Doğuma Hazırlık bu gece doğurabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canim yaa benimde nisan geldi 1 haftada evde sanci cektim ama sancilar basladiktan tam 1 hafta sonra suyum geldi ve doguma gittim.nisan gelince bende hastaneye gitmistim hersey yolunda gidiyor bebege mikrop gitmesin diye olusan o tipa acilmaya baslamasi nisan gelmesi olarak adlandiriliyor bu bazi insanlarda dogum aninda oluyormus ve daha zaman aliyomus ,önceden olmasida en azindan dogumda onu beklemiyeceksin:) .suyum geldikten 2 saat sonrada oglusumu kucagima almistim.insallah sende bir nefeste kurtulursun.Allaha emanet olun.

şuan bebişi yanındadır belkide arkadaşın allahım bu mutlu anı bizlerede yaşat sağlıcakla:Saruboceq:

Slm kızlar :))
o gece sizlerle yazışırken bi taraftan da artık hastaneye gitsekmi diye düşünürken gitmeye karar verdik çok rahatsız edici sancım yoktu aslında .
gittiğimizde 4 cm açılmış bir saat içinde 8 cm oldu ve doğuma aldılar ne suni sancı ne de başka bişeye gerek kalmadı.
hastaneye gittimiğimizde saat 01. sularıydı saat 03.03 de meleğimi kucağıma aldım.
Allah herkese benimki gibi doğum nasib etsin.sizinde dualarınızın payı büyük tabi.
size tavsiye moarlinizi yüksek tutun ve anormal bir durum yoksa ya da suyunuz gelmediyse son ana kadar evde bekleyin.
bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim ...

alkisalkisalkis maşallah meleğine ve sana :))

Maaşallah canım bebişine de sana da. Allah sağlıkla, analı babalı büyütsün. darısı başımıza :Saruboceq:

oh oh çok sevindim sağlıklı olmanıza
güzel bir şekilde gülerek büyüt canım yavrunu.

Ohh maşaallah pek sevindim arkadaşım, ben de merak etmiştim o gün seni
Rabbim bana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma böyle rahat bir doğum nasip etsin :CüvCüv:
Ne mutlu sana güle güle büyütün evladınızı opuyorumnanaktan

Maaşallah...
Mutlu ve sağlıklı günlerde büyütün inşallah yavrunuzu, Allah ikinizi de nazardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…