- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Yaklaşık 5 aydır bekliyorum. Sabrım kalmadıKendisi olamaz demiş zaten. Bence bekleyin. Aranızda bir şey olacaksa bile erken davrandığınız için olmaz. Zaten belli ediyormuşsunuz. Bence biraz rahatlayın. İnsanlara belli edecek kadar kıskanmak falan hoş değil...
Beni üzdüğünün farkında değildir belki de. Ben itiraf eder etmez bir daha konuşmayacağız zatenYa bu kişi sizi sürekli olarak üzüyor?
Neden bu enerjinizi sömüren, sizi negatif düşündüren, aşağılık hissettiren herifi dünyanızda tutuyorsunuz anlamadım ki!
Söyleseniz cevap belli... Göze alıyorsanız söyleyin ama yapmayın derim...Yaklaşık 5 aydır bekliyorum. Sabrım kalmadı
Ya bırakın Allah aşkına ya.Beni üzdüğünün farkında değildir belki de
Mantıklı olan yapmayıp unutmam. Ama yapamıyorum artık çenemi tutamamaya başladım. Mantığım devre dışı kalıyor kendimi durduramıyorumSöyleseniz cevap belli... Göze alıyorsanız söyleyin ama yapmayın derim...
Haklısınız. Peki sizce ne yapmalıyımYa bırakın Allah aşkına ya.
O da aptal değil siz de.
Bal gibi farkında.
Beğenilmek sevılmek herkesın hosuna gıder ozellıkle erkeklerın kıcını kaldırır.
Bence kendınıze gelın lutfen.
Kesinlikle öyle kız asla izin vermezBen söylerim ne olursa olsun ayrıca günde 2 saat konuşmalar falan sevgilisi oluncaya kadar ni sevgilisi olsun bakim görebilir misin duyabilir misin kız izin vermez zaten
Haklısınız bunun için de çabaladım yapamadım. Ben de çok alışmışım koparamadım arkadaşlığıadam tahmin etmiş
açılmanızı istemediği için de yolunu yapıp olamaz vs demiş
gerek yok bence
adamın yarın öbür gün sevgilisi olursa günde 2 saatlik alışkanlığınız sevgilisine döner üzülürsünüz
yavaş yavaş arkadaşlığınızı koparın,çok gereksiz bir arkadaşlık
Haklısınız. Peki sizce ne yapmalıyım
Şimdi şöyle ki ben açılmasam bile adam bu ay sonu memleketine dönüyor. Memleketinde çok çalışıyor ve okul bitti zaten bu ay sonu hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Haklılık payınız var ben olsam ben de öyle düşünürdüm ama söylemesem bile yine de hiçbir sey eskisi gibi olmayacak okul bitti çünküHepimiz biliyoruz ki söylemeyeceksiniz. Onu tamamen kaybetmemek adına hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edeceksiniz. Buraya da canınız sıkıldığı için, dertleşmek için konu açıyorsunuz yoksa size verilen tavsiyeleri dinlemiyorsunuz bile.
Birkaç gün sonra kusura bakmayın ben yine açılamadım ama kaldığımız yerden devam edeceğiz diye bir açıklama yapacaksınız...
Hahahah darısı başıma demek isterdimBu arada arkadaş ayağını çok gördümhadi sen açılmadın saklıyorsun ben açıldım ve sürekli reddedildim biz arkadaşız dedi hep şimdi ne oldu yanımda horluyor kocacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?