Bilmiyorum ki .Dava açabilirsiniz ama çok mu abartı olur
Kaç kişinin şikayet etmesi gerek ki acabaÇok kişi şikayet ederse siliniyor diye biliyorum . Ugrasirsan dava edebilirsin. Olmadı bize ver linki bizde şikayet edelim. Hali hazırda 3 facebook hesabım var :)
Bilmiyorum bilerekte cevap vermiyo olabilir . Çünkü direk sil falan yazdım .Onun fecinden nasil silcen yani olmazki ancak o yapar, belki oda kullanmiyo bayadirki yazdigini gormedi
Kaç kişinin şikayet etmesi gerek ki acaba
Çok sinir bozucu bi durum
Eğer başka fikir gelmezse olmadı sana atarım linki şikayet edersin
Bende açsam mı bi sürü adres şikayet eder sonra kapatırım .
Öyle yazarsamda bu sefer gıcık olup hiçten silmezse ya da başka yerlere de koyarsa .altına yorum yazabilirsin aç tavuk kendini mısır ambarında sanarmış vs gibisinden, faceb.ka iletişimden yazı yazabilirsin, baska çözümü yk gıbı, kötü olmuş benim falan yazması.
Arkadaşım yok ne yazık ki . Daha doğrusu o kadar kazık yedim ki çevremden kimseye güvenip bu linki şikayet et bile diyemiyorum artık .Hiç bilmiyorum valla. Kuzenler arkadaşlar yok mu dagit linki şikayet etsinler. Baktin olmadı abin falan varsa arasin kaldır desin. Ya da abin gibi konuşacak biri.
Arkadaşım yok ne yazık ki . Daha doğrusu o kadar kazık yedim ki çevremden kimseye güvenip bu linki şikayet et bile diyemiyorum artık .
Senin haberin varmiydi o resmin konuldugundan yoksa ayrilincami silsin istedin, birde mayoluydun o resimde dimi neolursa olsun hicbirzaman boyle resimler kpnulmaz insanin basina hersey gelebilir illa sevgili durumundan dolayi degil insanin kendisi icin konulmamaliBilmiyorum bilerekte cevap vermiyo olabilir . Çünkü direk sil falan yazdım .
Girdiğini biliyorum sık sık bi arkadaşıma baya yazmıştı çünkü benimle ilgili şeyler .
Çok teşekkür ederimAnladım canım.. İnşallah bir yolunu bulursun. Güzel fikirler gelir eminim buradan. Olmadı bana at hepsinden şikayet ederim.
Çekildiğini biliyorum ama koyduğunu hele o yazıları yazdığını bilmiyodumSenin haberin varmiydi o resmin konuldugundan yoksa ayrilincami silsin istedin, birde mayoluydun o resimde dimi neolursa olsun hicbirzaman boyle resimler kpnulmaz insanin basina hersey gelebilir illa sevgili durumundan dolayi degil insanin kendisi icin konulmamali
3 adresten şikayet ettim ama kaldırılmadı . Demek ki daha fazlası lazımBirz daha fazla kişiye şikayet ettir kalkar o zaman benzer bir şey benimde başıma geldi kaldırdı facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?