Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Aslında onlar da hala ev kızından çalışan kadına geçtiklerinin farkında değiller çift maaş olalım diye düşünen erkekleri ‘ kör istedi bir göz Allah verdi 2 göz’ sonunda dualarım kabul oldu koca buldum diye hemen evleniyorlar. O yüzden maaşa geçen kadınlar hemen evleniyor ama sonra aklı basında hemen evlenmeyen kadınların gezmesine alışverişinde gözü kalıyor. Ben hata ettim ah ah diye ben hep bunu gözlemledim
Daha önce ilk seneden evlenenlerin çoğu boşanıp ikinciyi aldı birde aynı ortamda çalışıyorlar 3.cü evliliğini yapanlar var ya hepsi yüzyüze bakıyor bırak işyerinden biriyle evlenmeyi sevgili bile olmadım zaten banka dışından biriyle evlendim kimin eli kimin cebinde belli değil evli barklı insanlar birbirlerini aldatıp saç baş kavga ediyorlar burda bu erkekler de ne var bu kadar anlamıyorum

bazen boşanmayı düşünüyorum sonra boşanınca ne olacak sanki sudan çıkmış balık gibi kalacağım, ne flörtleşmeyi bilirim ne taktiklere kafam basar diye vazgeçiyorum :D zira 31 yaşındayım ve 19 yaşından beri aynı adamla beraberim. şaka bir yana bekar arkadaşlarımdan o kadar benzer şeyler duyuyorum ki....sizle alakalı bir durum yok. günümüz ilişkileri böyle. her şeyi hızlı tüketmeye, sonuca gelmeye odaklıyız. çözümü var mı bilmiyorum, sanmıyorum. elbet kafanıza gönlünüze uyan biri çıkar.

Çılgınca flörtleşip 2 buluşma sonunda seni çok istiyorum ama ilişki istemiyorum moduna giren o adama ben de denk geldim. Tatsızdı ama beni aşk meşk işlerinden soğutacak kadar da tatsız değildi. Tamamen kişisel istatiğim ancak 5-6 ayrı buluşmadan 1 adet ilişkiye dönmelik adam bulunuyor yeni nesil flörtleşme ortamlarında.

Tavsiyem denemeye devam et. Işık tünelin ucunda. Denerken de eğlenmeye bak, bu buluşmalara illa ilişkiye dönecekmiş gibi değil de gününü dolduran aktivitelerinmişçesine bak, hatta tek tek adaylarını eleyip asıl gerçek randevuya çıkmak istediğin kişiyi bulmaya çalıştığın bir yarışma programındaymışsın gibi yap kendi kendine,eğlenceli oluyor öyle😂
5-6 buluşma mı 😀 ya buluşulacak bile birisi çıkmıyorsa ne yapmak lazım 😂

Aslında onlar da hala ev kızından çalışan kadına geçtiklerinin farkında değiller çift maaş olalım diye düşünen erkekleri ‘ kör istedi bir göz Allah verdi 2 göz’ sonunda dualarım kabul oldu koca buldum diye hemen evleniyorlar. O yüzden maaşa geçen kadınlar hemen evleniyor ama sonra aklı basında hemen evlenmeyen kadınların gezmesine alışverişinde gözü kalıyor. Ben hata ettim ah ah diye ben hep bunu gözlemledim

Sırf bu yüzden sosyal medya hesaplarımı kapattım yeni hesap açtım ve bu gereksiz insanları eklemedim.

Birinin çalışıyor olması veya evli olmasıyla gerçekten ilgilenmedim. Ama ben çalışıyorum, bekarım ve bir yerlere gidiyorum diye herhangi bir story atsam evli arkadaşlardan hemen şu gelirdi “ooooh hayat sana güzel, gez bakalım yine nereleri geziyorsun?” Allah’ım diyorum bunlar pusuda mı bekliyor? Anında damlıyorlar. Hatta bir tanesi demişti ki “valla o kadar gezdin tozdun, yine iyi bitirdin okulu” o kadar şaşırdım ki. Napiyim evlenmeseydin, sende çalışsaydın? Veya sen gelemiyorsan bundan bana ne deme raddesine gelmiştim. Sonra bu ota b*ka zıplayan cevap yazan tipler 5 ay arayla iki cenazem olduğunda bir baş sağlığı dahi dilemediler.

Lütfen yanlış anlaşılmasın, erken evlenmiş veya ev hanımı olan kişileri yermiyorum. Benim çevremdeki insanlıktan nasiplenmemiş fesat tipleri gömüyorum :D Ayy bir arkadaşım nişanlandığını çocuğun mesleğini söylememişti. Akademisyenmiş nazar ederiz diye falan düşündü herhalde:D

Yani özetle bu flört başarısızlıklarının erkekler tarafı kadar hemcinslerimiz tarafından bazen dolaylı, bazen de doğrudan yaptığı sondaj tarafı da var. Muhatap olmamak bazen o kadar da kolay olmuyor. O yüzden Angelica’nın taktiği ile hem iç hem dış mihrakları yenmek gerek. :D AngelicaPickles AngelicaPickles

Siginak kismina cok güldüm hakkini helal et :) sen bence oyunun kurallarini unutmuşsun 5 sene oynamaya oynamaya. Bunlar hep boyleydi zaten. Her erkek avcidir ve bazıları biraz showman. Avcunun içini öpen o showman herif bi sonraki seks de öyle iyi geçsin diye seni kosullandirio pavlovun köpeğine yaptığı gibi sadece :) özetle kadinsan ve ciddi iliski istiyosan ben kimseyle sevgili olmam diye dolanacaksin, evlenmek istiosan ben asla evlenmem diye dolanacaksin. Sen bi önce av ol ki o da avci kalabilsin. Kolay lokma olunca en kolay adam bile ulan acaba ben bi tik daha iyisini mi hak ediorum ki bu cok kolay oldu simdi diye şüpheye düşer. Bu isin kurali dunya var oldugundan beri boyle.

Siginak kismina cok güldüm hakkini helal et :) sen bence oyunun kurallarini unutmuşsun 5 sene oynamaya oynamaya. Bunlar hep boyleydi zaten. Her erkek avcidir ve bazıları biraz showman. Avcunun içini öpen o showman herif bi sonraki seks de öyle iyi geçsin diye seni kosullandirio pavlovun köpeğine yaptığı gibi sadece :) özetle kadinsan ve ciddi iliski istiyosan ben kimseyle sevgili olmam diye dolanacaksin, evlenmek istiosan ben asla evlenmem diye dolanacaksin. Sen bi önce av ol ki o da avci kalabilsin. Kolay lokma olunca en kolay adam bile ulan acaba ben bi tik daha iyisini mi hak ediorum ki bu cok kolay oldu simdi diye şüpheye düşer. Bu isin kurali dunya var oldugundan beri boyle.
+1111111
“Bi daha asla evlenmem” dedikten mikrosaniyeler sonra falan evlendim

bugün bir çocukla buluşacaktım sanaldan güya normal görüşecektik çocuk kendi küçük fikriyle konuyu sekse getirip ilk buluşmada onu yapmaya getirdi ben yermiyim yemem yazışmaya son verdim.Daha birbirimizi görmemişiz daha necisin nesin bilmiyorum niye onu memnun edeyimki gerçekten zekaları çok düşük....

Merhaba
Cinsel açlık, maddi yetersizlik sebebiyle ciddi ilişki istememe ya da belli bir yaşa gelip bir tane ciddi ilişkide yara alınca bundan sonra laylaylom takılmak isteme... bunlar 18-35 yaş arası erkekler yüzünden çok müzdarip olduğumuz konular.
Cinsellik konusunda doyum noktasına ulaşmış, işi gücü yerinde ve yaşça veya zihin olarak belirli bir olgunluğa gelmiş erkekler sayıca az ama yok değil.
Hedef kitleniz yanlıştır belki :) ayrıca 5 senelik ilişkiden 3 ay sonra yeni bir flört aramanızı eleştirmiyorum. Böyle bir ihtiyaç doğuyor insanda, kimse inkar edemez. Ama uzun ilişkiden sonra biraz daha bocalıyoruz yeni flört olaylarında. Yabancılaşmanız normal. Zamana bırakın. Hakkınızda hayırlısı :)
Mükemmel tespit. Ben de aynı dertten muzdaribim. Boşanalı 3 sene olacak ama düzgün bir ilişki yaşayacak adam yok ortalıkta.

hajahajaha cok guldum yoruma ve samantha seni gordugume sevindim😘

bu yoruma cok katiliyorum. ben iliski istemem ugrasamam derken bir anda sadece sevistigim cocukla sevgili oldum. asla evlenmem abi ne alaka derken nisanlandim. bilmeden taktik yapmisim.

yukarida da biri yazmisti, bence de insanlarla gorusurken iliski diye degil de iste birine kahve icilecek, birine tiyatroya gidilecek insan diye bak. olursa olur olmazsa kendileri kaybeder portakalcim bosverrr ;)

Hanimlar merhaba,
Buraya bir gün yalnızlıktan konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Benim konularımı bilenleriniz vardır genelde uzuun konular açarım baştan uyarayım 😂 ve rica ederim dert anlatmaya gelen insani yeni bi dert sahibi yapacaklar yazmasın, negatif enerjinizi bana kusmak zorunda değilsiniz.

Gelelim konuya, önceki konularimda mevcut, 3 ay öncesine kadar 5 senelik bir ilişkim vardı ve birlikte yaşadığımız evi de kapatarak ilişkimizi sonlandirdik. Ayrıldığımız dönem o zor 1-2 haftayı atlattıktan sonra adeta hayata döndüm, sanki yıllarımı bi ilişkide değil de komada gecirmisim gibi gözlerimi açtım. Hatta çevremden çok fazla "black wine sen çok degistin, yüzüne renk geldi artık daha pozitifsin, eskiden halin tavrın içine nine kaçmış gibiydi" sözlerini duydum duymaya da devam ediyorum. Ayrılığı atlatır atlatmaz doğru ya da yanlış bulursunuz bilemem, gözümü yeni flortlere diktim çünkü bi erkek tarafından bi kadın, bi dişi gözüyle görülüp taktir edilmeye yıllardır açtım. Ama 5 yılın ardından karşıma çıkan manzara tam anlamıyla bi kaostu. Sanki ben 5 yıl bi sığınakta yaşamışım da, çıktığımda sevimli köyümü bulacagimi umduğum yere gökdelenler rezidanslar dikmişler gibi bi şaşkınlık ve hayalkırıklığı yaşadım. Ya 5 senede herşey nasıl bu kadar değişebilir? Cinselliğe asla karşı değilim hatta baya da seven bi kadınım, ama bi muhabbetin "selam, naber, seks?" Şeklinde ilerlemesi nasıl bu kadar normalleşmiş olabilir? Heeey, ben bir bireyim, bi zekam var, fikirlerim var, biraz merak et? Ben de seni merak edeyim hani sevişmeden bi tanissak mi???

Karşılaştığım bir başka canımı sıkan olay da gayet güzel ve hatta duygulu geçen bulusmalar sonrası, erkek kişisinin "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diye bombayı orta yere bırakması. Bu iki kere başıma geldi. Arkadaşlar, flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.

Noluyo, neden böyle oluyo, gerçekten anlamıyorum ve günden güne umudumu yitiriyorum. Deli gibi ilişki aramiyorum ben, kapağı birine atsam diye de bakmıyorum sadece fiziksel olarak olduğu kadar duygusal olarak da bi bağ kurabilecegim birini istiyorum, kimseye "hoşgeldin hayatıma sevdiğim" der gibi de bi tavrim yok uyustuysam, hoslandiysam ilgimi belli ediyorum sadece. "Biseyleri bi yerde yanlış yapıyorum" diye kendimi sorgulayacak oluyorum, ama bu gerçekten benim suçum mu yoksa ortalık cidden artık böyle leş olduğundan mi bunları yaşıyorum bilmedigimden kendime de haksız yere yüklenmek istemiyorum.

Bi çaresi, tespiti, tavsiyesi olan lütfen söylesin, beklentilerimi sadece cinselliğe indirgedigimde bile kafama yatan birini bulmak aşırı aşırı aşırı zormuş. Ne yapayım ben şimdi?
Bunun bir de son hali var sedece sex yapmaca, onun dışında sokakta görsen slm vermeyengiller. İğrençlikte limit yok yani.

hajahajaha cok guldum yoruma ve samantha seni gordugume sevindim😘

bu yoruma cok katiliyorum. ben iliski istemem ugrasamam derken bir anda sadece sevistigim cocukla sevgili oldum. asla evlenmem abi ne alaka derken nisanlandim. bilmeden taktik yapmisim.

yukarida da biri yazmisti, bence de insanlarla gorusurken iliski diye degil de iste birine kahve icilecek, birine tiyatroya gidilecek insan diye bak. olursa olur olmazsa kendileri kaybeder portakalcim bosverrr :KK66:
Ben de hoşgördüm canim :* Ya tabi bunlar zaten taktik olarak yapilmio genelde de.. yapan da yapiyor :D

Hanimlar merhaba,
Buraya bir gün yalnızlıktan konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Benim konularımı bilenleriniz vardır genelde uzuun konular açarım baştan uyarayım 😂 ve rica ederim dert anlatmaya gelen insani yeni bi dert sahibi yapacaklar yazmasın, negatif enerjinizi bana kusmak zorunda değilsiniz.

Gelelim konuya, önceki konularimda mevcut, 3 ay öncesine kadar 5 senelik bir ilişkim vardı ve birlikte yaşadığımız evi de kapatarak ilişkimizi sonlandirdik. Ayrıldığımız dönem o zor 1-2 haftayı atlattıktan sonra adeta hayata döndüm, sanki yıllarımı bi ilişkide değil de komada gecirmisim gibi gözlerimi açtım. Hatta çevremden çok fazla "black wine sen çok degistin, yüzüne renk geldi artık daha pozitifsin, eskiden halin tavrın içine nine kaçmış gibiydi" sözlerini duydum duymaya da devam ediyorum. Ayrılığı atlatır atlatmaz doğru ya da yanlış bulursunuz bilemem, gözümü yeni flortlere diktim çünkü bi erkek tarafından bi kadın, bi dişi gözüyle görülüp taktir edilmeye yıllardır açtım. Ama 5 yılın ardından karşıma çıkan manzara tam anlamıyla bi kaostu. Sanki ben 5 yıl bi sığınakta yaşamışım da, çıktığımda sevimli köyümü bulacagimi umduğum yere gökdelenler rezidanslar dikmişler gibi bi şaşkınlık ve hayalkırıklığı yaşadım. Ya 5 senede herşey nasıl bu kadar değişebilir? Cinselliğe asla karşı değilim hatta baya da seven bi kadınım, ama bi muhabbetin "selam, naber, seks?" Şeklinde ilerlemesi nasıl bu kadar normalleşmiş olabilir? Heeey, ben bir bireyim, bi zekam var, fikirlerim var, biraz merak et? Ben de seni merak edeyim hani sevişmeden bi tanissak mi???

Karşılaştığım bir başka canımı sıkan olay da gayet güzel ve hatta duygulu geçen bulusmalar sonrası, erkek kişisinin "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diye bombayı orta yere bırakması. Bu iki kere başıma geldi. Arkadaşlar, flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.

Noluyo, neden böyle oluyo, gerçekten anlamıyorum ve günden güne umudumu yitiriyorum. Deli gibi ilişki aramiyorum ben, kapağı birine atsam diye de bakmıyorum sadece fiziksel olarak olduğu kadar duygusal olarak da bi bağ kurabilecegim birini istiyorum, kimseye "hoşgeldin hayatıma sevdiğim" der gibi de bi tavrim yok uyustuysam, hoslandiysam ilgimi belli ediyorum sadece. "Biseyleri bi yerde yanlış yapıyorum" diye kendimi sorgulayacak oluyorum, ama bu gerçekten benim suçum mu yoksa ortalık cidden artık böyle leş olduğundan mi bunları yaşıyorum bilmedigimden kendime de haksız yere yüklenmek istemiyorum.

Bi çaresi, tespiti, tavsiyesi olan lütfen söylesin, beklentilerimi sadece cinselliğe indirgedigimde bile kafama yatan birini bulmak aşırı aşırı aşırı zormuş. Ne yapayım ben şimdi?
Msjının nesine kızdınız pardon?

Merhaba, deneyimlerimden bir sıralama yapabilirim;
1 ciddi erkeği bul
2 ciddi oldugundan emin ol
3 normal bir ilişki yaşamak istediğine ve evlilik için delirmedigine ( kezban olmadığına) ikna et
4 onun da ciddiyetle yaklaşmasından sonraki saçma sapan testlerine maruz kal
5 testleri orta seviye de olsa geçmeye calis ( ya da feminen kadın olup ilişkiyi burada noktala)
Vazgeçmeyen kadınlar için;
6 çağdaş görünümlü ama içi hala ataerkil olan yüzde yüz Türk erkeğine gercekten katlanabilir miyim testini kendine yap. ( Kadın ve erkegin aynı zamanda evde de ortak olacağına inanan, iş paylaşımı, hayatin ortak paydası bilmem ne hikayelerine inanan bir kadın olsan da )
7 ilişkilerde yapılmasi gereken fedakarlıkları ( erkek yüzde 5; kadın yüzde 95) yap
8 sonra evlilik için adım atmasını bekle
9 ailesi ile tanış ( tüm iyi niyetinle gidip kafanda yeni soru işaretleri ile dön)
10 onu ailenle tanistir ( senin ailenin yeni sorularıyla baş et)
11 iki aileyi tanistirabilecek seviyeye gelip soğuk terler eşliğindeki en kritik günü atlatabil
12 sonra adam seni son testten de geçirmiş olmanın mutluluğu ile huzura erip seni sahiplensin ( ancak o zaman eşi gibi görüyor seni)
13 evlilik aşamasında da yine bir çok fedakarlığı bir kadın olarak sen yap ( bu konuda eşimin hakkını yemek istemem; ben çok yaşamadım ama yaşayan çok fazla var. Bu yüzden asla gecemem)
14 sonra da ortalama bir Türk erkeği ile evlenmiş olup evliler cemiyetindeki yeni hayatına ( soru işaretlerine ) merhaba de :)

Yani demem o ki beklentiyi yükseltmemek lazım. Evlilik güzel bir şey ama doğru insanla olursa. Ama bu doğru insan; sizin ne kadar sabrıniz, anlayışınız, fedakarlığıniz, iyiliginiz olduğu ile doğru orantılı kizlar...

Alnı olsa da öpsem. Asla evlenmem diyordum ki taktik olarak söylemiyordum ben istemediğim için yani. Bütün takıldığım flörtler falan evleneliğğğğm diye beynimi yiyordu. Ben asla evlenmem diyen eşim yüzük falan bakıyordusjkfkgögn
Ne istiyorsan tersi oluyor kesinlikle 🥲

Merhaba, deneyimlerimden bir sıralama yapabilirim;
1 ciddi erkeği bul
2 ciddi oldugundan emin ol
3 normal bir ilişki yaşamak istediğine ve evlilik için delirmedigine ( kezban olmadığına) ikna et
4 onun da ciddiyetle yaklaşmasından sonraki saçma sapan testlerine maruz kal
5 testleri orta seviye de olsa geçmeye calis ( ya da feminen kadın olup ilişkiyi burada noktala)
Vazgeçmeyen kadınlar için;
6 çağdaş görünümlü ama içi hala ataerkil olan yüzde yüz Türk erkeğine gercekten katlanabilir miyim testini kendine yap. ( Kadın ve erkegin aynı zamanda evde de ortak olacağına inanan, iş paylaşımı, hayatin ortak paydası bilmem ne hikayelerine inanan bir kadın olsan da )
7 ilişkilerde yapılmasi gereken fedakarlıkları ( erkek yüzde 5; kadın yüzde 95) yap
8 sonra evlilik için adım atmasını bekle
9 ailesi ile tanış ( tüm iyi niyetinle gidip kafanda yeni soru işaretleri ile dön)
10 onu ailenle tanistir ( senin ailenin yeni sorularıyla baş et)
11 iki aileyi tanistirabilecek seviyeye gelip soğuk terler eşliğindeki en kritik günü atlatabil
12 sonra adam seni son testten de geçirmiş olmanın mutluluğu ile huzura erip seni sahiplensin ( ancak o zaman eşi gibi görüyor seni)
13 evlilik aşamasında da yine bir çok fedakarlığı bir kadın olarak sen yap ( bu konuda eşimin hakkını yemek istemem; ben çok yaşamadım ama yaşayan çok fazla var. Bu yüzden asla gecemem)
14 sonra da ortalama bir Türk erkeği ile evlenmiş olup evliler cemiyetindeki yeni hayatına ( soru işaretlerine ) merhaba de :)

Yani demem o ki beklentiyi yükseltmemek lazım. Evlilik güzel bir şey ama doğru insanla olursa. Ama bu doğru insan; sizin ne kadar sabrıniz, anlayışınız, fedakarlığıniz, iyiliginiz olduğu ile doğru orantılı kizlar...

Beklenti dediğimiz şey nedir ki? Beklentim magmada şu an. :D Ne yapak daha ölek mi?

Back
X