiklerini mi sanıyorsunuz siz. Ben bu noktada sadece kendimi düşünemem. Sorun cesaretli olmak kendine yetmek falan değil. Yoksa bu konuda özgüvenin de imkanım da var çok şükür
ben oyle düşünmüyorum size saygi duyarim
Evlilik duzelsin diye cocuk yapilmaz
Ama musmutlu evlilik hayali diye yillarca beklemek olmadi diye cocuk yapmamak da sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?