- 10 Nisan 2014
- 43.663
- 116.148
- 798
taliplik aşamalarını çoktann geçtiiiii.Varmı taliblerin ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taliplik aşamalarını çoktann geçtiiiii.Varmı taliblerin ?![]()
Suan eleme aşamasında diyosuntaliplik aşamalarını çoktann geçtiiiii.![]()
Varmı taliblerin ?![]()
Yok ben denedim olmadı psikopat cikti.Suan eleme aşamasında diyosunişte Türk kadınının azmi derim buna . Evlenecegüm der ve aklına koyduğunu yapar
![]()
Bencede çocuk konusunda acele etme . Doya doya cicim aylarını yaşaoooo piti piti karemela sepeti terazi lastik cimlastik
Var canim 2. Cocugu ondan yapicamda totisim yemiyor bu ara.
Hadi hayırlısı olsun o vakit. Umarım bu kez çok ama çok mutlu olursunYok ben denedim olmadı psikopat cikti.
Dedim ki arkadaş devir değişmiş evlenmiycem ben dedim karsima benimki cikti![]()
En fazla 1 senem var benim yas 38 onun 46 sonra yapmam doğurana kadar 40 olucam oda 48Bencede çocuk konusunda acele etme . Doya doya cicim aylarını yaşa![]()
elemeyi de bitirdi karar verdi evlenecekSuan eleme aşamasında diyosunişte Türk kadınının azmi derim buna . Evlenecegüm der ve aklına koyduğunu yapar
![]()
Amin canım darısı basina insHadi hayırlısı olsun o vakit. Umarım bu kez çok ama çok mutlu olursun![]()
40 a kadar yolu var . 44 yaşında bir arkadaşım daha bugün anne oldu. Cok güzel bir kızı olduEn fazla 1 senem var benim yas 38 onun 46 sonra yapmam
Hayırlısı diyelim .Amin canım darısı basina ins
Hangileri onlar ? Yerine ben ban yerimBen dün geceden beridir ban yemeyin diye konulardan kaçıyorum bu seferde cidden tartiscagim konular yorumlar denk geliyor
Olmaz dimem sonra kimle girgir yapiceeezHangileri onlar ? Yerine ben ban yerim![]()
Ay kıyamam sana benHayır ya kimse ban yemesin, sonra gözlerim sizin yorumlarınızı arıyor![]()
Ay kıyamam sana ben![]()
Yaz kuzum bana bende mal mal dolanıyorum 7x24 nerdeyse kkdaSabah aksam Sessiz sessiz bakıyorum ablalarım ne demiştecrübe edinmeye çalışıyorum bundan sonraki hayatım için
uslu durun az girmeyin mahpus damlarına
![]()