Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Nolur yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum ama "ciddi bişey düşünmuyosan hadi eyvallah" dersem de kezban görüntüsü çizecek olmaktan dolayı büyük endişe duyuyorum ben. Bunu nasıl asabilirim ya da aşmalı mıyım emin değilim.

Kezbanlik degil de bir kisim kişilere itici gelecektir. Ben ki eşimle paldir kuldur evlenmiş biriyim yani evlilik korkum yoktu ama eşimden once "evleneceksek konuşalim, evlenmeyeceksek konuşmayalim" diyen adamdan direkt uzaklaşmiştim. Daha dogru durust tanimadigim bir insana onunla gorusmeye devam etmek icin evlilik "dusunuyorum" sozu filan veremezdim. Evlilik dusunurum diyip goruşsen 3-5 aya başlayacak cunku adini koyalim bilmem ne. İlla sözler vermeye gerek yok bence o baskiyla karşilaşınca insanin iliskiyi deneyesi bile gelmiyor cunku.

O kişiye denk gelip aşik olunca takilmalik bile başlasan sonu evliğe gidiyor zaten durduramiyorsun. İlla sözleşmeye gerek yok 🙄

Ben de onu diyorum. İlişkilerde cinselliğin yeri %5’tir.
Hahahahahahha ne? Her ilişkinin sağlıklı bir dinamiği kendine özgüdür ancak seks dediğimiz olay ten paylaşımından ötedir. Şehvet, tutku, arzu çoğu zaman tatmin edilmesi gereken duygular.
Şu yorumu da yapayım, eşimin bir arkadaşı var 37 yaşında 27 yaşından beri aşık olursam basarım nikahı kafasında. Tanıdığımdan beri de fuckbuddy vs olaylarında. Ya dostum madem aşk evlilik istiyorsun niye böyle takılıyorsun dedim, aşık olayım gerçekten seveyim 1 ay bile durmam hemen basar nikahı 9 aya cocuk veririm size diyor:) yani bu adam da çevresindeki kızlara hep evlenmek mi benlik değil diyor ama asıl durum böyle. bu erkekler biraz şeydir…
Pislik? Hahahahahah, artık çözdüm neredeyse algoritmalarını. Cümleye başlarken aslında ne diyeceklerini tahmin ediyorum.
Bak bak bak aşık olursa kucağa hemen çocuk verecekmiş :-) yavaş ver de saçın başın dağılmasın yiğidim :rolleyes: lütfedip aşık olduğu kızın hemen koşa koşa gelinlik alacağından nassıl emin, nassıl güveniyor kendine :KK14: Allahım sen bunun gibi öküzleri yemyeşil meralarda kuru saman diye inlet:dua:amin
Jsjskdjsjd bayıldım bu yoruma. Kadına soran yok dimi? Bakalım süpersonik ulu genlerini çoğaltmak isteyecek mi? Genelde bu tipler işveli cilveli ocaklara incir diken Hürrem tiplerine yar olurlar.

Güzel arkadaşım konuma gelirsek, alayı aynı lacivert tonlarında. Düzgün görünen de taktikçi falan çıkıyor çoğu zaman. Hadi hakkını yemeyeyim bazıları da zamanında çok pis hasar aldığı için aşka küs ama iyileşmek istemiyor da. Sorun sende bende tc kadınında değil. Çağ aşırı hızlı ve tüketime yönelik. Bir de Murphy var tabi.
Şahsen "olmuyor mu? Olursa valide hanımını yanaklarından öpeyim" diyorum.

Bence de , özellikle işi gücü mesleği olan, medeni bir çevrede yetişmiş eğitimli kadınlar için evlilik her yönden aşşşırı dezavantajlı. Ama yetiştiği çevre ve kültür uygun olmayan veya ekonomik olarak bir erkeğe muhtaç olanlar için hala avantajlı... Zaten bu andavallarin poposunu kaldiranlar da ikinci gruptaki kızlarımız oluyor maalesef. Acı ama gerçek...
Hiç öyle değil inan bizim kadınlarımızın aklı fikri evlenmekte 10 yıldır bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum daha geçen sene giren yeniler bu yaza evlenecek gelir gelmez koca bulma peşindeler ben ilk girdiğimden beri gezip tozuyorum bir kadın için çok güzel maaş alıyoruz yeni evlendim ben aslında hiç evlenmek istemiyordum ama kısmet böyleymiş pişman değilim şimdilik bakalım :)

Günümüzde herşeye ulaşmak kolaylaştı. Nasıl ki market alışverişine ihtiyaç duyduğumuz an tek tıklama ile 5 10 dakika içinde elimizde oluyorsa , aynı şey ilişki ve özellikle cinsellik için de geçerli olmaya başladı. O kadar kolay ki … kimse kimse için vakit emek harcamaya gerek görmüyor. Çünkü gerek yok. İnsanoğlu çaba sarfetmediği şeyin nankörüdür . Gittikçe daha da yozlaşacak. Belki evlilik diye bir kurum bile ortadan kalkacak.

Ben de ilk görüşmelerde "Ciddi isen devam edelim"diyenlerdendim.Burada kendi adıma demeye çalıştığım şuydu :, Kim çıkarsa çıksın karşıma, evlilik bana göre değil diyorsan ben yokum.Fakat evlilik niyetin vardir tanırsın olcersin olmaz ona bir diyeceğim yok."

Ben de ciddi ilişki arayışında oluyordum ama her tanıştığımla da evlenmek zorunda değildim.

Bak bak bak aşık olursa kucağa hemen çocuk verecekmiş :-) yavaş ver de saçın başın dağılmasın yiğidim :rolleyes: lütfedip aşık olduğu kızın hemen koşa koşa gelinlik alacağından nassıl emin, nassıl güveniyor kendine :KK14: Allahım sen bunun gibi öküzleri yemyeşil meralarda kuru saman diye inlet:dua:amin
İşte kadınlar onla fuckbuddy kafasında takılmasa o da öyle düşünemez. Havası civası pıss diye söner gider.

Günümüzde herşeye ulaşmak kolaylaştı. Nasıl ki market alışverişine ihtiyaç duyduğumuz an tek tıklama ile 5 10 dakika içinde elimizde oluyorsa , aynı şey ilişki ve özellikle cinsellik için de geçerli olmaya başladı. O kadar kolay ki … kimse kimse için vakit emek harcamaya gerek görmüyor. Çünkü gerek yok. İnsanoğlu çaba sarfetmediği şeyin nankörüdür . Gittikçe daha da yozlaşacak. Belki evlilik diye bir kurum bile ortadan kalkacak.
Katılıyorum, bir de Türk kadınlarına karşı bir öfke var. Arkadaşlarım hep yabancıyla evlendi. Tinder'ı bile lokasyon olarak değiştirip, tanışan evlenen var. Yurtdışına kaçma olayından dolayı olduğunu düşünmüyorum. Kızlar buraya geliyor.

Size üzüldüm. Bunu diyen biri ya seksi hiç yaşamamıştır yada hiçbirsey bilmiyordur.. seks evliliğinde ilişkinin de bel kemiğidir.. Bunu yaşamayan kadınlar beni üzüyor
Katılıyorum artık kadınlar erkeklerden daha güçlü maddi açıdan benim paraya ihtiyacım yok arkadaşa da ihtiyacım yok cinsel hayat kötüyse niye katlanayım adama he öyle aman aman depremler yaratmıyoruz eşimle :) ama iyidir yani halimden memnunum cinsel uyumumuz olmasaydı tek gecelik biri olarak kalırdı zaten benim için

Hım duygusal insansınız ondan dolayı böyle şimdiki ilişki tarzı benim gibi odunlara hitap ediyor ama bu çok da kötü birşey değil benim açımdan yani çünkü evlenmeden önce buluştuğum kişilere "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diyen bendim eşimle de o şekilde tanıştık tek gecelik bişeydi benim için şuan 2 senelik evliyim zaman nasıl geçti ben bu kumpasa nasıl geldim bilmiyorum çok da umursamayın akışına bırakın kendi kriterlerinize göre biri elbet karşınıza çıkacaktır
Ya sana bayılıyorum Gucci yazılarını aratıyorum hep you go girl !

Katılıyorum artık kadınlar erkeklerden daha güçlü maddi açıdan benim paraya ihtiyacım yok arkadaşa da ihtiyacım yok cinsel hayat kötüyse niye katlanayım adama he öyle aman aman depremler yaratmıyoruz eşimle :) ama iyidir yani halimden memnunum cinsel uyumumuz olmasaydı tek gecelik biri olarak kalırdı zaten benim için
ilişkiye dönmeyen bir flörtüm oldu yakın zamanda. ben duygusal anlamda hislerime karşılık alamadım. yalan yok yukarıda allah var içim dışım bir, onun sevgilim olmasını istemiştim. hiçbir zaman da arkadaş gözüyle bakmadım. gözlemledim ama ne yaptığı belli değil ben asla önümü göremiyorum ama hayatıma yenileri de alamıyorum falan öyle bir dönemdeydim. açıkça sordum senin benimle alakalı düşüncen ne, dedi ki arkadaşımsın, sana arkadaş olarak değer veriyorum ama sen beklenti içindesin :KK70: (her arkadaşına öyle mi davranır, öyle mi konuşur, her arkadaşına benimle olduğu gibiyse yandı millet de neyse) peki o zaman beklentiler uymuyorsa hayatlarımızda olmanın anlamı yok, bana arkadaşlık lazım değil kendine iyi bak, dedim. o kadar saçma tepkiler verdi ki egosu incindi muhtemelen. dediğin gibi çalışan bir kadınım, arkadaşa da ihtiyacım yok bundan sonra olacaksa duygusal ve cinsel anlamda hayatımda var olacak biri lazım diye düşünüyorum.

ilişkiye dönmeyen bir flörtüm oldu yakın zamanda. ben duygusal anlamda hislerime karşılık alamadım. yalan yok yukarıda allah var içim dışım bir, onun sevgilim olmasını istemiştim. hiçbir zaman da arkadaş gözüyle bakmadım. gözlemledim ama ne yaptığı belli değil ben asla önümü göremiyorum ama hayatıma yenileri de alamıyorum falan öyle bir dönemdeydim. açıkça sordum senin benimle alakalı düşüncen ne, dedi ki arkadaşımsın, sana arkadaş olarak değer veriyorum ama sen beklenti içindesin :KK70: (her arkadaşına öyle mi davranır, öyle mi konuşur, her arkadaşına benimle olduğu gibiyse yandı millet de neyse) peki o zaman beklentiler uymuyorsa hayatlarımızda olmanın anlamı yok, bana arkadaşlık lazım değil kendine iyi bak, dedim. o kadar saçma tepkiler verdi ki egosu incindi muhtemelen. dediğin gibi çalışan bir kadınım, arkadaşa da ihtiyacım yok bundan sonra olacaksa duygusal ve cinsel anlamda hayatımda var olacak biri lazım diye düşünüyorum.
Aynen öyle ama cinsellik benim için daha önemli odun bir kova burcu olarak :) en azından ben öyleyim eşimde çok duygusal değildir ama önemli olan kaliteli zaman geçirmek diğer yarın diye birşey bence var bir şekilde her huyun isteklerinin uyumlandığı biri ya da kötü taraflarını önemsemeyen biri benim bile karşıma çıktıysa ki ben hiç istemiyordum eminim herkesin karşısına diğer yarısı bir gün çıkacak

Ya sana bayılıyorum Gucci yazılarını aratıyorum hep you go girl !
Ah ah sen beni evlenmeden önce tanıyacaktın sürekli maceralar hey gidi hey neyseki hiç birşeyde aklım kalmadı dolu dolu istediğim gibi yaşadım hiç bir anımdan zerre pişmanlık duymuyorum

Ah ah sen beni evlenmeden önce tanıyacaktın sürekli maceralar hey gidi hey neyseki hiç birşeyde aklım kalmadı dolu dolu istediğim gibi yaşadım hiç bir anımdan zerre pişmanlık duymuyorum
Gelecek planım ektedir hahahahahha. Bundan sonraki hayatımda bekar, neşeli ve özgür bir kadın olacağım. Yani bizim toplum erkeklerinin çoğunluğunun en sevmediği tip hahah sefam olsun oh oh.

Hiç öyle değil inan bizim kadınlarımızın aklı fikri evlenmekte 10 yıldır bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum daha geçen sene giren yeniler bu yaza evlenecek gelir gelmez koca bulma peşindeler ben ilk girdiğimden beri gezip tozuyorum bir kadın için çok güzel maaş alıyoruz yeni evlendim ben aslında hiç evlenmek istemiyordum ama kısmet böyleymiş pişman değilim şimdilik bakalım :)
Aslında onlar da hala ev kızından çalışan kadına geçtiklerinin farkında değiller çift maaş olalım diye düşünen erkekleri ‘ kör istedi bir göz Allah verdi 2 göz’ sonunda dualarım kabul oldu koca buldum diye hemen evleniyorlar. O yüzden maaşa geçen kadınlar hemen evleniyor ama sonra aklı basında hemen evlenmeyen kadınların gezmesine alışverişinde gözü kalıyor. Ben hata ettim ah ah diye ben hep bunu gözlemledim

Hanimlar merhaba,
Buraya bir gün yalnızlıktan konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Benim konularımı bilenleriniz vardır genelde uzuun konular açarım baştan uyarayım 😂 ve rica ederim dert anlatmaya gelen insani yeni bi dert sahibi yapacaklar yazmasın, negatif enerjinizi bana kusmak zorunda değilsiniz.

Gelelim konuya, önceki konularimda mevcut, 3 ay öncesine kadar 5 senelik bir ilişkim vardı ve birlikte yaşadığımız evi de kapatarak ilişkimizi sonlandirdik. Ayrıldığımız dönem o zor 1-2 haftayı atlattıktan sonra adeta hayata döndüm, sanki yıllarımı bi ilişkide değil de komada gecirmisim gibi gözlerimi açtım. Hatta çevremden çok fazla "black wine sen çok degistin, yüzüne renk geldi artık daha pozitifsin, eskiden halin tavrın içine nine kaçmış gibiydi" sözlerini duydum duymaya da devam ediyorum. Ayrılığı atlatır atlatmaz doğru ya da yanlış bulursunuz bilemem, gözümü yeni flortlere diktim çünkü bi erkek tarafından bi kadın, bi dişi gözüyle görülüp taktir edilmeye yıllardır açtım. Ama 5 yılın ardından karşıma çıkan manzara tam anlamıyla bi kaostu. Sanki ben 5 yıl bi sığınakta yaşamışım da, çıktığımda sevimli köyümü bulacagimi umduğum yere gökdelenler rezidanslar dikmişler gibi bi şaşkınlık ve hayalkırıklığı yaşadım. Ya 5 senede herşey nasıl bu kadar değişebilir? Cinselliğe asla karşı değilim hatta baya da seven bi kadınım, ama bi muhabbetin "selam, naber, seks?" Şeklinde ilerlemesi nasıl bu kadar normalleşmiş olabilir? Heeey, ben bir bireyim, bi zekam var, fikirlerim var, biraz merak et? Ben de seni merak edeyim hani sevişmeden bi tanissak mi???

Karşılaştığım bir başka canımı sıkan olay da gayet güzel ve hatta duygulu geçen bulusmalar sonrası, erkek kişisinin "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diye bombayı orta yere bırakması. Bu iki kere başıma geldi. Arkadaşlar, flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.

Noluyo, neden böyle oluyo, gerçekten anlamıyorum ve günden güne umudumu yitiriyorum. Deli gibi ilişki aramiyorum ben, kapağı birine atsam diye de bakmıyorum sadece fiziksel olarak olduğu kadar duygusal olarak da bi bağ kurabilecegim birini istiyorum, kimseye "hoşgeldin hayatıma sevdiğim" der gibi de bi tavrim yok uyustuysam, hoslandiysam ilgimi belli ediyorum sadece. "Biseyleri bi yerde yanlış yapıyorum" diye kendimi sorgulayacak oluyorum, ama bu gerçekten benim suçum mu yoksa ortalık cidden artık böyle leş olduğundan mi bunları yaşıyorum bilmedigimden kendime de haksız yere yüklenmek istemiyorum.

Bi çaresi, tespiti, tavsiyesi olan lütfen söylesin, beklentilerimi sadece cinselliğe indirgedigimde bile kafama yatan birini bulmak aşırı aşırı aşırı zormuş. Ne yapayım ben şimdi?

Çılgınca flörtleşip 2 buluşma sonunda seni çok istiyorum ama ilişki istemiyorum moduna giren o adama ben de denk geldim. Tatsızdı ama beni aşk meşk işlerinden soğutacak kadar da tatsız değildi. Tamamen kişisel istatiğim ancak 5-6 ayrı buluşmadan 1 adet ilişkiye dönmelik adam bulunuyor yeni nesil flörtleşme ortamlarında.

Tavsiyem denemeye devam et. Işık tünelin ucunda. Denerken de eğlenmeye bak, bu buluşmalara illa ilişkiye dönecekmiş gibi değil de gününü dolduran aktivitelerinmişçesine bak, hatta tek tek adaylarını eleyip asıl gerçek randevuya çıkmak istediğin kişiyi bulmaya çalıştığın bir yarışma programındaymışsın gibi yap kendi kendine,eğlenceli oluyor öyle😂

Tavsiyem denemeye devam et. Işık tünelin ucunda. Denerken de eğlenmeye bak, bu buluşmalara illa ilişkiye dönecekmiş gibi değil de gününü dolduran aktivitelerinmişçesine bak, hatta tek tek adaylarını eleyip asıl gerçek randevuya çıkmak istediğin kişiyi bulmaya çalıştığın bir yarışma programındaymışsın gibi yap kendi kendine,eğlenceli oluyor öyle😂
Ay bu fikre bayıldım, resmen ufkumu genişlettiniz kesinlikle deniycem 😂😂

Gelecek planım ektedir hahahahahha. Bundan sonraki hayatımda bekar, neşeli ve özgür bir kadın olacağım. Yani bizim toplum erkeklerinin çoğunluğunun en sevmediği tip hahah sefam olsun oh oh.
Onları kim sevsin kendilerine bakmıyorlar hiç elin tipsizlerinin biz totolarını kaldırıp bu hale getirdik Türk toplumunda kadın evlenmeli çocuk yapmalı istediğin kadar üni. bitir kariyer yap bu ikisi yoksa sende insan yerine konulmuyorsun hoş bunlar olsada insan yerine konulmuyoruz ya neyse

Back
X