- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
bugün yedim hatta tadı çok güzel. ancak 4 püf noktası var. 1. si şekeri sıcakken koymalısın. 2. si asla haşladığın tencerede şekerlememelisin. çünkü tencere sıcak. 3.sü makarnayı asla yağlamamalısın 4.sü makarnayı haşlarken tuzlamamalısın
önce makarnayı 20 dk haşla. hamur olmasın sert de kalmasın. sonra hemen süz asla üzerine soğuk su dökme. sonra başka bir tencereye iyice suyundan arınan makarnayı dök. sıcak iken üzerine şeker at mesela 1 paket makarnaya 7 yemek kaşığı şeker olabilir. damak zevkine göre ayarlarsın. makarnanın içindeki şeker sıcaklıkla su haline dönüşecek. dibi daha şekerli olur o yüzden. ağızda kayan bir makarna oluyor şeker sulandığı için. baklava gibi çok lezzetli ya.
Aynı durumdayım
ahh canım ahh şimdiki zamane gençleri tatmin oluyo mu ki ata dede usulü tatlılardan:) Çok sevdim bu konuyu ben
anneannem pekmeze ekmek batırır azcık kızartırdı böyle akşamlarda:)
tamam şekerim ben kaçar denicem umarım güzel olur yaa1 margarin koy ama cok daha lezzetli oluyor bir seferlik damarlar sitem etsin :))
Becerilmeyecek birsey yok bile apabiliyorsam :)
Resimde beklerim ama :))
bugün yedim hatta tadı çok güzel. ancak 4 püf noktası var. 1. si şekeri sıcakken koymalısın. 2. si asla haşladığın tencerede şekerlememelisin. çünkü tencere sıcak. 3.sü makarnayı asla yağlamamalısın 4.sü makarnayı haşlarken tuzlamamalısın
önce makarnayı 20 dk haşla. hamur olmasın sert de kalmasın. sonra hemen süz asla üzerine soğuk su dökme. sonra başka bir tencereye iyice suyundan arınan makarnayı dök. sıcak iken üzerine şeker at mesela 1 paket makarnaya 7 yemek kaşığı şeker olabilir. damak zevkine göre ayarlarsın. makarnanın içindeki şeker sıcaklıkla su haline dönüşecek. dibi daha şekerli olur o yüzden. ağızda kayan bir makarna oluyor şeker sulandığı için. baklava gibi çok lezzetli ya.
yaşasın goooooooogle
kız yedin bitirdin bizi bi aşağıdan bi yukarıdan ben gidiyorum inşallah becerebilirim
:) güzel de o saatte belki bakkal kapalıdır genelde bakkallar çabuk kapatır.
güzelleştirmek nick in ya önce avatarından başla güzelleştirmeyeçok tezatsın
kız bu avatar ne böyle koptum gece gece
uuuyy kıslar, kalbimi kırdız :'(
hayallerimle niye dalga geçiyonuz, bu da benim idealim
kızlar inanamıyorum evde ne süt var ne margarin haftasonu geldiği için dolap tam takır kuru bakır ben napıcam ya
sedanın tarifine nasılda heveslenmiştim halbuki
Off kotu oldu bu
Cig yumurta olan icinde sutolmayan cikolata sosu tarifi ister misin :))
Nefis tarifler verilmiş
Şimdi bir profiterol, kazandibi ya da tavuk göğsü olsa ne makbule geçerdi
eveeeettttttttt
eheheh bide karizma bakmış sen o bakışlara vuruldun kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?