Kesinlikle.Haklısınız bunu öğrenmeliyim bu düşünceyi düşünceyi kafamdan atmalıyım
Nasil tum gun yalniz oluyorsunuz ya? Calismiyor musunuz siz ? Cidden evlilik hayaliniz kocaniz isteyken anne ve teyzenizle aile apartmaninda kahve içmek mi?
Yani oyle de demeyelim de ne bileyim gerçekten Allah baska dert vermesin. bazen hayatim keşke burdakiler kadar basit sorunlarla bezeli olsaydı diyorumŞimdi ben burada küçük insanlar, küçük hayaller kurarlar dersem banlanırmıyım ki
Yani oyle de demeyelim de ne bileyim gerçekten Allah baska dert vermesin. bazen hayatim keşke burdakiler kadar basit sorunlarla bezeli olsaydı diyorum
Annemler 3 yıllık evliyken ananemler bu apartmana taşınmış ve 20 yıl olacak babamın ağzından bi kere bile bıktım bu evden gibi şeyler duymadım herkes çok rahat kimse kimseye karışmaz görüşmez annemler kavga ettiklerinde kimse de demiyor ne oldu gece bağrıştınız falan diye bilmiyorum ya evet sizlerde haklisiniz asla lafim yok ama işte gönlüm istediği için sanki başka düşünceye kapattım kendimi bu bana çok doğru geliyor offf ne olacak halimİlle yakın olsun istiyorsanız aynı sokakta olsun bari.
Pişman olursunuz.
Evlilik o kurduğunuz hayaller gibi değil.
Özeliniz kalmaz yahu.
kesinlikle ama kesinlikle ailenize yakın yerde oturmayın birimcisi bu erkek kendiniz ezik hissede ikincisi ise en ufak bir tartışmada bapırıp çağırmada olayı herkes duycak ister istemez olay küçük basit olsa bile akşama barışıcagınızı bildiginiz halde sırf anneler babalar teyzeler vs duyduğu için olay minicik basit olsa dahi durum öyle bir vahimleşiyor kiMerhabalar 1-2 seneye evleneceğim şuan yaşadığım apartman aile apartmanı teyzem annanem ve biz varız apartmanda birde kat çıkma şansımız var ben oraya daire yapıp evlenince orada yaşamak istiyorum anneme bir kaç kez söyledim ve bakalım baban kabul edecek mi sizin her yaptığınızı kavganızı duymak isteyecek mi falan dedi haklı evet bişey demiyorum ama çokta istiyorum bu fikri aklımdan çıkaramıyorum sürekli bizim apartmanda yaşadığımız bir evliliği hayal ediyorum nasip olsun diye dualar ediyorum çok istiyorum ama olmayacak hayallerde kalacak ben bu düşünceyi nasıl çıkarıcam aklımdan ?
bu fikri aklımdan çıkaramıyorum sürekli bizim apartmanda yaşadığımız bir evliliği hayal ediyorum nasip olsun diye dualar ediyorum çok istiyorum ama olmayacak hayallerde kalacak ben bu düşünceyi nasıl çıkarıcam aklımdan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?