Doğuma Hazırlık bu gece doğurabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ohh maşallah pıt diye olmuş...
Demek ki bir nefeste doğurmak dedikleri bu olsa gerek valla
Darısı başımızaaaa

Canım gozunaydın Allah analı babalı buyutsun bak sana ettıgımız dualar kabul olmus:bende doguma gıtmeden burda sızınle yazısayım barı dualarınız alırım.Tabı heyecandan aklıma gelırse o an..

maşallah darısı bütün hamişlerin başına..allah analı babalı sağlıklı byütmeyi nasip etsin güzel meleginizi.

Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok sevindim ve doğuma 9 haftası kalan bir anne adayı olarak çok motive oldum.

Allah razı olsun...a.s. Bebeğini güle güle büyüt canım :ecrin_bebek:...
Darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:

Ahh canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq: darısı başımıza diyelim artık sende bize çok dua et olurmu bizde senin gibi çok çekmeden alalım bebişlerimizi kucağımıza:hulya:

ne güzell kolay bi doğum olmuş Allah bizlere de kolaylıkvar versin inş sağlıkla büyütürsün bebeğini canım maş maş

canım allah bağışlasın ya inan bastan sona tüm yorumları hepsini okudum ve o kadar heyecanlandım ki biz 17 inci haftamızdayız ben cok heyecanlıyım doğumda bni neler beklio normal mi sezeryan mı olucam o masaya cesaret edip cıkbilcem mi cok düşünüorum ama senn cesaretine hayran kaldım tebrik ediorum kızını sağlıkla,,huzurla büyüt dilerim valla heyecanla okudum heycanla da yazıorum...

Ne güzel bir doğum olmuş canım allah uzun ömürler versin bebeğine.Bende 39+5 haftalık oldum ama hala bir işater yok bebeğimden sadece kasıklarımda ağrı var onu dışında bir belirti yok.Sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz ama onun şimdilik gelmeye niyeti yok galiba.ışallah bende senin gibi rahat ve koyal bir doğum yaparım bunu cok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…