- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Bunu çok denedim yapamadım keşke yapabilseydimArkadasloginizi koparin daha cok uzulursunuz. Zaten anlamis ki sizden bir aey gelmeden onunu kesmis. Gorusmeyin. Gecistirin. Zamanla unutursunuz.
Hayat korkakları sevmezHahahah darısı başıma demek isterdim
Ya nerden çıkıyor bunlar anlamıyorum, bana birşey hissetmeyen benim de hissetmediğim arkadaşlarım var pekala konuşuyoruz gün içinde, her hareket aşka bağlanmamalı bu konu özelinde söylemiyorum sadece arkadaşça da konuşabilir iki farklı cinsiyet.Birsey hissetmeyen adam gunde iki saat konuşmaz. Size ilgisi yoksa bu muhabbet neden? Söyleyin rahatlayın. Boşuna umitlenmemiş, canınizı sıkmamış olursunuz.
Ben reddedildiğim an irtibatı kesmeyi düşünüyorum defalarca yapamam gidiyor oğlanHayat korkakları sevmezistedim aldım reddedildiğim halde vazgeçmedim ha tabi oda benden uzaklaşmadı olmaz falan dedi sadece yersen
Çok bekledim 5 ay oldu söylemedi. Memleketine dönüyorBen gelenekçiyim erkek söylemeli ilk bencebekle bence.
Bence sen konuşmayı kes işim vardı meşguldüm de eğer gerçekten bir duygusu varsa dönüşü farklı olur değilse sen zaten söylemeden cevabını almış olursun.Çok bekledim 5 ay oldu söylemedi. Memleketine dönüyor
Duygusu olmadığını biliyorum. Ona rağmen aciliyorum ya[
Bence sen konuşmayı kes işim vardı meşguldüm de eğer gerçekten bir duygusu varsa dönüşü farklı olur değilse sen zaten söylemeden cevabını almış olursun.
Bu ay sonunda şiş de kebap da yanacakÇakala bak. Duygularını biliyor ama iyi anlaştığı ve etrafında pervane olan birini kaybetmek istemediği için de ayak yapıyor. Ne şiş yansın ne kebap yani.
Tam soğuyacak adam aslında.
Yak bacım kendini kendi düşen ağlamaz napalımBu ay sonunda şiş de kebap da yanacak
Aman boşver ya. Zaten uzak mesafe olacakBu ay sonunda şiş de kebap da yanacak
İçimdeki bir ses hâlâ beni susturuyor yapma diyor ama zaten gidecek başka şehre. Aynen kendim düşüyorum kendime kötülük yapıyorumYak bacım kendini kendi düşen ağlamaz napalım
Çok güzel tavsiyeler teşekkür ederim ama vakit kalmadıBiraz stratejik davranın.Kendinizi geri çekin,o aradığı zaman açmayın.İşim vardı,meşgüldüm diyin.Size yazdığı zaman hemen cevap vermeyin, çevrimiçi olup birkaç dk sonra cevap verin.Merak etsin kiminle konuştuğunuzu.Onunla ilgili meseleleri merak Edip sormayın.Eğer size ilgisi varsa bu davranışlarınız karşısında şaşırır,sizi kaybetmemek için o adım atar yok eğer sizi kaybetmemekten korkmuyorsa o da sizden uzaklaşır.Sizi kaybetmekten korkmuyorsa sizde onu kaybetmekten korkmayın.
Beni üzdüğünün farkında değildir belki de. Ben itiraf eder etmez bir daha konuşmayacağız zaten
Gün içinde konusmak ayrı birsey. Gunde 3 arkadasınızla 2 saat konuşsaniz başka iş yapmamanız gerekir.Ya nerden çıkıyor bunlar anlamıyorum, bana birşey hissetmeyen benim de hissetmediğim arkadaşlarım var pekala konuşuyoruz gün içinde, her hareket aşka bağlanmamalı bu konu özelinde söylemiyorum sadece arkadaşça da konuşabilir iki farklı cinsiyet.
Başkalarıyla -ozellikle hemcinslerimle- takılmasını istemiyorum. Bunu problem ediyorum o da bayağı sabretti amabu kıskanma meselesi ne?
örnek verirmisin?
çocuğun arkadaşken bile rahatsız olduğu kadar.
sevgili olsak geçinemem ben diye mi düşünüyor acaba?
Başkalarıyla -ozellikle hemcinslerimle- takılmasını istemiyorum. Bunu problem ediyorum o da bayağı sabretti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?