Bu fikri başımdan atabilmirem

Birsey hissetmeyen adam gunde iki saat konuşmaz. Size ilgisi yoksa bu muhabbet neden? Söyleyin rahatlayın. Boşuna umitlenmemiş, canınizı sıkmamış olursunuz.
Ya nerden çıkıyor bunlar anlamıyorum, bana birşey hissetmeyen benim de hissetmediğim arkadaşlarım var pekala konuşuyoruz gün içinde, her hareket aşka bağlanmamalı bu konu özelinde söylemiyorum sadece arkadaşça da konuşabilir iki farklı cinsiyet.

Çakala bak. Duygularını biliyor ama iyi anlaştığı ve etrafında pervane olan birini kaybetmek istemediği için de ayak yapıyor. Ne şiş yansın ne kebap yani.
Tam soğuyacak adam aslında.
Bu ay sonunda şiş de kebap da yanacak

Biraz stratejik davranın.Kendinizi geri çekin,o aradığı zaman açmayın.İşim vardı,meşgüldüm diyin.Size yazdığı zaman hemen cevap vermeyin, çevrimiçi olup birkaç dk sonra cevap verin.Merak etsin kiminle konuştuğunuzu.Onunla ilgili meseleleri merak Edip sormayın.Eğer size ilgisi varsa bu davranışlarınız karşısında şaşırır,sizi kaybetmemek için o adım atar yok eğer sizi kaybetmemekten korkmuyorsa o da sizden uzaklaşır.Sizi kaybetmekten korkmuyorsa sizde onu kaybetmekten korkmayın.

Çok güzel tavsiyeler teşekkür ederim ama vakit kalmadı

Beni üzdüğünün farkında değildir belki de. Ben itiraf eder etmez bir daha konuşmayacağız zaten

Kabak gibi farkinda herseyin.Egolarini oksuyorsun.Yapma.Olsaydi coktan olurdu bu iliski.Kendine yazik ediyorsun bence.Uzaklas.Bir insan neden 2 saat telefonda konussun.Ego tatmininden baska birsey degil.

Gün içinde konusmak ayrı birsey. Gunde 3 arkadasınızla 2 saat konuşsaniz başka iş yapmamanız gerekir.

bu kıskanma meselesi ne?
örnek verirmisin?
çocuğun arkadaşken bile rahatsız olduğu kadar.
sevgili olsak geçinemem ben diye mi düşünüyor acaba?
Başkalarıyla -ozellikle hemcinslerimle- takılmasını istemiyorum. Bunu problem ediyorum o da bayağı sabretti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…