Bu fetiş işi ne iş ya?

Koltuk adı ilginç tabi :) Hoşuma gidip gitmediği apayrı bir konu tabi :) Ama ben olayın nasıl vuku bulduğunu, birden bire nasıl ortaya çıktığını merak ediyorum doğrusu.

eşim bendeki benim ıyy diyebileceğim her yeri seviyor ayırt etmiyor..
benim çok garibime gidiyor bu durum ama bi arkadaşında dediği gibi hoşumada gitmiyor değil hani sonuçta tiksinmiyor

Fetişistlik insana bak iğrenmiyor havası verse de çok hastalıklı durumlar duydum bunun hakkında.
Pek ilgimi çekmedi, uzak olsunlar

Herhangi bir şeyimden tiksinmeyi düşünüyorsa buyursun bakalım neler oluyor

Koltuk adı ilginç tabi :) Hoşuma gidip gitmediği apayrı bir konu tabi :) Ama ben olayın nasıl vuku bulduğunu, birden bire nasıl ortaya çıktığını merak ediyorum doğrusu.

bakımlı olmak her zaman iyidir diyelim :) normalde bizim bile bazen karşımızdaki kadının eli ayağı bakımlı olduğunda dikkatimizi çekiyosa (tabi erkekler gibi değil ) erkeklerde de böyle bi beğeni ortaya çıkması normal

benim köpeğimden daha fetişi yok herhalde....çoraplarla oynamaktan zevk alıyor...

ayak yalamaya bayılıyor...her gelenin ayaklarına dil atmazsa deliriyor

tam bir ayak hastası...

O yönelime prim verip renk getirmekte bir sakınca yok mu diyelim öyleyse.

Bir de şöyle bir yönü var işin; medyada, sinemada vs. genellikle erotizmi çağrıştırmak için çıplak ve bakımlı kadın ayağı kullanılmakta. Bu da erkek milletinin bilinçaltına işlemiş olabilir

Benim birkaç ayak fetişi erkekle ilişkim oldu, açıkcası sıkıntı yaşamadım, hatta ayak bakımını bana sevdirdiler... Ayağında ilişkilerde önemli bir organ oldugunu öğrendim...

ya birde yazın ayaklarıma bakmıyorlar mı bayılıyorum o bakışlara

Kadın ayağı kibardır, güzeldir bi de bakımlıysa daha da güzelleşir Fetiş bana normal geliyor. İnsan herhangi bi bölgeyi beğenip, ilgi duyabilir.. Bu kişi insanın sevdiği veya kocasıysa gayette doğal ve güzel. Sakıncası yok yani

Offf benimde en sevmediğim yer ayaktır. Kimsenin ayağına bakamam. Çok uzun seneler sandelet bile giymezdim ayaklarım gözükmesin diye. Garip bir duygu. Son zamanlarda sandalet giymeye başladım. Ama biri ayağıma bakınca hemen gizlemeye çalışırım. Oysa güzeldir ayaklarım. Bakımlıdır da. Yani kim görse beğenir ama ben hiç hoşlanmıyorum. O yüzden beğenenler de çok tuhafıma gidiyor ya

Aslında neden tuhaf geldiğini anlayamıyorum arkadaşlar, ayaklarınızı göstermede bi sakınca olmamalı benim kendi fikrim, saklamaya ne gerek var o güzellikleri...

Bayaadır foruma girememiştim ilginç yazılar gelmiş. Bu konuyu unutmuştum doğrusu artık ilginç bulmuyorum :)

Hic ayaklara ilgim yoktur.
Ama şöyle ton ton bebis ayaklarini isirasim gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…