Doğuma Hazırlık bu gece doğurabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
simdi senin yerinde olmak icin neler vermezdimkii .allahimm bebisini saglikla versin kucagina tum hazirliklarini yaptin mi >? dus canta v.s.yaninda kim var simdi?onlarda cok heyecanlidirlar eminim .hee evden cikmadan once ayetel- kursuyu oku ve bizlere de dua edermisinn .hadi bizde bekliyoruz prensesiniopuyorumnanaktan

canım küvetiniz varmı bilmiyorum ama sıcak su doldur ve içine gir
ya da battaniyeye sar kendini
ama açılma çok hızlı olabiliyor hastaneye gidecek olacak olan aracınız varsa iyi olur

Allahh razı olsun canım , inşallah dedim gibi çok kolay olur doumun
hasret; ben uzun zamandır Mart topigine yazmiyoum ama sizi okuyorum beni unttujuz diye yazmiyorum artık :) premature sayfasında konum var dün gece öğrendim bende riskim oldunu

verdiğin bilgi için saol ,sardım şimdi battaniyeye zaten mantıklı sonuçta sıcaklıkla birlikte genleşme olması çok normal

tamam canım inşallah bu gece doğuracaksın
korkmuyorsun ne güzel
zaten fazla korkmak gelen sancıların da gitmesine neden oluyor
korkma kızının kokusunu duyacağını hayal et
onun o küçücük parmaklarına dokunacağını hayal et

canım Allah yardımcın olsun inş. bian evvel gelir sancıların beklemezsin
bende 38.haftamdayım çarşamba günü nişan geldi 1cm açılma var ama hala tık yok bekliyorum sancımın gelmesini

ay canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin sakin olman çok ii inş fazla acı çekmeden alırsın meleğini kollarına allah yardımcın olsun dualarımız seninle:Saruboceq:

allah yardımcın olsun 39. haftama girdim bendede 2 cm açılma var ama ne sancı ne biişey bekliyoz bizde bakalım

Galba gitti ayy benim odum kopardı

canım benim yaaa. hayırlısıyla kolayca yaparsın doğumunu inşallah.Allah sana kolaylık versin canım..

Hayırlı olsun, bu sakinliğini hiç bozmazsın inşallah, Allah güç kuvvet versin çok harika birşey ya opuyorumnanaktan

cok heyecanladım ne guzle ıns bızde gorebılırız 40 haftaları saglıkla
canım Allah yardımcın olsun bu gece bulusursun yavrunla ınsallah

Arkadaşım maşallah sana ne kadar sakinsin
ınşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın hiç zorlanmadan müthiş bir duygu darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…