Bu evlilikten umudum kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunları yapmaya devam ettiğimi söylemedim ki zaten. Dediklerinin hiçbiri yapılmıyor şu anda. Cevap vermediğimi de söylemedim merak etme karşılığıno alıyor o. Sorun bunların hiçbirini umursamaması

Evet esiniz narsist. Narsistle bas etmeyle ilgili kitaplat var tavsiye ederim. Madem bosanamiyorsunuz kendinize deger vermekle ise baslayin, adami umursamayin ondan ilgi beklemeyin. Kendinize ve cocuklariniza odaklanin

Niye 2.çocuk diye soranlara cevabım: kızım kardeş eksikliği hissediyordu. Tek kalmasını istemedim. Sadece sebep bu. Yoksa onu çok sevdiğimden değildi.
Çocuğunuzun her dediğini yapiyor musunuz ? O yasta kardes istemeyen cocuk var mi ?
Kendinizi kandirmayin bari belki hamilelik, bebek esinizi size yaklaştırır umudu ile yapmışsınız

Evet esiniz narsist. Narsistle bas etmeyle ilgili kitaplat var tavsiye ederim. Madem bosanamiyorsunuz kendinize deger vermekle ise baslayin, adami umursamayin ondan ilgi beklemeyin. Kendinize ve cocuklariniza odaklanin
Mesela bir psikiyatrist bu tani icin 11 yil okur ama kk kadinlari oyle mi ?
2 cumlede bakin çözdü hemen esinizi !

Allah gül gibi iki cocuk vermis maasinda var
Bu anenbaba beraber yasayip çocuk büyütecek masalindan sikildim ben.birkadin maasi olduğu surece çocuğuna bakar
Birde niye cocuk yaptın diye elestirenlere de kızıyorum.birdaha evlilik düşünmeyen ortayas üstü kaidn icin çocuk nimet hemarkadas hem biramac
Zaten belliyas üstü cocuk isteswnde yapamiyorsun.paran varsa çocuğuna bakarsın da yetesinde.

Çocuk düşündüğümüz dönem bir umut bişeyleri yoluna koyduğumuzu sandığım dönemdi. Sanki değişmişti artık iyi bir eş olma sinyalleri alıyordum. Sonradan yaşanılan olaylar ufak tartışmalar sonrası tekrar eskiye dönülmesi vs hayal kırıklığı oldu

Hıc kimse niye cocuk yaptın dememıs
İkinciye hamileyim artık hıc bosanamam dedıgı ıcın, ikinciyi sızı sevmeyen Sızınde Sevmedıgınizi soyledıgınız adamla neden yaptınız demısler.

Cift terapisinin faydasi olabilir. Insan her donem her yasta sevgi ilgi bekliyor dogrusu.sizi cok iyi anliyorum. O da olmayinca ha evli olmussunuz ha olmamissiniz. Onu bile gostermek erkeklere zor geliyor.

Cözdük evet, cogu kadin bir narsistle evli cunku.
Cogu kadın onları sevmeyen adamlarla evlı bana kalırsa.
Sadece karısına sevgisiz davranıp, saga sola sevgı sacıyorlar. Konu sahıbının ki de öyleymiş mesela.

Beni sevmiyoru kabul etmektense hasta narsıst demek daha kolaya geliyor.

Birde niye cocuk yaptın diye elestirenlere de kızıyorum.birdaha evlilik düşünmeyen ortayas üstü kaidn icin çocuk nimet hemarkadas hem biramac

Her çocuğun mutlu bir ortamda büyümeye hakkı var. Konu sahibi belki düzeliyoruz diye yaptı. Ama burda kaç sefer "evliliğim b* ama hamileyim" diye okuyoruz. Sırf egoistliktir o durumda o zaman o çocuğu yapmak! Başka amaçlar bulsunlar kendilerine.

Niye 2.çocuk diye soranlara cevabım: kızım kardeş eksikliği hissediyordu. Tek kalmasını istemedim. Sadece sebep bu. Yoksa onu çok sevdiğimden değildi.
Şu düşüncenin mantıklı bir tarafı var mı?

Birbirinize saygınızın, sevginizin olmadığı evliliğinize ikinci çocuk istemek o çocuklara da haksızlık. Kızınızın bir kardeşe değil güzel bir aile ortamına ihtiyacı var.

Onu sağlayamadıysanız en azından yeni bir çocukla yaşadığınız zorlukları ikiye katlamanin hicbir anlamı yok.

Bazı kadınları anlamak çok güç gerçekten.

Hıc kimse niye cocuk yaptın dememıs
İkinciye hamileyim artık hıc bosanamam dedıgı ıcın, ikinciyi sızı sevmeyen Sızınde Sevmedıgınizi soyledıgınız adamla neden yaptınız demısler.
Ben kimseyi hedef almadim evlilik kismettir
Nasibtir illa sonuna kadar gidecek diye birsey yok.valla ben cocugu nasib gördüm çalışan bayan iicn zor degil ama inatla surdurmek evlilik sacma

Ben kimseyi hedef almadim evlilik kismettir
Nasibtir illa sonuna kadar gidecek diye birsey yok.valla ben cocugu nasib gördüm çalışan bayan iicn zor degil ama inatla surdurmek evlilik sacma
Aynen oyle. Sevgisiz saygısız evliligi inatla surdurmek sacma sıze katılıyorum.

ben oyle düşünmüyorum size saygi duyarim
Evlilik duzelsin diye cocuk yapilmaz
Ama musmutlu evlilik hayali diye yillarca beklemek olmadi diye cocuk yapmamak da sacma.

Öğretmen olduğum için o kadar çok boşanmış aile çocuğu gördüm ki..ve hepsinin gözlerinde gördüğüm aynı eksiklik hissi. Davranış bozuklukları. Farklı problemler.. hayatlarına çok sağlıklı devam ettiklerini mi sanıyorsunuz siz. Ben bu noktada sadece kendimi düşünemem. Sorun cesaretli olmak kendine yetmek falan değil. Yoksa bu konuda özgüvenin de imkanım da var çok şükür

Sorun tamda bu, cesaretli olmamak.
Sadece Bosanmıs ailelerin cocuklarının gozunun ısıgı sönmüyor.
Annesi sevilmeyen sureklı anneyle babanın kavga ettıgı, sohbet dahi etmedıgı evlerde büyüyen cocukların da gozundeki ısık sonuyor.
Ogretmen degılım ama biraz bılıyorum bu konuları.

ben oyle düşünmüyorum size saygi duyarim
Evlilik duzelsin diye cocuk yapilmaz
Ama musmutlu evlilik hayali diye yillarca beklemek olmadi diye cocuk yapmamak da sacma.

Eh o zaman evlilik bitince de kimse "iki çocuğum var onun için bosanamiyorum" diye ağlamayacak. Herkes kendi yaptığı yatağında yatar. Ama çocukların günahına da girilmemeli. Bizim toplumda medenice ayrılıp çocuk yetiştiren çift çok nadir görüyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…