Bu fikri başımdan atamıyorum

7anahtar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
76
24
88
Merhabalar 1-2 seneye evleneceğim şuan yaşadığım apartman aile apartmanı teyzem annanem ve biz varız apartmanda birde kat çıkma şansımız var ben oraya daire yapıp evlenince orada yaşamak istiyorum anneme bir kaç kez söyledim ve bakalım baban kabul edecek mi sizin her yaptığınızı kavganızı duymak isteyecek mi falan dedi haklı evet bişey demiyorum ama çokta istiyorum bu fikri aklımdan çıkaramıyorum sürekli bizim apartmanda yaşadığımız bir evliliği hayal ediyorum nasip olsun diye dualar ediyorum çok istiyorum ama olmayacak hayallerde kalacak ben bu düşünceyi nasıl çıkarıcam aklımdan ?

Eşine “iç güveysi gitmiş” derler bu toplumdan beklenir :)) o yüzden zaten sen istesen de, eş adayın istemez.

Eşin isteyecek mi fikrini sordun mu? Onun ailesi ne diyecek?
Her türlü huzursuzluk çıkar annen haklı. Ailelere olabildiğince uzak olunmalı...

Evleneceginiz kişinin bu dusuncenizden haberi var mi?

Çocuk sahibi olduğunuzda inanılmaz faydasını görebilirsiniz. Ama tam tersi de olabilir. Ailenizin size faydası dokunmayacaksa hiç girişmeyin derim. Faydalı olurlar diyorsanız da kavganızı sessiz edeceksiniz. Başka yerde de otursanız edebinizle tartışın her halükarda

neden bu kadar çok istiyosun ve eş adayının haberi varmı

neden bu kadar çok istiyosun ve eş adayının haberi varmı
Ona bi kaç kez çıtlattım yok olmaz demedi kesin bir dille ama oho çok güzel olur da demedi tabi istiyorum çünkü burada çok mutluyum annemle teyzem ikiz her istediklerinde beraber kahve içebiliyorlar dışarı cikilcaksa hemen haberleşip çıkıyorlar çok arkadaşı olan biri değilim ve sürekli evde onlarlayim arkadaşım gibiler bi yerde ve en çok eşleri evdeyken birbirlerine ne giderler ne gelirler özel hayata saygıları çok bunu seviyorum iste o yüzden istiyorum

Haklısınız etraftakiler yabancı olunca duymayacaklari anlamına gelmiyor sonuçta ki insan yabancıdan daha çok çekinir bence dedikodu konusu olacağız sonuçta

Siz anne ve teyzenizle gün geçirirken nişanlınız onların kocalarıyla mı vakit geçirecek?
O da aynı sizin gibi ailesiyle mutlu zamanlar geçiriyor ve ayrılmak istemezse siz ne düşünürsünüz?

Siz anne ve teyzenizle gün geçirirken nişanlınız onların kocalarıyla mı vakit geçirecek?
O da aynı sizin gibi ailesiyle mutlu zamanlar geçiriyor ve ayrılmak istemezse siz ne düşünürsünüz?
Eşleri evdeyken birbirleriyle görüşmüyorlar yazdim orada ama sanırım görmediniz bütün gün evde yalnız kalacak olan benim o ise gidecek geldiğinde benimle olacak zaten

Eşleri evdeyken birbirleriyle görüşmüyorlar yazdim orada ama sanırım görmediniz bütün gün evde yalnız kalacak olan benim o ise gidecek geldiğinde benimle olacak zaten
Yalnız kalmayacaksınız ki aileniz gelir gider, siz de öyle.
Çocuk olduğunda da öyle.
Yani eşinizle çekirdek aile olmayı öğrenmelisiniz.

Yalnız kalmayacaksınız ki aileniz gelir gider, siz de öyle.
Çocuk olduğunda da öyle.
Yani eşinizle çekirdek aile olmayı öğrenmelisiniz.
Haklısınız bunu öğrenmeliyim bu düşünceyi düşünceyi kafamdan atmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…