Bu fikri başımdan atabilmirem

bir insani sevmek icin illaki o insaninda bizi sevmesi gerekmez bence
gercekten seviyorsaniz olmadi artik olmayacak diye unutamazsiniz ki

ben olsam sanane derdim. dememiş. bilemedim. eğer konuşmaya karar verirsen bu mevzuyu karşına çıkartacak eminin.
Normalde bu kadar kıskanç değilim. Benim olmamasının agresifliği var. Zaten beni hep eski sevgilisine benzetiyor maalesef

Aylarca uğraştım unutmak için. Hem bekledim hem de unutmak istedim yapamadım
neden unutmaya calisiyorsunuz ki ?
insan unutmaz ki zamanla beklentiler düşer sevgi azalir ne zaman yeni birini sevmeye baslarsiniz ozaman oncelikleriniz degisir ama kimse sevdigi birini tam anlamiyla unutamaz

neden unutmaya calisiyorsunuz ki ?
insan unutmaz ki zamanla beklentiler düşer sevgi azalir ne zaman yeni birini sevmeye baslarsiniz ozaman oncelikleriniz degisir ama kimse sevdigi birini tam anlamiyla unutamaz
Haklısınız ama çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum

Bilmemesinin anlamamasinin imkanı yok. Sen ona vakit ayirdikca konustukca ilgilendikce nasıl hoşuna gidiyor. Nasılsa kisitlayamazsin kiramazsin. Ayrıca herkese olamaz dediyse bunu sana söylüyor. Seninle arasında birsey olmaz diye. Hani en azından denemek istese hoslanmis olsa derdi ki "boyle söylüyorlar ama sen bana bakmazsin ki " falan diyip gülerdi.ima ederdi yani. Sakın söyleyip onu şişirme. Ona daha az vakit ayır. Baska işlerine ilgilen. Baska kişilerle ilgilen. O da sana karşı birşeyler hissederse gelir zaten

Karşı taraf bazı şeylerin farkınla bu sebeple önünü kesmek için böyle bir yorumda bulunmuş.Eğer tam tersi olsaydı hiç yorum yapmadan o da size yaklaşmaya çalışırdı.Ayrıca bunun güzellik ve çirkinlikle hiçbir alakası yok.İnsanın içinin kıpırdaması lazım o zaman dünya güzelleri çok yakışıklı erkeklerle olmalıydı ama herzaman öyle değil.Kısmet değilmiş diyip uzaklaştırmaya çalışın bu düşüncelernizi bence.

Boyle birsey olamaz diyerek alttan alta size sinir ciziyor.Herseyin bal gibi farkinda aslinda.Neden seni sevmeyen onemsemeyen birinin egosunu tatmin ediyorsun?yazik degilmi sana?cok mu deger veriyor kendini iyimi hissettiriyor yada aksi?degmiyor biliyor musun sana deger vermeyen birine deger vermek kendini uzmek disinda hic bir ise yaramiyor.tecrube midir yoksa cok fazla yaralanmaktan midir bir gun akil basa geliyor kimseye hakettiginden fazla deger vermemeyi ogreniyorsun.iste ogunden sonra daha mutlu yasiyorsun...

1.cisi bu adam kim.
2.cisi neden hergun 2 saat konusyorsunuz ne konusuyorsunuz.
Anlamadigim seyler var. Tek anladigim adam pek hosnut degil. Hoslanmiyor sizi sadece arkadas olarak gorebiliyor olabilir.zaman kaybetmeyin yol verin

Adam ilginin farkındadır yahu. Bu tür insanları iyi niyetli bulmuyorum. Farkında ama ne karşılık veriyor ne geri çekiliyor. Arada ümitlendirecek yakınlıkta davranıyordur. Söylesen ama sen benim dostumsun a bağlayıp yine de seninle iletişime devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…