Canım sana özelden döneceğimAt özelden linkini Canım halledelim..
3 adresten şikayet ettim ama kaldırılmadı . Demek ki daha fazlası lazım
Hımm öyle bi tanıdığım yok ama bulsam ne iyi olurduHacker bi tanıdık falan bul arkadaslarına sor vardır belki öyle tanıdıkları. Hackerlar için cocuk oyuncağı facebook şifresini kımak silerler resmi hemen ama o işi yapıcak biri lazım sana
Evet denedim hepsini her şıkkıBen bir kere baskasinin hesabinda fotografimi gordum (kadindi ama sevmiyordum kendisini). Bir kac kisi daha vardi ama ben rahatsiz oldum. Sikayet et kismindan bu forograf benim veya izinsiz konmus gibi bir secenek vardi baya oldu tam hatirlamiyorum. 1 gun icinde silinmisti. O sekilde denediniz mi?
Hiç arkadaşım yok ki .Sen mi ettin öyle olmuyor işte ayrı ayrı kişiler etmeli ip adresleri farklı olmalıymış yakın arkadaşlarına söyle onlarda etsin.
Evet Canım ver edeyim..Canım sana özelden döneceğim
Adreslerden şikayet mi edeceksin
Çok çok teşekkür ederim ilginiz içinngönder linki ben de şikayet edeyim bir nevi sosyal sorumluluk
Hıh olduk 5 kişi 6 kişi yarında bir sürü kişi şikayet eder kaldırılır..Bende edebilirim şikayet cnm istersen
3 kisi sikayet etmi.facebook hesabi kitlenir diye biliyorum o kisinin hesabiniArkadaşlar bu ara bende çok sık konu açar oldum ama bu durum önemli .
Eskiden çok kısa bi dönem arkadaşlık diyelim yaptığım biri vardı erkek . Denize falan gidilmişti arkadaşlarla .
Bu kişi orda çekilen fotoğrafları facebooka koymuş . Fotoğraflara 'bu kız benim' gibi saçma şeylerde yazmış . Bende bikini var üstüne bi de. Arkadaşlık bitti . İstemediğimi söyledim kendisine . Ama hala fotoğraflar duruyor hemde herkese açık .Aylar oldu biteli .
Şikayet ettim bi kaç adresten ama bişey yapılmadı . Msj attım rica ettim kaldır diye cevap gelmedi .
Gören olsa gerçekten büyük sorun . İstemiyorum durmasını .
Yok mu bunun başka yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?