Doğuma Hazırlık bu gece doğurabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım benim 1 haftadan beri öle geziyom ne sancı ne bi işaret bekliyoz ilerleme yok nst de kasılmada yok

cnm baya uzun sürmüş seninki benim sancım ve kasılmam var ama açılma yok ve suyum gelmediği için evde bekletiyolar.benim o kadar sürmez dimi ?
ben bugece ya da yarın doğurmak istiyorum.
senin de allah yardımcın olsun umarım bir an önce başlar doğumumuz .

yok canım senin o kadar sürmez hem sen 40. haftandasın ben 38 e girmiştim şimdi 39 a girdim işteanca sancın kasılman varsa olur inş.. devamlı bu duayı oku sümmessebile yesserah....

Ayy bır an kendımı senın yerıne koydum ne kadar heyecanlı yaa ınsallah kolay bı dogum olur kvausursun bebegıne hala burdasın sanırım degısme yok mu sancıların sıklıgı fılan ?

sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah ,dualarımız ve iyi dileklerimiz yanında güzel haberlerini bekliyoruz darısı hepimize:) darısı martın 19 bana :)
bende medipolde yapmayı planlıyorum doğum için ne kadar ödeyeceksiniz ?

Allahım yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla doğurursun arkadaşım.sancılar sıklaştı mı?ben de heyecanlandım.32 haftalık gebeyim ve merajk içindeyim..

inşallah sağlıkla doğurmuş bebişini kucağına almışsındır canım. bu KK sinir heyecan alıyor vallahi...
yakında birisi canlı olarak KK'da doğuracak o olacak :))))

kızlar hala burdayım ama sancılarım şiddetlendi daha zor dayanıyorum ama yine de iyiyim.böyle devam ederse birazdan gideriz heralde hastaneye.

Allah yardımcın olsun canım kolay bı dogum olur ınsallah bızlede paylasırsın burda beklıyoruz haberlerını.Saglıkla kavus bebegıne ınsallah

kızlar hala burdayım ama sancılarım şiddetlendi daha zor dayanıyorum ama yine de iyiyim.böyle devam ederse birazdan gideriz heralde hastaneye.

canım benim ya maaşallah ne cesaretlisin ben olsam hastanede almıştım soluğu. Allahım bir avazda kurtarsın seni de bebeği de..

allah yardımcın olsun canm ya nişanınız gelmiş ne güzel düğünde bugun olur inşallah:):):)okudukca doğurasım geldi valla ayyy ne güzel bu sabaha bebeginle merhaba dersin işallah.

canım sancılarını ayakta geçir
unutma doğumun hızlanacak
kendini sıcak tuttuğun sürece de açılman kolaylaşacak
hadi hayırlı doğumlar
nas felak ayetel kürsi oku unutma

ayy ben heycanlanıyorum valla gelip gidip konuya bakıyorum, Allah yardımcınız olsun eyvahedigeldismile

canım allah yardımcın olsun allah bir avazda kurtarsın

gülencim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine canım

rabbim yardımcısı olsun bizde kavuşuruz inş bigün bebişlerimize korkmaya başladımeyvahedigeldismile ama maşallah çok sakinmiş...şimdi belkide bebişi kucagındadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…