Cnm 40 a yakın şikayet oluşturabilirim yarin ver linki bana.. Umarım kaldırılır fotoğraflarArkadaşlar çok eski bi konum vardı yıllar öncesine ait onun içeriğini o dönem silmiştim sonradan konu bitince .
Bi arkadaş şikayet etmiş heralde baya merak etmiş konuyu sanırım ondan ceza almışım .
Şurda önemli bi derdim var yani neyse artık ..
Yazan herkese geri dönüş yapmaya çalışıcam profil hala duruyor
Ben de talibim gönder şikayet edeyim 2 hesap var bende dwKaç kişinin şikayet etmesi gerek ki acaba
Çok sinir bozucu bi durum
Eğer başka fikir gelmezse olmadı sana atarım linki şikayet edersin
Bende açsam mı bi sürü adres şikayet eder sonra kapatırım .
Valla ya...Siz olsaydınız linki buraya yazar mıydınız konusahibinden istiyorsunuz?
Çok kişi şikayet ederse siliniyor diye biliyorum . Ugrasirsan dava edebilirsin. Olmadı bize ver linki bizde şikayet edelim. Hali hazırda 3 facebook hesabım var :)
linki direk yazmaktansa özel mesajla atsan daha iyi olur ama sankiievet yeterince şikayet olursa face sayfasını bile kapattırabilirsin, benim adıma açmlmış sahte bir hesap buldum ve şuursuza bakın ki bana da arkadaşlık isteği yollamış, bende arkadaş listemdeki herkese herkese mesaj attım ve hesap ertesi gün buhar oldu, bi denemekte fayda var derim ben. linki burdan da paylaşsanız biz bile yaparız şikayet
30 kişi diye biliyorum benKaç kişinin şikayet etmesi gerek ki acaba
Çok sinir bozucu bi durum
Eğer başka fikir gelmezse olmadı sana atarım linki şikayet edersin
Bende açsam mı bi sürü adres şikayet eder sonra kapatırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?