bu gecelik bi dert :)

Rulokatta koyuluyor sus olarak ona :)
Yumurta kokusugelir diye dusunmustum ben ya :)

yok canım hafif bi tereyağı kokusu geldi ama kako kokusu bastırmıştı yedim valla
normalde çiğ yumurtalı şeyleri sevmem burnuma kokar ama öyle bi tatlı krizim tutmuş ki hemen kaşıkladım ilk defa böyle oldum inan

gectimi tatli krizin

benim krizim yemekten sonra tutar , nedenini hala cözemedim, benim gibi olan var mi:26:

suanda yemek yemedigim icin kriz miz yok
o cuklat sosu sütlacin üstüne iyi giderdi:125::118::131:

Son düzenleme:
gectimi tatli krizin

benim krizim yemeten sonra tutar , nedenini hala cözemedim, benim gibi olan var mi:26:

suanda yemek yemedigim icin kriz miz yok
o cuklat sosu sütlacin üstüne iyi giderdi:125::118::131:

evet tatlım geçti şimdi daha iyiyim
evet gerçekten o sos hem kolay hemde çok lezzetli bi tarifmiş
sütlü tatlılara çok yakışır dediğin gibi özellikle sütlaça

Son düzenleme:
Evde saralle varsa daldır kaşıgı canım

Ohhh vallahı kalmaya erınıyorum benımde canım cektıı

yada çikolata sosu pudıng yapabılırsın ..........
....
Canın cekecek bılıyorum ama dolapta tazecık baklava vardı burda olsan yerdın kızzz...ölece duruyooo eşim akşam gelırken aldıı

hıc sevmem serbetlı tatlıları...

Illa sütlü tatlı olcakk

kızlar bende bir gece aynı bu duruma düşmüştüm.. Bana o gece çektiğim ders oldu.

Daha sonra bı kutu pirinç unu aldım sütlü olanından. şimdi krize girdim mi muhallebı yapıyorum kendime. Bol şekerli.. Hemde kutu baya bı zmn gidiyoo. Böyle kriz döneminde bulunmaz nimet yaniii..

ben acil durumlar icin evde kuru kaysi kuru mürdüm erigi oda kesmiyorsa bitter cikolata kücük olanlardan alirim yoksaaaaaaaa iki kilo olsa iki kilo cikolatayide yerim ama yokkkkgenelde kaysi yerim oda tatli krizini kesiyorrr

Senin adet dönemininde maşallahı var Ya tatile denk gelir ya tatlı çeker

Şerbet yap iç dermişim

Bilmiyorum malzeme varsa şey yap yalancı tavuk göğsü , şeker un yağ karıştır süt ekle varsa vanilya da koyabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…