Bu fikri başımdan atamıyorum

Haklısınız bunu öğrenmeliyim bu düşünceyi düşünceyi kafamdan atmalıyım
Kesinlikle.
Anneniz de bir anne evladıydı, evlenince kendisine ayrı bir hayat kurdu babanızla sizinle.
Siz de öyle olacaksınız.
Evlenip eşinizle çocuklarınızla kendinize ait bir hayat kuracaksınız.

Yani oyle de demeyelim de ne bileyim gerçekten Allah baska dert vermesin. bazen hayatim keşke burdakiler kadar basit sorunlarla bezeli olsaydı diyorum

İyi ki daha büyükleri ile mücadele ediyoruz
En azından akşam olup yastığa başımızı koyduğumuzda Hatice Ayşe hakkında şunu niye demişti, kocam işe giderken neden beni öpmedilerle uğraşmıyoruz, bugün bununda hakkından geldin senden kaçarmı aferin kızım diyoruz. (Sorunlu gelen tüm raporlarda) kendimi tebrik ederek şımartmayı seviyorum umarım bu beni narsist yapmıyordur :)

Aile apartmanın dan memnunsunuz yani , açıkçası iyi tarafları olsada genellikle olumsuz tarafları vardır. Bence iki taraftanda uzakta oturmak en mantıklısi..

İlle yakın olsun istiyorsanız aynı sokakta olsun bari.
Pişman olursunuz.
Evlilik o kurduğunuz hayaller gibi değil.
Özeliniz kalmaz yahu.

İlle yakın olsun istiyorsanız aynı sokakta olsun bari.
Pişman olursunuz.
Evlilik o kurduğunuz hayaller gibi değil.
Özeliniz kalmaz yahu.
Annemler 3 yıllık evliyken ananemler bu apartmana taşınmış ve 20 yıl olacak babamın ağzından bi kere bile bıktım bu evden gibi şeyler duymadım herkes çok rahat kimse kimseye karışmaz görüşmez annemler kavga ettiklerinde kimse de demiyor ne oldu gece bağrıştınız falan diye bilmiyorum ya evet sizlerde haklisiniz asla lafim yok ama işte gönlüm istediği için sanki başka düşünceye kapattım kendimi bu bana çok doğru geliyor offf ne olacak halim

kesinlikle ama kesinlikle ailenize yakın yerde oturmayın birimcisi bu erkek kendiniz ezik hissede ikincisi ise en ufak bir tartışmada bapırıp çağırmada olayı herkes duycak ister istemez olay küçük basit olsa bile akşama barışıcagınızı bildiginiz halde sırf anneler babalar teyzeler vs duyduğu için olay minicik basit olsa dahi durum öyle bir vahimleşiyor ki
ciddiyet kazanıyor ki hiç sormayın ben kendim bizzat yaşıyorm bunları kesinlikle tavsiye etmem

Sevgilim bana böyle hayallerinden, dualarından bahsetse koşarak uzaklaşırım. Hem de Şener Şen'in Maho Ağa'sı gibi topuklarımı totoma vura vura.
Evlenip yeni aile kurarken iki aileye de bu kadar yakın olmamak lazım. Ailesiyle sürekli dip dibe olmak isteyen evlenmesin, elin kızını/oğlunu yanında sürüklemesin.

Ayrıca kafanıza göre kat çıkmayın. Çıkacaksanız da kural, yönetmelik neyse ona uyun. Potansiyel mezarlık olan yeterince bina var.

Daha ortada fol yok yumurta yok,bir durun sakin olun bakalım evlenebilecek misiniz belki eşiniz istemeyecek nereden biliyorsunuz?

Ben sizi anladim.
Siz hayli duygusal birisiniz.
Ailenize cok baglisiniz.
Evlendikten sonrada duzeninizi surdurmek istiyorsunuz. Peki aileniz bunu istiyor mu? Evin uzerine bir kat cikmak, yani uzun surecek bir insaat sureci, gurultu vs.
Ayrica siz belki annenizin size yardimcida olmasini istediginiz icin yan yana oturmak istiyorsunuz ama anneniz siz evlendikten sonra rahat etmek istiyor olabilir.
Esiniz her gun sizin ailenizle karsilasmak istemeyebilir.
Sevisirken rahat etmeyebilirsiniz

Bu duygusalligi yenmeden evlenirseniz cok zorluk cekersiniz.

Aileden uzaklaşmadan büyüdüğünü anlamıyorsun. Eşinle de aile olduğunu anlamayacaksın yakın olursanız. En basiti sen hasta olunca annen kıyamayıp sana yemek getirecek, evini süpürecek, başını bekleyip suyunu verecek. Akşam eşin işten gelince toparlamış olacaksın ya da ona iş kalmamış olacak. Sen hiç bilemeyeceksin hastalıkta eşin nasıl davranacak. Ya da sadece canın yatmak istediğinde sana kendi elleriyle yemek yapacak mı. Çünkü annenlere inip yersiniz muhtemelen. Bir yerden sonra da evde hazıra alışan eş, olmayınca olay çıkaracak.

Kendi aileme 6, eşimin ailesine 10 saat uzaktayız otobüsle. Yakın olmak istemiyorum. Ben bu iki kişilik aileme çok alıştım:)

Çocuk yetiştirme tarzına kadar karışırlar
Hem annesinin dizi dibinden ayrılmak istemeyen evlenmesin bence

Annemlerle aynı apartmanda oturmak istemem kavgaları duyacaklarını geçtim özel anlarımızda da utanırım düşünsene geceliklesin zırŕ zil çalıyo...

Çok yakın olmak iyi değeldir aynı mahallede olun yine ama farklı bir aprtm.olabilir

Ay herşeyden önce ilk gecenizi dusunsenizee düğünden çıkıp aynı apartmana geliyosunuz ailenizle,teyzenlerle.anne baba aşağıda,siz bı üst katta, herkes herşeyin farkında stresten yapamazsınız bile

İlk başta koca adayınız ben asla öyle bişey istemem dedigi an bu fikirden uzaklasırsınız zaten zor bişey degil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…