Bu fotoğrafların kaldırılma imkanı var mı ? Önemli lütfen bakın :(

Linkti at bende şikayet edeyim diyecektim ama konu sahibi başlanmış.
Linki gönderdiği arkadaşlar varsa göndersin hep ve beraber şikayet edelim

Son çare ona tehdit arkrabalarımı üzerine salarım demen gerekir , madem anlamak istemiyor belki o dilden anlar

Bencede linkini burdan ver bazı kişilere 15 kişi olunca kaldırılıyor diye biliyorum bende

Fotograf sikayet edilince mesaj at engelle filan yaziyor. Siz nasil sikayet ediyorsunuz fotografi.telefondan olmuyor . bilgisayardan mi oluyor?

Umarim yardimlar ise yarar. Bu arada ban sebebi sigara icen kadin olabilir mi? Konu sahibi, cok itici mümkünse onu da kaldirin lütfen.

şikayet ettin ve hesap kapandı diyelim başka hesapta yine yayınlar. sen bence vakit kaybetmeden savcılığa git. dava açılırsa zaten devlet sana avukat atar.

Konu sahibi niye banlandı? Bu arada link olan kişiler bana verebilir bende şikayet ederim yardımım dokunmuş olur

Bende şikayet edebilirim link olanlar banada atabilirsiniz konu sahibi ban mı yedi yaw neden ki

Banada at canim ozelden şikayet edeyim iki hesaptan edebilirim

Arkadaşlar çok eski bi konum vardı yıllar öncesine ait onun içeriğini o dönem silmiştim sonradan konu bitince .
Bi arkadaş şikayet etmiş heralde baya merak etmiş konuyu sanırım ondan ceza almışım .
Şurda önemli bi derdim var yani neyse artık ..
Yazan herkese geri dönüş yapmaya çalışıcam profil hala duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…