Bu fikri başımdan atabilmirem

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Duramıyorum çenemi tutamıyorum.
Defalarca vazgeçtim, defalarca yeniden karar verdim. Tek bir cümlesinden umutlandım, bazen de tek bir kelimesiyle yıkıldım vazgeçtim.

Çevremizdeki insanlar fark etmiş, lonely seni çok fazla sahipleniyor seviyor demiş. O da öyle bir şey olamaz demiş. Bunu bana anlatıyor. Ben de "tabi öyle bişey olamaz karizmanı çizdim benimle anılmak istemezdin kusura bakma" dedim. Bu sefer de isterlerse evli sansınlar onlar umrumda değil ama sen cidden beni çok kıskanıyorsun dedi. Tabiki de rahatsız oluyorum ama sana değer verdiğimden bir şey demiyorum senin de fıtratın bu öyle kabul ettim dedi. İnsanlara öyle bir şey olamaz demiş falan filan. Canım yanıyor. Neden olamaz çok mu çirkinim..

Artık hayallerimde yer bulmaya başladı. Onsuz konuşmadan duramıyorum ki o da bana çok alışık günde 2 saat telefonda konuşuruz. Sosyal medyada yazisiriz whatsappda yazisiriz ondan hariç 2 saat bi de sesli konuşma.

Bi yandan da olan olmuş söyleyeceğim artık diyorum. Kendimi artık frenleyemiyorum. Reddedileceğimi ve bir daha konuşmayacağımızı göze aldım. Ben onun ilerde biriyle sevgili olduğunu dinlemek istemiyorum. Başka bir kadını bana anlatsın istemiyorum duymak istemiyorum. Bir tarafım da gururunu ayaklar altına alma yapma diye bağırıyor bir tarafım da eeh yeter nolcaksa olsun en azından konuşmazsınız da unutursun diyor.

Şimdiden kendimi onsuzluğa alıştırmaya başladım. Çok canım yanıyor. Bunu itiraf etmesem daha iyiydi belki en azından gururum incinmezdi ama bunu düşünmeden edemiyorum. Her gün aklımda açılmak var eskiden böyle değildi.

Ne yapmalıyım sizden başka kimseye danışmak istemiyorum çok da korkuyorum

Yaklaşık 5 aydır bekliyorum. Sabrım kalmadı

Ya bu kişi sizi sürekli olarak üzüyor?
Neden bu enerjinizi sömüren, sizi negatif düşündüren, aşağılık hissettiren herifi dünyanızda tutuyorsunuz anlamadım ki!
Beni üzdüğünün farkında değildir belki de. Ben itiraf eder etmez bir daha konuşmayacağız zaten

adam tahmin etmiş
açılmanızı istemediği için de yolunu yapıp olamaz vs demiş
gerek yok bence
adamın yarın öbür gün sevgilisi olursa günde 2 saatlik alışkanlığınız sevgilisine döner üzülürsünüz
yavaş yavaş arkadaşlığınızı koparın,çok gereksiz bir arkadaşlık

Ya bırakın Allah aşkına ya.
O da aptal değil siz de.
Bal gibi farkında.
Beğenilmek sevılmek herkesın hosuna gıder ozellıkle erkeklerın kıcını kaldırır.
Bence kendınıze gelın lutfen.
Haklısınız. Peki sizce ne yapmalıyım

Haklısınız bunun için de çabaladım yapamadım. Ben de çok alışmışım koparamadım arkadaşlığı

Hepimiz biliyoruz ki söylemeyeceksiniz. Onu tamamen kaybetmemek adına hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edeceksiniz. Buraya da canınız sıkıldığı için, dertleşmek için konu açıyorsunuz yoksa size verilen tavsiyeleri dinlemiyorsunuz bile.
Birkaç gün sonra kusura bakmayın ben yine açılamadım ama kaldığımız yerden devam edeceğiz diye bir açıklama yapacaksınız...

Haklısınız. Peki sizce ne yapmalıyım

Onu yok etmelısınız dunyanızdan zor da olsa.
Sızı uzdugunun farkındayım ve benım de bır sure boyle bırı yasamıma dahıldı psıkolojımı bozdu agzıma gelenı saydım ve bıtırdım onu. Sonra kendı geldı ama bıten bıtmıstır.
Boylelerıyle zaman harcamayın ve sız guzelsınız bunu bılın.

Şimdi şöyle ki ben açılmasam bile adam bu ay sonu memleketine dönüyor. Memleketinde çok çalışıyor ve okul bitti zaten bu ay sonu hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Haklılık payınız var ben olsam ben de öyle düşünürdüm ama söylemesem bile yine de hiçbir sey eskisi gibi olmayacak okul bitti çünkü

Bu arada arkadaş ayağını çok gördüm hadi sen açılmadın saklıyorsun ben açıldım ve sürekli reddedildim biz arkadaşız dedi hep şimdi ne oldu yanımda horluyor kocacım
Hahahah darısı başıma demek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…